stop avort nu mai ucideti ingeri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

Intrebai, Roxy ce pot face mamele in cazul unui copil cu probleme,nu? Cele mai multe avort probabil,dar oare ce fac cu copii nascuti care se inbolnavesc de vreo boala incurabila,tot la fel ii omoara?Sau de ce un copil nenascut inca nu are dreptul la viata daca nu este perfect sanatos? Offffffffff.

Buna intrebare...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Problema principala este ca mamele care ajung sa avorteze considera ca copilul este proprietatea lor, de care dispun cum au chef, cum pot, etc, nu intram in motivatie, pentru ca oricum nu se schimba cu nimic faptul ca un avort este crima.

Cand se va intelege ca, un copil, apartine Celui care l-a creat, ci nu mamei, iar mama nu are nici cel mai mic drept sa decida daca va trai sau nu, atunci vor fi mai putin avorturi.
Aceeasi vina o poarta toti medicii care fac avorturi...., care sunt acolo cica pentru a proteja viata.....

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Ai dreptate,Crinuta mi-am amintit de un caz in care mama(daca se poate numi asa)isi acuza medicul care i-a urmarit sarcina ca in timpul acesteia nu a observat la nici o ecografie ca,copilasul avea o malformatie la maini si astfel ea a trebuit sa dea nastere unui copil"defect",crezand ca este perfect sanatos.Deci daca femeia aia si-ar fi ucis copilul doar pentru ca avea o malformatie la maini atunci chiar nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:

Ai dreptate,Crinuta mi-am amintit de un caz in care mama(daca se poate numi asa)isi acuza medicul care i-a urmarit sarcina ca in timpul acesteia nu a observat la nici o ecografie ca,copilasul avea o malformatie la maini si astfel ea a trebuit sa dea nastere unui copil"defect",crezand ca este perfect sanatos.Deci daca femeia aia si-ar fi ucis copilul doar pentru ca avea o malformatie la maini atunci chiar nu stiu ce sa mai zic.

actrita ioana ginghina (sotia actorului bogdan papadopol) a ales sa renunte la prima sarcina deoarece bb-lusul ei avea o malformatie, ii lipseau ambele manute

intr-un interviu a spus ca nu putea sa aduca pe lume un copil care ar fi depins de altii toata viata, nu ar fi putut duce o viata normala, nu ar fi putut sa-si tina proprii copii in brate sau de manuta...

intre timp a ramas insarcinata si a nascut o fetita perfect sanatoasa...

nu o judec, nu o aprob sau dezaprob, doar v-am reamintit de acest caz...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:

actrita ioana ginghina (sotia actorului bogdan papadopol) a ales sa renunte la prima sarcina deoarece bb-lusul ei avea o malformatie, ii lipseau ambele manute

intr-un interviu a spus ca nu putea sa aduca pe lume un copil care ar fi depins de altii toata viata, nu ar fi putut duce o viata normala, nu ar fi putut sa-si tina proprii copii in brate sau de manuta...

intre timp a ramas insarcinata si a nascut o fetita perfect sanatoasa...

nu o judec, nu o aprob sau dezaprob, doar v-am reamintit de acest caz...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Da, stim ce s-a intamplat.
Sper doar ca s-a spovedit pentru pacatul comis....

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Cand vor intelege mamele oare ca,copilasii cu probleme nu sunt niste rebuturi care trebuiesc aruncate la gunoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:

Cand vor intelege mamele oare ca,copilasii cu probleme nu sunt niste rebuturi care trebuiesc aruncate la gunoi?

stai sa inteleaga odata intreaga societate acest lucru...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput