Locul fetelor Nou-Venite (65)
Raspunsuri - Pagina 11
jesia spune:
neataaaaaa
...ieri am avut o zi tare incarcata din punc de vedere emotional, m-am incarcat negativ cu tot felul de informatii depe google si in final am explodat acasa intr-o repriza de bocit 
...nu stiu ce am sunt nebuna
dar sper sa-mi treaca 
polo dar sa inteleg ca pana la urma reflexo nu a avut rezultatul dorit la tine....sau cate sedinte tre sa faci ca sa ajungi la un rezultat?
....
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Neata!
Multumesc pentru cafea
Este exact pe gustul meu.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Ce ai patit? Despre ce informatii este vorba? 
Hai ca o sa fie totul bine si luna asta o sa ai testul cu doua liniute 
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia neataaaaaa ...ieri am avut o zi tare incarcata din punc de vedere emotional, m-am incarcat negativ cu tot felul de informatii depe google si in final am explodat acasa intr-o repriza de bocit ![]() ...nu stiu ce am sunt nebuna dar sper sa-mi treaca ![]() polo dar sa inteleg ca pana la urma reflexo nu a avut rezultatul dorit la tine....sau cate sedinte tre sa faci ca sa ajungi la un rezultat? ....Ce nu te doboara te face mai puternic |
jesia spune:
trutzi citeam de foliculi ( ca al meu) care au devenit chisturi si multe alte tampenii, probleme si m-am speriat ![]()
lorin7774 spune:
buna dimineata !
yamy...cafeaua asta mi-a intrat direct in vena
Nike, multumim de raspunsuri. Am intrebat de cele 6 luni pentru ca eu stiam ca se face media pe ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului, atunci cand se calculeaza baza pentru cei 85%.
Fetele, o intrebare am si eu.... Daca sotul este cel care urmeaza un tratament medicamentos pentru o boala cronica, afecteaza sanatatea copilului ? Nu ia antibiotice deocamdata, doar calmante si antiinflamatoare. Putem concepe in siguranta ?![]()
multi si o zi faina tuturor !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui jesia trutzi citeam de foliculi ( ca al meu) care au devenit chisturi si multe alte tampenii, probleme si m-am speriat Ce nu te doboara te face mai puternic |
Jes, pai se poate ??? Cu asta iti ocupi tu mintea acum ? Lasa-l in pace pe "doctor google" ca nu faci altceva decat sa-ti faci rau.
Foliculul tau nu este chist, este un bubulin sau o bubulina !

Vezi ca avem aici niste doamne specializate in bataie televizata. Poate iti vine randul ....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
nike974 spune:
PFA nu plătește impozitul forfetar și nici o taxă pe dividende. Impozitul de 16% se aplică pe venitul impozabil, care rezultă după ce se scad cheltuielile deductibile.
PERSOANE FIZICE AUTORIZATE
Termene pentru plata impozitelor și depunerea declarațiilor
31 ianuarie - depunerea formularului 220 Declarația privind venitul estimat de către contribuabilii care obțin venituri din activități independente impuși pe bază de norme de venit, drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole impuși la normă de venit care au desfășurat activitate și în anul precedent și realizează venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul anterior
15 martie - depunerea Declarației speciale 204 de către asocierile fără personalitate juridică, constituite între persoane fizice sau între persoane fizice și juridice române cu statut de microîntreprindere, în cadrul căreia se realizează venituri din activități independente - comerciale și profesii libere, inclusiv din activități adiacente sau din activități agricole
17 mai - depunerea formularului 200 Declarația privind veniturile realizate de către contribuabilii care au realizat în anul 2009 venituri din activități independente (comerciale, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală), din transferul titlurilor de valoare; câștiguri din operațiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract; venituri din cedarea folosinței bunurilor; venituri din activități agricole impuse în sistem real
15 martie, 15 iunie, 15 septembrie, 15 decembrie - termene pentru plățile anticipate pe 2010 ale impozitului pe venitul impozabil care rezultă după deducerea cheltuielilor
În termen de 15 zile de la începerea activității, cei care încep activitatea în anul curent trebuie să depună cererea pentru opțiunea de a determina venitul net în sistem real odată cu formularul 220 Declarația privind venitul estimat. Cererea este valabilă pentru doi ani și dacă nu se face altă cerere de renunțare pentru sistemul real mai este valabilă încă o perioadă de doi ani
PERSOANE JURIDICE
Termene pentru plata impozitelor și depunerea declarațiilor
Data de 15 a fiecărei luni
depunerea formularului 390 VIES Declarație recapitulativă privind livrările/ achizițiile intracomunitare de bunuri de firmele înregistrate în scopuri de TVA care au efectuat în luna de raportare livrări/ prestări și/sau achiziții intracomunitare de bunuri și/sau servicii
Data de 25 a fiecărei luni/trimestru
depunerea formularului 100 Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de stat pentru obligațiile de plată cu termen lunar și plata acestor obligații
depunerea formularului 102 Declaratie privind obligațiile de plată la bugetele asigurărilor sociale și fondurilor speciale
depunerea formularului 103 Declarație privind accizele și plata acestora
depunerea formularului 104 Declarație privind distribuirea între asociați a veniturilor și cheltuielilor pentru asocierile fără personalitate juridică constituite între contribuabilii persoane fizice rezidente asociate cu persoane juridice române (până la 25 a primei luni din trimestrul următor)
depunerea formularului 300 Decont de taxa pe valoarea adăugată de către plătitorii de TVA pentru care perioada fiscală este luna sau trimestrul și plata TVA-ului datorat
depunerea formularului 301 Decont special de taxa pe valoarea adăugată de către persoane neînregistrate și care nu trebuie să se înregistreze ca plătitori de TVA și persoane care sunt înregistrate numai pentru achiziții intracomunitare, în cazul în care au obligația plății TVA pentru anumite operațiuni, daca TVA a devenit exigibilă în luna și plata TVA-ului datorat
Data de 25 a fiecărui semestru
depunerea formularului 394 Declarație informativă privind livrările/ prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România
Data de 25 februarie/25 aprilie a anului următor
depunerea formularului 101 Declarație privind impozitul pe profit
Data de 30 aprilie anul următor celui de raportare
depunerea formularului 120 Decont privind accizele
depunerea formularului 130 Decont privind impozitul la țițeiul și la gazele naturale din producția internă
Data de 28 februarie
depunerea formularului 210
fișele fiscale privind impozitul pe veniturile din salarii
depunerea formularului 205 Declarație informativă privind impozitul reținut pe veniturile cu regim de reținere la sursă, pe beneficiari de venit. În funcție de natura venitului, termenul poate fi și 30 iunie
trutzi spune:
La tine nu o sa devina chist pentru ca ai luat doar o doza de duphaston. Orice chist pana in 5 cm la urmatorul ciclu se elimina 
Nu o sa fie cazul cu un asa folicul grasun sigur o sa fie 
| citat din mesajul lui jesia trutzi citeam de foliculi ( ca al meu) care au devenit chisturi si multe alte tampenii, probleme si m-am speriat Ce nu te doboara te face mai puternic |
jesia spune:
lorin trutzi saru`mana de incurajari 
fetelor ce m-as face eu fara voi

trutzi spune:

Iti faci griji degeaba. Stiu ca si eu eram la fel de stresata cand faceam monitorizari. La ce doctor te duci?
| citat din mesajul lui jesia lorin trutzi saru`mana de incurajari ![]() fetelor ce m-as face eu fara voi ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |