Oameni care v-au schimbat viata
Raspunsuri - Pagina 4
alinuk spune:
dragi colegi
cu pasi haihui pe aici
....haideti
pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta
haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva
DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!
http://www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.html
haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
PS: ft interesant acest subiect
ma alatur si eu celor care spun ca fiecare pas facut prin locurile acestea... nu este intamplator
fiece persoana ce-mi 'trece pragul sufletului' (vorbim aici despre oameni care conteaza) imi influenteaza viata intr-un fel
desigur, sunt cativa..numarati pe degetele unei maini, pe care i-am intalnit la rascruce si care mi-au fost busola in viata
Imi amintesc acum un medic, pe care l-am intalnit intr-un moment foarte greu din viata, pe cand aveam grave probleme in incercarile mele de a avea un copilash (trei sarcini extrauterine si o sarcina oprita in evolutie)..si care mi-a zis ceva de genul asta:
e posibil sa existe o bariera psihica peste care trebuie sa treci...e un declic care se poate produce ca sa mergi mai departe..
acum am doi copilashi minunati!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Delia21 spune:
Copilului meu i datorez faptul ca sunt fericita si zambesc de atat de multe ori intr-o zi,chiar si fara motiv.Imi da in sens de implinire...pe care nu cred ca altceva sau altcineva mi l-ar putea da.
Si da....am fost o norocoasa sa intalnesc si sa am ca prieteni oameni de la care am invatat lucruri minunate.E de nepretuit sa ai modele de viata...in carne si oase,nu doar in imaginatie.
alerazvan spune:
copii mei mi-au schimbat viata in bine-am 2 copii si odata cu venirea lor in casa mea a aparut soarele.sunt multumita ca DUMNEZEU mi-a dat un rost pe pamant,acela de a afi mama cred ca e lucru cel mai important.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Update pentru Guestus: A stat doar vreo trei ani in USA, acum se pare ca e tot in Iasi, insa la Facultatea de filologie. Oricum, dau de ea si te anunt. Mersi mult pentru idee,me nu mi-a trecut prin cap asa ceva. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
...f bine...noi asteptam un sfirsit cu happy end...gen profesoara gasita vie si interflora happy ca a mai vindut un buchet de flori mare. aici e un "win-win situation"!
si nu ca nu sintem f rautaciosi...dar chitanta o vrem
bulinuta27 spune:
rall...si eu iti impartasesc opinia...
copilul meu m-a schimbat mult, de fapt cam totul a schimbat
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mariyana spune:
oamenii care mi-au schimbat viata???nu cred ca ar fi multi....cred ca primul si cel mai important care mi-a marcat viata a fost si este Dumnezeu...e singurul meu model....de cand il studiez pe El si vad ceea ce a facut si afce pt mine...m-a miscat profund...in toate domeniile...va sfatuiesc sa il luati si voi pe El de model!!!! ....
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariyana oamenii care mi-au schimbat viata???nu cred ca ar fi multi....cred ca primul si cel mai important care mi-a marcat viata a fost si este Dumnezeu...e singurul meu model....de cand il studiez pe El si vad ceea ce a facut si afce pt mine...m-a miscat profund...in toate domeniile...va sfatuiesc sa il luati si voi pe El de model!!!! .... |
Serios?Si nu ne sfatuiesti si sa renuntam la machiaj , sa nu mai mancam carne ,sa ne calugarim in mijlocul padurii ?Din cate stiu topicul se numeste " Ce oameni v-au schimbat viata ? " iar din cate mi-aduc aminte,Dumnezeu nu e "un om " ! Ce ma enerveaza lectiile astea de religie date de toate tantile care se trezesc pe partea dreapta asa dimineata!Unde e Dumnezeul tau cand mor atatia copii nevinovati (de cancer sau alte boli crunte )despre care Iisus a spus "cu gura lui " ca sunt " fara de pacat "?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
"Si Dumnezeu a facut OMUL dupa chipul si asemanarea sa ." Deci cum a facut OMUL ?Dar nu despre asta e vorba ci despre invitatia de a lua exemplu ...Exemplu de la ce ?Repet :unde se afla Dumnezeul asta cand atatia copii FARA PACATE mor in chinuri? Sa iau exemplu de la cineva care POATE nu exista doar pentru ca asa mi s-a spus?Nu multumesc !As fi putut si eu sa o sfatuiesc pe mariyana sa se marite virgina ca asa a facut si tanti Zambilica din capul satului ca asa i s-a zis la biserica dar faza e ca nu-mi permit sa dau ASTFEL de sfaturi si da,ma simt atacata cand aud/citesc chestii de genul : " Tre sa te inchini/rogi/blah blah ca a fost un exemplu ! " .Unde e Dumnezeul asta pentru copiii aia de la UMANITARE ?Joaca carti cu Sfantul Petru , probabil !Si unde a fost Dumnezeul asta cand Soni s-a imbolnavit de cancer si a murit?Tocmai ea care a vazut ce inseamna boala asta zi de zi prin ochii persoanelor pe care le-a ajutat?Nu a fost de ajuns ca a suferit pentru fiecare ALTCINEVA? A trebuit sa cunoasca nenorocita asta de boala si personal?
Acum ma scuzati,ma duc sa "pacatuiesc " .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
maminuta spune:
Oameni care mi-au schimbat viata...exista si ii multumesc lui DD ca mi i-a scos la momentul oportun.
Dr Tutunaru ar fi unul dintre aceea care a facut posibila aparitia minunatiei mele Daria.
Dariuca ne-a schimbat viata intr-un mod fantastic,ne-a adus multe momente frumoase,magice asa cum spunem noi.Am invatat sa ne bucuram impreuna de fiecare clipa .Cu ea nu poate fi in casa oboseala,tristete.Este o sursa vie de energie pozitiva.
Decanul meu este cel ce mi-a deschis drumul catre cariera universitara-nu m-as fi vazut vreodata intr-o astfel de ipostaza-
mi-a schimbat viata,realmente.A scos la suprafata o latura necunoscuta mie,aceea de dascal.