Of, forumul asta....

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

da, s-a mai intamplat confuzia , pe mine una nu m-a deranjat, sper ca nici pe allinta sa nu o fi deranjat-o confuzia cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sellanic

...si cam ce propui tu pentru redresarea acestei situatii Fomalhauti?

Propun sa respectam regulamentul, sa discutam idei, nu persoane. Dar ca sa facem asta trebuie intai si intai sa constientizam momentul in care renuntam sa discutam ideea si incepem sa atacam persoana. Fiindca apare repetat ideea "Nu, eu nu am atacat pe nimeni." imediat dupa ce persoana respectiva tocmai "a atacat".

Mergi la inceput

asta se intampla din cauza celebritatii... ca sa vezi ca si pe DC apare asa ceva, ca si in viata reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

formalhauti, foarte bine punctat, dar dupa parerea ta, din cauza cui s-a inchis acest subiect?

alina

Am vrut sa-ti raspund de aseara, dar mi s-a oprit brusc net-ul. Discutam de subiectul despre sling-uri. Ca sa nu apara confuzii...

Nu cred ca s-a inchis din cauza unei singure persoane. S-a inchis fiindca mai multe persoane au inceput sa se jigneasca intre ele si nimeni nu a vrut sa cedeze. Un fel de "spune-mi in ce iti duci bebelusul ca sa-ti spun cine esti".

Mergi la inceput

formalhauti eleganta ca intotdeauna.

Mergi la inceput

dar pentru ca tot ai deschis acest topic, si constienta ca imi voi lua multe rosii in freza care deja e prea urata si inca nu ii gasesc o forma , va spun si parerea mea:
nu conteaza cati ani pe acest forum , nu conteaza cat ai ajutat si ajuti pe acest forum, conteaza sa realizezi ca ceea ce gandesti tu nu e valabil pentru toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

dar pentru ca tot ai deschis acest topic, si constienta ca imi voi lua multe rosii in freza care deja e prea urata si inca nu ii gasesc o forma , va spun si parerea mea:
nu conteaza cati ani pe acest forum , nu conteaza cat ai ajutat si ajuti pe acest forum, conteaza sa realizezi ca ceea ce gandesti tu nu e valabil pentru toti.

alina

Sunt perfect de acord.
Pot sa am o opinie diferita de a a ta intr-o situatie, in alta situatie putem sa cadem de acord. Ideea e sa putem discuta fara impatimire si sa acceptam ca nu suntem buricul pamantului, fara sa ne tiganim, fara sa ne paruim.

Dar este foarte greu. Virtual se pot face multe neintelegeri de intonatie, lumea ia foc si uite-asa, se naste scandalul.

Ca sa nu mai zic ca mai sunt situatii cand i se pune cuiva "pata " pe tine....si-atunci sa te tii nenica, ca nu mai scapi de atacuri si ironii.

Ma rog, eu vorbesc din experienta mea pe acest forum.
Poate altora nu li s-a intamplat, le felicit daca e asa.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Bai, oricum ar fi si ce ar fi fost, i s-a bagat pumnul in gura Noideei cu inchiderea blogului si sa nu-mi ziceti ca nu e asa ca nu cred.
Adica e vorba de o cenzura de joasa speta, de parca cineva are ceva cu aceasta femeie?!
Pina la urma, ce s-ar fi dorit cu ea? Sa-si aranjeze viata dupa care principii, dupa cine anume, sa "joace" dupa cum canta cine? Eu asta nu-nteleg.

Pina la urma, inteleg asa, din toata povestea asta: fata asta abuzata de sot, a decis intr-un final sa-si duca fata departe de tatal abuzator intr-un loc safe pentru ea si pentru fata.Scurt si la obiect. Eu pentru asta am aprecit-o enorm. De ce? Pen ca-s mii de femei care se lasa terfelite si duc o viata vai si amar si numa gandul sa plece de langa abuzator le-ar da fiori reci de teama. Asa ca, n-am decat s-o felicit pentru lucrul asta.
Ah, ca mai avea un bb2 si a zis-o tarziu, asta e, sau ca l-a iubit pe fostul sot, nah l-a iubit si gata, e viata ei nu a noastra.
Eu am vazut ceva progrese in viata ei, in felul ei de a gandi si am mai vazut ceva ce mi-a placut la nebunie : o sete nebuna de viata, fata asta are multe de oferit numa ca nu a intalnit omu potrivit. Vine si timpu' lui
Proababil sunt multe se spus, eu ma rezum la numai atat.
Fata draga sa ai sanatate si sanatate la copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Bai, oricum ar fi si ce ar fi fost, i s-a bagat pumnul in gura Noideei cu inchiderea blogului si sa nu-mi ziceti ca nu e asa ca nu cred.
Adica e vorba de o cenzura de joasa speta, de parca cineva are ceva cu aceasta femeie?!
Pina la urma, ce s-ar fi dorit cu ea? Sa-si aranjeze viata dupa care principii, dupa cine anume, sa "joace" dupa cum canta cine? Eu asta nu-nteleg.

Pina la urma, inteleg asa, din toata povestea asta: fata asta abuzata de sot, a decis intr-un final sa-si duca fata departe de tatal abuzator intr-un loc safe pentru ea si pentru fata.Scurt si la obiect. Eu pentru asta am aprecit-o enorm. De ce? Pen ca-s mii de femei care se lasa terfelite si duc o viata vai si amar si numa gandul sa plece de langa abuzator le-ar da fiori reci de teama. Asa ca, n-am decat s-o felicit pentru lucrul asta.
Ah, ca mai avea un bb2 si a zis-o tarziu, asta e, sau ca l-a iubit pe fostul sot, nah l-a iubit si gata, e viata ei nu a noastra.
Eu am vazut ceva progrese in viata ei, in felul ei de a gandi si am mai vazut ceva ce mi-a placut la nebunie : o sete nebuna de viata, fata asta are multe de oferit numa ca nu a intalnit omu potrivit. Vine si timpu' lui

of, forumul asta...cita naivitate. fata aia fabuleaza, fantaziaza la superlativ, nah ca va prins in jocul ei. e buna sa scrii romane din ce povesteste ea....
intamplator, dar cu totul intamplator atunci cand iti expui viata pe forum, exista o mica/mare sansa ca cineva sa te cunoasca in real-life.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Adica e vorba de o cenzura de joasa speta,
de parca cineva are ceva cu aceasta femeie?!

interesant punct de vedere.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput