Oameni care v-au schimbat viata

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Influenta asupra vietii mele? Mama.Fara ea n-as fi fost nimic pe lumea asta si inca ii plang disparitia,pentru ca peste cateva zile se face 1an de cand nu mai e printre noi.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariyana spune:

Laura imia pare rau ca gandesti astfel despre Dumnezeu si interventia Lui!!!1 se vede ca nu il cunosti!!!!...nu inteleg ce vina are Dumnezeu daca eu nu am grija de corpul meu si manac carne si grasimi pana dau in cancer sau oricare alta boala?...nu...Dumnezeu nu vrea ca omul sa sufere numai ca noi ne aducem osanda singuri asupra noastra!!!!cred ca ar trebui sa ai un pic mai mult respect pt ca Dumnezeu nu este un om oarecare!!! nu tre sa spui astfel de vb pt ca iti aduci numai pacate asupra ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariyana spune:

Serios?Si nu ne sfatuiesti si sa renuntam la machiaj , sa nu mai mancam carne ,sa ne calugarim in mijlocul padurii ?Din cate stiu topicul se numeste " Ce oameni v-au schimbat viata ? " iar din cate mi-aduc aminte,Dumnezeu nu e "un om " !

Se vede ca studiezi ft putin, din intelepciunea cuvintelor! Vezi in geneza 1:27 unde spune ca :Dumnezeu L-a facut pe om dupa chipul Sau. Atunci Isus Hristos nu a fost om???? eu nu am gasit asta scris nicaieri!!!!???si cred ca ai si tu multe de invatat de la El pt ca tot binele pe acre il face omul vine de la Dumnezeu!!!!El ii indeamna pe cei cu care intram in contact sa sa faca binele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu am doua persoane care m-au ajutat in momente cheie si despre care pot spune ca mi-au influentat cursul vietii.
Prima este o buna prietena din liceu care m-a ajutat sa intru intr-o mare corporatie si acolo sa trec la un alt nivel de profesionalizare, si a doua este o colega de serviciu care se afla in America in momentul cand noi am castigat Loetria si care s-a oferit sa ne ajute aici, cand am luat-o de la capat. Daca nu exista ea, nu am mai fi emigrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariyana

...nu inteleg ce vina are Dumnezeu daca eu nu am grija de corpul meu si manac carne si grasimi pana dau in cancer sau oricare alta boala?...nu...Dumnezeu nu vrea ca omul sa sufere numai ca noi ne aducem osanda singuri asupra noastra!!!!

nu vreau sa intru in nici o polemica privitoare la religie dar afirmatia de mai sus este extrem de......hazardata, asta ca sa nu folosesc alt cuvant!! tu chiar crezi ca vreun copil bolnav ( sau chiar adult)este bolnav din cauza a ceea ce ai spus tu mai sus? nu ai nici un pic de respect, compasiune pt suferinta lor? chiar crezi ca din cauza carnii au ajuns asa?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariyana

Laura imia pare rau ca gandesti astfel despre Dumnezeu si interventia Lui!!!1 se vede ca nu il cunosti!!!!...nu inteleg ce vina are Dumnezeu daca eu nu am grija de corpul meu si manac carne si grasimi pana dau in cancer sau oricare alta boala?...nu...Dumnezeu nu vrea ca omul sa sufere numai ca noi ne aducem osanda singuri asupra noastra!!!!cred ca ar trebui sa ai un pic mai mult respect pt ca Dumnezeu nu este un om oarecare!!! nu tre sa spui astfel de vb pt ca iti aduci numai pacate asupra ta!!!

Serios?Si nu ne sfatuiesti si sa renuntam la machiaj , sa nu mai mancam carne ,sa ne calugarim in mijlocul padurii ?Din cate stiu topicul se numeste " Ce oameni v-au schimbat viata ? " iar din cate mi-aduc aminte,Dumnezeu nu e "un om " !

Se vede ca studiezi ft putin, din intelepciunea cuvintelor! Vezi in geneza 1:27 unde spune ca :Dumnezeu L-a facut pe om dupa chipul Sau. Atunci Isus Hristos nu a fost om???? eu nu am gasit asta scris nicaieri!!!!???si cred ca ai si tu multe de invatat de la El pt ca tot binele pe acre il face omul vine de la Dumnezeu!!!!El ii indeamna pe cei cu care intram in contact sa sa faca binele!!!!

varza tocata a la Tanacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Da, fostul meu director a reusit sa ma schimbe mult si in bine. Am invatat de la el multe lucruri despre viata si mai ales cum sa treci in viata prin niste situatii mai dificile. Mi-am dat seama cat de multe am invatat de la el abia cand nu am mai lucrat impreuna si cand am venit in State.
Acum este la pensie si cu toate ca sunt mai bine de 10 ani de cand nu mai lucram impreuna si acum este o placere sa-l sun si sa ma bucur de o discutie frumoasa si folositoare cu un om deosebit.

Bineinteles ca in capul listei cu oameni care mi-au schimbat viata stau parintii mei pentru care nu am decat cuvinte de multumire si iubire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Nu a avut nimeni una (sau mai multe persoane) care prin comportamentul lor neplacut sau prin anumite actiuni care sa nu fie tocmai corecte, sa fi avut o oarecare influenta asupra vietii voastre? Eu am avut si exemplul gen"asa nu" a contat f mult.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

eu cred ca cursul vietii ni-l pot schimba multe persoane poate fara sa ne dam seama. o singura decizie luata altfel de cum trebuia sa o luam poate schimba ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Eu ma refer la persoane care prin actiunile sau comportamentul lor , au avut asupra voastra un efect atat de puternic , incat v-ati hotarat ca nu o sa faceti sau nu o sa ziceti niciodata ceva care sa aiba asupra unor persoane impactul negativ pe care l-a avut asupra voastra.

Dana

Mergi la inceput