Locul fetelor Nou-Venite (65)
Raspunsuri - Pagina 9
nike974 spune:
in principiu.te declari PFA ca tehnordactor la computer(nu platesti forfetarul),te uiti in codul CAEN ( sa ma uit maine eu,dar sa imi aduci aminte,te rog) si treci codul respectiv.
teoretic ai nevoie de cateva facturi, 1-2 pe luna, iar la suma aia ti se retine cota unica,platesti CAS etc.
avantaje:si daca iei suma minima 600 de ron pe luna, o poti lasa parintilor tai din Romania sau cui crezi tu ca are nevoie,daca tu nu ai, si o va primi timp de 2 ani.
nu pomenesti nimic de rezidenta in Italia, pt ca tu ai si un domiciliu in buletinul din Romania.
e o chestie mai evreiasca,da-i cusher.
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 in principiu.te declari PFA ca tehnordactor la computer(nu platesti forfetarul),te uiti in codul CAEN ( sa ma uit maine eu,dar sa imi aduci aminte,te rog) si treci codul respectiv. teoretic ai nevoie de cateva facturi, 1-2 pe luna, iar la suma aia ti se retine cota unica,platesti CAS etc. avantaje:si daca iei suma minima 600 de ron pe luna, o poti lasa parintilor tai din Romania sau cui crezi tu ca are nevoie,daca tu nu ai, si o va primi timp de 2 ani. nu pomenesti nimic de rezidenta in Italia, pt ca tu ai si un domiciliu in buletinul din Romania. e o chestie mai evreiasca,da-i cusher. |
Iti dai seama ca fiind aici sunt cam in plop...si daca eram acasa tot asa eram
....o sa mai vb maine pe mail
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Iti dai seama ca fiind aici sunt cam in plop...si daca eram acasa tot asa eram ....o sa mai vb maine pe mail![]() |
Buna seara fetelor. Vai dar ce mai vorbiti!!!Interesante subiecte, Si pe mine m-ar interesa.Sa-mi spui si mie Arianna ce trebuie facut daca aflii. O sa ma interesez si eu. Ah si ma mai interesa si faza cu reflexoterapie sau acupunctura. dragaica daca ne citesti sa ne dai si noua detalii.
nike974 spune:
fetele mele,
io-s om pasnic,desi lucrez la min finantelor.
nu ezitati sa ma intrebati.
arianna,revin maine cu toate detaliile.nu ma deranjezi niciodata.
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui nike974 fetele mele, io-s om pasnic,desi lucrez la min finantelor. nu ezitati sa ma intrebati. arianna,revin maine cu toate detaliile.nu ma deranjezi niciodata. |
Ce norocoase suntem

cora79 spune:
Ehheeeheeiiiii,ce conversatii maiculitaaaaaa,si eu am absentat
,dar deh m-a chemat datoria in bucatarie ![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Ehheeeheeiiiii,ce conversatii maiculitaaaaaa,si eu am absentat ![]() ,dar deh m-a chemat datoria in bucatarie "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
fata harnicutza....
cora79 spune:
Ihi![]()
![]()
![]()
,am facut orez cu ciuperci si carne de curcan,am papat si mi-am alergat si sotul,sa nu pierd![]()
![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Ihi "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Mai mai sa nu te deochi.....asa e la tine..cu pachet...cina + alergat sotz