Locul fetelor Nou-Venite (65)
Raspunsuri - Pagina 12
jesia spune:
trutzi se numeste Ciulcu Alexandru este de la Cantacuzino si cu el au nascut toate prietenele mele...3 la numar
...deci e testat ...e un medic tanar dar bun...acum sa vedem cum o sa fie si cazul meu![]()
Ce nu te doboara te face mai puternic
JoAnn spune:
buna dimi 
fetelor azi noapte iar m-am simtit rau...mi-a venit sa merg la toaleta si iar imi venea greata , ameteam si mi se punea negru in fata ochilor ,exact ca ieri dimineata...
voi credeti ca poate fi o sarcina care nu vrea sa se evidentieze la test???(chiar daca am avut menstruatie, care a intarziat 2 zile) ori m-am mai pricopsit cu vreo alta boala![]()
oricum daca mi se mai intampla o sa merg la medic.
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
nike974 spune:
Jo Ann
exista simptome de sarcina car epot aparea cand nu esti insarcinata,daca iti doresti f mult un bebe.ele sunt induse de subconstientul tau.
fa-ti ,totusi, niste analaize,la ficat, la stomac si cele uzuale.
cora79 spune:
Ola,ola,fete matinale

,immmm ce cafea buna![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Am zis ca nu mai vreau sa ma stresez. Eram disperata, teste de ovulatie, pregnyl, duphaston s.a.m.d. De ovulat am ovulat, am avut un folicul de 245 mm, am facut pregnyl deci s-a spart, am luat duphaston si nimik.
Am hotarat sa fac o pauza ca sa ma linistesc si poate vine si
ca doar nu ii place ca mamica lui sa fie nervoasa si stresata 
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia trutzi tu de ce ai oprit monitorizarile ? ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
De ce nu faci betaHCG?
| citat din mesajul lui JoAnn buna dimi ![]() fetelor azi noapte iar m-am simtit rau...mi-a venit sa merg la toaleta si iar imi venea greata , ameteam si mi se punea negru in fata ochilor ,exact ca ieri dimineata... ![]() voi credeti ca poate fi o sarcina care nu vrea sa se evidentieze la test???(chiar daca am avut menstruatie, care a intarziat 2 zile) ori m-am mai pricopsit cu vreo alta boala oricum daca mi se mai intampla o sa merg la medic. www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Jes asa am patit eu....doctora la care am nascut eu a mosit mai multe prietene de ale mele cu extrem de mare succes, numai eu am patit-o rau de tot
...si crede-ma ca a fost vina doctoritei, trebuia sa vada niste lucuru la ecograf si nu le-a vazut
.....asa ca de data asta ma mut in iasi pe perioada ultimeleor luni de sarcina
te rog sa fii cu ochii in patru si daca ceva ti se pare suspect sau aiurea sa iei atitudine
| citat din mesajul lui jesia trutzi se numeste Ciulcu Alexandru este de la Cantacuzino si cu el au nascut toate prietenele mele...3 la numar ...deci e testat ...e un medic tanar dar bun...acum sa vedem cum o sa fie si cazul meuCe nu te doboara te face mai puternic |

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!