Locul fetelor Nou-Venite (65)
Raspunsuri - Pagina 10
nike974 spune:
am papat.sper sa imi alerg si eu sotul.........ca sa dorm bine.
pupicei la toate fetele 

cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 am papat.sper sa imi alerg si eu sotul.........ca sa dorm bine. pupicei la toate fetele ![]() ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Arianna,pachet complet,nu vreau sa dezamagesc sotul,nu?![]()
![]()
![]()
Vad ca s-au cam ascuns distinsele,au obosit de atata tastat![]()
![]()
cora79 spune:
Cred ca voi alege si eu un film bun si la relaxare cu mine![]()
JoAnn spune:
fetelor harnice mai sunteti si gospodine foc.
eu de mancat am mancat...restul
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
cora79 spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetelor harnice mai sunteti si gospodine foc. eu de mancat am mancat...restul ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |

violab spune:
Mai sunt si eu pe aici. Am papat si eu ceva. Arianna noi am stat la Susesi in Belek. Excelent hotel.
polo spune:
Hai ca m-am intors, maine cred ca o sa sara acul la cantar dar 
Ariana, mi-am adus aminte de o ruda care a nascut in Italia desi erau pe cale de a se intorce in tara cand a aflat ca este insarcinata si pentru ca pierduse mai multe sarcini, atat aici cat si acolo, a ales sa ramana pe perioada sarcini acolo. Pentru ca a cotizat a primit indemnizatia de la statul Italian, iar copilul a primit alocatie pentru ca a primit cetatenie. Nu mai stiu ce valoare aveau, dar oricum erau mai mari decat ce ar fi luat in tara.
http://community.webshots.com/user/diove
violab spune:
| citat din mesajul lui polo Hai ca m-am intors, maine cred ca o sa sara acul la cantar dar ![]() Ariana, mi-am adus aminte de o ruda care a nascut in Italia desi erau pe cale de a se intorce in tara cand a aflat ca este insarcinata si pentru ca pierduse mai multe sarcini, atat aici cat si acolo, a ales sa ramana pe perioada sarcini acolo. Pentru ca a cotizat a primit indemnizatia de la statul Italian, iar copilul a primit alocatie pentru ca a primit cetatenie. Nu mai stiu ce valoare aveau, dar oricum erau mai mari decat ce ar fi luat in tara. http://community.webshots.com/user/diove |
Te poti interesa, te rog? Ma intereseaza si pe mine.
nike974 spune:
neata.

trebuie sa vezi in intalia daca se aplica lex sol sau legea sangelui.pt prima varianta, copilul va avea cetatenie italiana, pt a doua, conteaza cetatenia ambilor parinti.
puneti intrebari.tot ce va trece prin cap, ca sa fac un pachet complet pt ministerul muncii.
le strang pana la 12.30.
pupacesc