Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 17
a_alinta spune:
problema unui forum , nu numai acestui forum, este ca unii dintre noi nu putem trece "prin" comunicarea virtuala. cum cineva spune ca nu e asa cum spunem noi, cum ni se pare ca suntem jigniti si ca primim cuvinte urate.
uite si mie mi s-a parut expresia alex-andrei " ce caractere" ceva urat ,dar asta nu imi da dreptul sa o fac in nici un fel, pentru ca nu sunt convinsa ca ea chiar a vrut sa exprime ceea ce eu am inteles, si pentru ca nu imi sta in caracter sa o fac ca la usa cortului.
despre asta este vorba in comunicarea virtuala.
si daca unii dintre noi vedem si in spatele cuvintelor, avem dreptul sa scriem ceea ce vedem, ca de aia exista forum, ca sa comunicam, indiferent daca unora le place sau nu.
a_alinta spune:
alex_andra nu am vrut sa jignesc pe nimeni prin mesajul meu.
"pacat ca numai asta intelegeti" nu se referea la " pacat ca numai asta puteti sa intelegeti".
vezi ce diferenta enorma ?
Fomalhauti spune:
Si totusi, e o problema cu forumul...Sunt perfect de acord ca forumul este aici ca sa comunicam. Sa comunicam despre diferite subiecte.
Sa trecem de subiectul "Noideea" si sa ne uitam la altul mai recent, "sling"-urile (sau wrap sau cum se mai numesc). Un subiect interesant pentru mamici. Un subiect la care chiar sunt multe de discutat: sunt bune, pentru ca...Dar au si defecte, de exemplu...Exista unele mai bune decat altele (asta chiar e important. Cum le deosebim?). Mai apar si alte probleme interesante pentru mamici. Nou-nascutul trebuie sa stea cu coloana curbata sau cu ea dreapta? De exemplu, eu, una am investit sume importante ca sa folosesc landou in primele luni...Nici port-bebe-urile nu sunt bune...Scaunele de masina...Subiecte cu adevarat importante, interesante pentru mame, viitoare mame...Si, ce se intampla? Subiectul este inchis intr-o zi sau doua...din cauza de scandal. Asta cum vi se pare? Este vorba de un subiect de informare, de discutie....
Eu sunt mai putin sensibila la jignirile virtuale, dar nu am putut sa nu remarc ideea ca mamele care folosesc carucioare si patuturi (adica peste 99% probabil) doresc sa-si "indeparteze" copiii (parca asta era expresia, oricum ceva in sensul asta) si apoi un mesaj clar ca toate participantele la discutie sunt cate (catze).
Si chiar era un subiect de discutie si de informare...
a_alinta spune:
formalhauti, foarte bine punctat, dar dupa parerea ta, din cauza cui s-a inchis acest subiect?
kariguld spune:
Fomalhauti, exista intradevar persoane care jignesc si ataca virulent pe oricine. din acest motiv deviaza discutiile interesante in scandaluri si lupte de guerila.
dar la fel de bine sunt persoane care isi exprima dezacordul in limte de bun simt sau nu-s de acord cu parerea cuvia tot in limte de bun simt, iar la o adika sunt bagate in aceasi masina de spalat.
ca si in viata reala de-altfel. si va fi mereu asa, pentruca gandim diferit si avem valori diferite, etc etc.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
a_alinta spune:
sunt nuante, si eu am citit acest subiect, si vreau sa va spun parerea mea.
exista grupuri pe acest forum, si este normal dupa atatia ani, dar deja eu le vad "aura" pe care si-o pun pe crestet, si asta nu mai e normal, dupa aceeasi parere , a mea.
exista idei, altele decat ale noastre , care sunt adevarate.
atunci cand expunem parerea noastra pe un topic nu trebuie sa o si impunem. e atat de simplu.
alex_andra spune:
ok, fetelor.
voi considerati ca v-ati spus parerea si nu ati jignit.
alina, imi cer scuze daca te-am jignit cu cuvantul "caractere"
Nici eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni, doar mi-am spus parerea.
Parerea mea este ca ati vorbit urat cu noideea, nu o cunosc si nu-i iau apararea.
Nu va cunosc nici pe voi si nici nu sunt contra voastra.
Dar in acest subiect, asta a fost parerea mea: ati vorbit urat cu ea, repetat iar ea a rabufnit.
Asta e parerea mea. Pot sa o spun,nu?
Carmen, nu am citit pe sarite, chiar am citit tot. Si imi mentin parerea in continuare.
Poate ca la un alt subiect o sa am aceeasi parere cu a voastra, dar aici, imi pare rau, dar e diferita.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Carmenbr spune:
Alexandra, parerea ta e a ta, ai dreptul la parere personala. Dar nu ma pune pe mine la colt ca eu am alta parere.
alex_andra spune:
Revin cu o precizare pentru a_alinta.
Mai devreme te-am confundat cu userul cu nick asemanator, scuze, cred ca ti s-a mai intamplat.
Si mai spun ceva si gata:
Nu scriu de mult timp aici. De aproape un an , probabil. Dar de multe ori m-am simtit atacata de useri mai vechi, cu opinii diferite decat ale mele si care, probabil, fiind mai activi s-au gandit probabil ca au tot dreptul de a-mi raspunde acid si ironic, ca, vorba aia, eu eram nou venita si asa e cu bobocii.
Aici nu s-ar ivi atatea scandaluri daca opiniile diferite s-ar spune pe un ton mai calm, mai dulce, fara ironii.
Nu mai departe de subiectul la care se facea referire mai devreme despre slinguri, mi s-au mai bagat cateva ironii, pur si simplu pt ca persoanele respective, care au "state" vechi pe aici, sunt deranjate probabil ca nu le impartasesc toate principiile lor.
Si bineinteles mai sunt acelea care se vad binefacatoarele forumului si-ti sar in cap imediat, impreuna cu gashca aferenta&co, daca indraznesti sa nu zici ca ele.
Ma rog...m-am intins....cum spuneam si mai devreme, ma repet: tonul face muzica...o vorba veche, ajunsa deja cliseu.
Poate ca si parerile mele, spuse fara intentie de a jigni, au jignit cateodata, asta e , imi pare rau...
Si mai zic ceva si gata: totusi...noideea mai are putin si naste, puteati sa o lasati in pace macar acum.
Stiu, am inteles, nu sunteti de acord cu ea, dar las-o-ncolo...totusi, sunteti si voi femei si mame...mai are putin si naste, nu avea nevoie acum de atatea enervari si suparari.
PAREREA MEA
EDIT:Carmen, nu te-am pus la colt, cel putin, nu asta a fost intentia mea.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)