Locul fetelor Nou-Venite (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

in principiu.te declari PFA ca tehnordactor la computer(nu platesti forfetarul),te uiti in codul CAEN ( sa ma uit maine eu,dar sa imi aduci aminte,te rog) si treci codul respectiv.
teoretic ai nevoie de cateva facturi, 1-2 pe luna, iar la suma aia ti se retine cota unica,platesti CAS etc.
avantaje:si daca iei suma minima 600 de ron pe luna, o poti lasa parintilor tai din Romania sau cui crezi tu ca are nevoie,daca tu nu ai, si o va primi timp de 2 ani.
nu pomenesti nimic de rezidenta in Italia, pt ca tu ai si un domiciliu in buletinul din Romania.
e o chestie mai evreiasca,da-i cusher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

in principiu.te declari PFA ca tehnordactor la computer(nu platesti forfetarul),te uiti in codul CAEN ( sa ma uit maine eu,dar sa imi aduci aminte,te rog) si treci codul respectiv.
teoretic ai nevoie de cateva facturi, 1-2 pe luna, iar la suma aia ti se retine cota unica,platesti CAS etc.
avantaje:si daca iei suma minima 600 de ron pe luna, o poti lasa parintilor tai din Romania sau cui crezi tu ca are nevoie,daca tu nu ai, si o va primi timp de 2 ani.
nu pomenesti nimic de rezidenta in Italia, pt ca tu ai si un domiciliu in buletinul din Romania.

Iti dai seama ca fiind aici sunt cam in plop...si daca eram acasa tot asa eram,nu prea are cine te indruma,iar tu ai picat la tanc cu ajutorul.Ms mult...am sa te mai deranjez un pic pt ca vreau sa stiu exact unde tr sa merg si ce sa fac....sa fiu pregatita cind ajung acasa....nu te supara pe mine....o sa mai vb maine pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Iti dai seama ca fiind aici sunt cam in plop...si daca eram acasa tot asa eram,nu prea are cine te indruma,iar tu ai picat la tanc cu ajutorul.Ms mult...am sa te mai deranjez un pic pt ca vreau sa stiu exact unde tr sa merg si ce sa fac....sa fiu pregatita cind ajung acasa....nu te supara pe mine....o sa mai vb maine pe mail

Buna seara fetelor. Vai dar ce mai vorbiti!!!Interesante subiecte, Si pe mine m-ar interesa.Sa-mi spui si mie Arianna ce trebuie facut daca aflii. O sa ma interesez si eu. Ah si ma mai interesa si faza cu reflexoterapie sau acupunctura. dragaica daca ne citesti sa ne dai si noua detalii.

Mergi la inceput

Vio ce mai faci dragutza?...zi-mi si mie la ce hotel ai stat in Turcia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele mele,
io-s om pasnic,desi lucrez la min finantelor.
nu ezitati sa ma intrebati.

arianna,revin maine cu toate detaliile.nu ma deranjezi niciodata.

Mergi la inceput

Citat:

fetele mele,
io-s om pasnic,desi lucrez la min finantelor.
nu ezitati sa ma intrebati.

arianna,revin maine cu toate detaliile.nu ma deranjezi niciodata.

Ce norocoase suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ehheeeheeiiiii,ce conversatii maiculitaaaaaa,si eu am absentat,dar deh m-a chemat datoria in bucatarie

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Ehheeeheeiiiii,ce conversatii maiculitaaaaaa,si eu am absentat,dar deh m-a chemat datoria in bucatarie

fata harnicutza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ihi,am facut orez cu ciuperci si carne de curcan,am papat si mi-am alergat si sotul,sa nu pierd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Ihi,am facut orez cu ciuperci si carne de curcan,am papat si mi-am alergat si sotul,sa nu pierd

Mai mai sa nu te deochi.....asa e la tine..cu pachet...cina + alergat sotz

Mergi la inceput