Of, forumul asta....

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

In ultimul mesaj se gaseste motivul inchiderii blogului care, oricum, aterizase de ceva vreme la sectiunea Zona Zoster: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148749&whichpage=10

Dupa parerea mea, la aceste "blogs" nu ar trebui sa existe posibilitatea de a posta comentarii... sa fie ca si cum ai scrie intr-un jurnal, cu singura deosebire ca lumea poate sa ti-l citeasca. Noideea povestea acolo despre viata ei de zi cu zi, nu punea intrebari, nu cerea sfaturi cum facea la subiectul "MARE HELP!!!" si de aceea blogul se numea "cum ne descurcam". La primele comentarii negative, ea a cerut sa fie lasata in pace, dar asta nu s-a intamplat, apoi nu s-a mai controlat, a "lovit" si ea si s-a ajuns unde s-a ajuns. Ideal ar fi fost sa gaseasca sustinere si sa nu mai fie condamnata si atacata. Dar si ea a gresit... a gresit pentru ca s-a expus. In tot timpul asta de cand a scris pe DC, ar fi trebuit sa-si gaseasca pe acest forum cateva prietene si sa converseze cu eledoar in privat. Sfaturile lor i-ar fi fost de ajuns.

hmm...deci o duc inca bine cu intuitia...sper sa-si gaseasca bucuria si linistea interiora, intr-un final.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Am citit si eu...ce caractere ...si tot noideea a fost sanctionata...se vede cu ochiul liber ca au vrut s-o provoace, au vrut sa loveasca in ea, sa vada cat rezista...cata lipsa de omenie...brr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Nu cred ca e minciuna, nici manipulare. Cred ca Noideea a avut si are nevoie de forum. Dar nu vrea sa fie adoptata, nici dusa de mana intr-o directie pe care nu o doreste. Vrea sa fie mangaiata pe cap atunci cand nu ii este bine. Si, da, cred ca si-ar dori ca cineva sa-i repare masina, sa-i dea gheata de pe balcon si sa-i puna o pila la gradinita. Si sa mearga cu ea la medic, s-o tina de mana. Totusi, si-ar dori ca persoana aceea sa dispara discret daca apare fat-frumos la orizont. Si sa nu o intrebe apoi ce a facut cu fat-frumos....

Nu nu vrea asta. Un astfel de sprijin am voluntariat eu. Nu vrea.

Sorana si Monica (7 ani)

de ce nu ma mir oare?
lasati balta povestea asta, ca exact asta isi doreste persoana in cauza....sa se vb despre ea. sunt convinsa ca daca ma apuc si eu de maine sa scriu o poveste aici, gasesc cu siguranta 'enj de sustinatoare. desigur ca nu vor lipsi si cei care vad realitatea si stiu sa discearna adevarul de fabulatie!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pai asta ziceam si eu andra..ca dupa ce o asmuteau bine,se duceau mieroase la moderator.si cica ele sunt imaculate.bleah.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

alex andra, danny, pacat ca numai asta intelegeti.
nu pot sa inteleg insa de unde va veni chestia cu "provocat", "asmutit"? chiar e atat de greu de inteles ca pot exista si alte pareri? daca cineva vede altfel si o spune , inseamna ca provoaca, ca asmute???

sub nici o forma nu pot insa sa inteleg ca cineva sa te faca catza, si sa iti si spuna, asa la spirit de gluma ca poti musca din "dosul" ei, doar pentru ca nu crezi in ceea ce spune .
pentru asta i s-a inchis blogul. de alungat nu a alungat-o nimeni.
daca asa se comporta si in real life..., eu una nu ma mir ca nu mai are nici un prieten care sa depuna marturie la tribunal pentru ea. virtual poti sa scrii numai ce vrei tu, in viata reala nu poti minti la infinit.
asa o simt eu pe diana, am voie sa spun asta sau nu?

p.s. nu am stiut ca nu ai voie sa scrii in blogul cuiva pe acest forum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

nu pot sa inteleg insa de unde va veni chestia cu "provocat", "asmutit"? chiar e atat de greu de inteles ca pot exista si alte pareri? daca cineva vede altfel si o spune , inseamna ca provoaca, ca asmute???

sub nici o forma nu pot insa sa inteleg ca cineva sa te faca catza, si sa iti si spuna, asa la spirit de gluma ca poti musca din "dosul" ei, doar pentru ca nu crezi in ceea ce spune .
daca asa se comporta si in real life..., eu una nu ma mir ca nu mai are nici un prieten care sa depuna marturie la tribunal pentru ea. virtual poti sa scrii numai ce vrei tu, in viata reala nu poti minti la infinit.

alina

alina, cu astfel de mesaje ne jignesti intelingenta, pe bune.
Nu sunt nici pro si contra noideei.
Dar ea a fost provocata. I s-a vorbit urat. de nenumarate ori. Punct.
A cedat nervos si si-a dat drumul la gura si atunci a fost sanctionata.
Ok, sunt de acord ca a fost sanctionata. Dar sa fie sanctionati atunci si cei care au provocat-o si i-au vorbit urat.

Si daca in continuare ti se pare ca nu a fost jignita, imi fac timp diseara si iau cu copy paste tot ce i s-a zis, asta daca intre timp nu a fost editat.

Pe bune acum, asa de tare ma enerveaza pe forumul asta ca sunt jignite niste persoane, niciun moderator nu se sesizeaza, iar cand pers respectiva cedeaza, zbang, vine si pedeapsa. Si jignitorii se dau ofensati.

Exact ce zicea dany.

Si alina...avand in vedere ca esti una dintre cele care i-au vorbit urat: poti sa fii de alta parere cu cineva, dar nu e absolut necesar sa o lovesti. Poti sa-i spui frumos. Tonul face muzica.
E posibil sa te incurc, mai e un utilizator cu un nick asemanator si daca e asa, imi cer scuze anticipat, dar daca esti tu, iti aduc aminte ca si de mine te-ai luat aiurea in niste situatii.
Va place sa dati lectii de viata, ok, foarte bine, dar nu jigniti omul. Imi poti spune o parere fara cuvinte grele.
Dar aici se merge foarte mult pe ironii si pe batai de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

pai asta ziceam si eu andra..ca dupa ce o asmuteau bine,se duceau mieroase la moderator.si cica ele sunt imaculate.bleah.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

cum poti sa te duci mieros la moderator? ori vorbesti din experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

alex andra , astept. eu nu am vorbit cu nimeni urat , parerea mea. nu o fac in viata reala, dar astept sa vad ce a parut urat din partea mea, pentru ca am spus-o si o mai spun, comunicarea virtuala lasa multe portite de interpretare. unii o iau drept jignire, altii doar parerea lor.
oricum vreau sa vad si eu cuvintele mele in care am "determinat-o" pe diana sa se "asmute" , impotriva celor care nu cred povestea ei.

unde jignesc inteligenta cuiva daca spun parerea mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

alina

alina, cu astfel de mesaje ne jignesti intelingenta, pe bune.
Nu sunt nici pro si contra noideei.
Dar ea a fost provocata. I s-a vorbit urat. de nenumarate ori. Punct.
A cedat nervos si si-a dat drumul la gura si atunci a fost sanctionata.
Ok, sunt de acord ca a fost sanctionata. Dar sa fie sanctionati atunci si cei care au provocat-o si i-au vorbit urat.

Si daca in continuare ti se pare ca nu a fost jignita, imi fac timp diseara si iau cu copy paste tot ce i s-a zis, asta daca intre timp nu a fost editat.

Pe bune acum, asa de tare ma enerveaza pe forumul asta ca sunt jignite niste persoane, niciun moderator nu se sesizeaza, iar cand pers respectiva cedeaza, zbang, vine si pedeapsa. Si jignitorii se dau ofensati.

Exact ce zicea dany.

Si alina...avand in vedere ca esti una dintre cele care i-au vorbit urat: poti sa fii de alta parere cu cineva, dar nu e absolut necesar sa o lovesti. Poti sa-i spui frumos. Tonul face muzica.
E posibil sa te incurc, mai e un utilizator cu un nick asemanator si daca e asa, imi cer scuze anticipat, dar daca esti tu, iti aduc aminte ca si de mine te-ai luat aiurea in niste situatii.
Va place sa dati lectii de viata, ok, foarte bine, dar nu jigniti omul. Imi poti spune o parere fara cuvinte grele.
Dar aici se merge foarte mult pe ironii si pe batai de joc.

Tu glumesti cand spui ca a fost provocata, nu? Sau nu ai citit decat cateva pagini?
Ca daca vrei ma duc si eu cu copy-paste si iti arat ce frumos explodeaza ea cand nu are chef sa ia in seama nici o indicatie, decat daca e pe placul ei, cum ar bate pe toata lumea si vorbeste ca la usa cortului, cand ar trebui sa fie exemplara in atitudine si ce scoate pe gura, ca vorba ceea lucreaza in domeniul legal si are studii de drept. Cel putin la sfaturile fetelor ca micuta are dreptul la bunic, la tata, etc, ca nu e ok sa se foloseasca de copii ca sa se razbune ea pe fostul sot, a fost tare "draguta", nu a atacat deloc, a fost tot ea saracuta atacata.
Mai, doar sa vrei sa nu vezi si poti sa spui ca e nevinovata saracuta.
Stiti voi vorba aia "ce-si face omul cu mana lui,...". ca sa nu mai zic ca au aparut fete care au spus ca au incercat in real life sa o ajute si refuza ajutorul. Pai na, ele nu aveau barbat de imprumutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Of, forumul asta....

Mergi la inceput