Oameni care v-au schimbat viata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

sotul meu si (nu stiu daca se pune) o carte ("Taina casatoriei"- parintele Arsenie Boca)

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Profesorul de franceza din liceu...El avea atunci vreo 30 de ani...eram atat de indragostita de el si doream sa-i atrag atentia asupra mea...tropaiau hormonii in mine ca trupele americane in Irak...Am invatat franceza atat de bine ca am ajuns olimpica. Mi-a folosit franceza pe care am invatat-o atunci si in facultate si de-a lungul timpului. Acum suntem vecini si m-a recunoscut...dupa 20 de ani .DECI...I-AM ATRAS ATENTIA![:)Numai ca acum s-au retras trupele in cazarma.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Guestus, uite, special pentru tine.
Am intrat pe Interflora, la Romania, mi-am si ales buchetul,si dupa aia am intrat pe site-ul liceului, nu de alta, dar nu stiam adresa exacta.
Am constatat ca ea nu mai apare pe lista profesorilor de la liceu, si atunci mi-a trecut un siroi rece prin oase. Am intrat pe Google, si dupa ceva cautari, am aflat ca s-ar afla in USA, acolo si-a desfasurat cea mai recenta activitate. INSA am gasit doua adrese de email, una chiar de aici, din UK, si ai cuvantul meu de onoare ca am sa ii trimit cateva randuri. Cine stie, poate chiar locuieste in apropierea mea,si poate ne si vedem, dupa aproape 16 ani de cand nu mai stiu nimic de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Update pentru Guestus: A stat doar vreo trei ani in USA, acum se pare ca e tot in Iasi, insa la Facultatea de filologie.
Oricum, dau de ea si te anunt. Mersi mult pentru idee,me nu mi-a trecut prin cap asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

sunt cativa oameni care mi-au schimbat viata prin sfaturile lor. In afara de mama mea vreau sa-l mentionez pe preotul din cls a V-a cu care am facut religie, care prin felul in care ne vorbea si ne explica m-a facut sa inteleg anumite lucruri, ca atunci cand merg la biserica sau spun o rugaciune, tin un post sau iau sfanta impartasanie, nu o fac ca asa zice mama sau bunica sau vecina ca este bine, m-a facut sa inteleg mai profund aceste lucruri. Ii multumesc mult fostei mele colege de la arhiva, cand m-am angajat prima data am lucrat la arhiva spitalului, care prin sfatul ei m-a facut sa iau decizia corecta, adika sa raman cu sotul meu, mi-a dat un sfat in momentul in care paream a fi singura, mama nu ma intelegea, asa zisa prietena mea a facut toate eforturile sa ma desparta de sotul meu, pe atunci prietenul meu, chiar a simtit ca sunt pierduta, tin minte parca a fost ieri, cum m-a luat afara si plimbandu-ne prin curtea spitalului m-a facut sa-i povestesc tot ce am pe suflet, sa-i dea Dzeu sanatate si mai ales ca are si ea o fata.
Pot sa spun ca ii multumesc si asa zisei mele prietene, care m-a facut sa deschid ochii si sa imi aleg cu grija persoanele de langa mine si care m-a facut sa-mi dau seama ca daca pleci cu cineva la drum in viata nu este musai sa ramai neaparat cu aceea persoana toata viata.
Aici in Canada ii multumesc foarte mult unei agente de la biroul de emigrari care prin sfatul ei m-a determinat sa aprofundez mai mult limba franceza, sa aleg sa merg la niste cursuri unde am cunoscut niste oameni minunati, pe profesorii mei cu care tin legatura si tot aceeasi agenta mi-a deschis ochii, daca tot imi plac animalele, sa merg mai departe cu visul meu, eu aveam alte planuri, sa lucrez o perioada in domeniul in acre am lucrat in Romania apoi sa fac altceva.
Si diriginta mea, profesoara de istorie, care ne invata numai lucruri bune, tin minte ca ii scotea pe baieti afara, le dadea liber, erau si multi rau, doar 3, apoi ne explica anumite lucruri, cum sa ne purtam, sa nu mai venim machiate ca niste paiate la scoala si multe altele.
Si mamei mele, nu in ultimul rand, in liceu mi se pusese pata sa ma vopsesc, mi-a interzis cu desavarsire, dupa liceu puteam sa fac ce vreau, dar cat timp sunt la scoala invat nu fac parada modei.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Profesorul de franceza din liceu...El avea atunci vreo 30 de ani...eram atat de indragostita de el si doream sa-i atrag atentia asupra mea...tropaiau hormonii in mine ca trupele americane in Irak...Am invatat franceza atat de bine ca am ajuns olimpica. Mi-a folosit franceza pe care am invatat-o atunci si in facultate si de-a lungul timpului. Acum suntem vecini si m-a recunoscut...dupa 20 de ani .DECI...I-AM ATRAS ATENTIA![:)Numai ca acum s-au retras trupele in cazarma.

Dana

Avea si o porecla profesorul asta?,seamana foaartee bine povestea cu cea a unei foste colege de liceu!Pura coincidenta sau adevar?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Dana

Avea si o porecla profesorul asta?,seamana foaartee bine povestea cu cea a unei foste colege de liceu!Pura coincidenta sau adevar?!!

Nu stiu sa fi avut vreo porecla...sau nu-mi aduc eu aminte.Am fost colege ????Poveste este 100%adevarata...ca doar mi s-a intamplat mie !

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

daca deschid bine ochii, am cate ceva de invatat de la toti din jurul meu, iar fiecare imi schimba in felul sau, mai mult sau mai putin vizibil, viata; de unii imi dau seama, de altii nu..

insa excluzand parintii, fratele si sotul - ca sa-i fac pe plac lui guestus, care a propos poate ne spune si noua cine i-a schimbat viata

profesorul de matematica - de la care am invatat in ziua in care l-am cunoscut ca matematica e importanta fiindca te invata sa gandesti

o colega a tatalui meu care probabil fara sa stie, cu cateva cuvinte, m-a ajutat sa trec pragul razvratirii oarbe a adolescentei spre inteleciunea lucida a maturitatii

o colega de facultate care mi-a devenit prietena, m-a ajutat intotdeauna la greu, mi l-a prezentat pe sotul meu si m-a recomandat la actualul serviciu

cea care avea sa-mi devina fina de cununie, cu care am petrecut multe ore discutand despre o multime de lucruri, unele pe care le-am descoperit impreuna, si pe care in final le-am inteles amandoua mai bine :)

fosta mea sefa, o americanca pe care o consider o lectie vie de comunicare si in acelasi timp de prietenie extraordinara

Mirela - care mi-a deschis o poarta spre a deveni un parinte si un om mai bun

copiii mei, de la care am invatat ca iubirea nu se da, nici nu se imparte, ci doar se multiplica la nesfarsit

parintele duhovnic, care pur si simplu a stiut mereu sa ma readuca la Lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cred ca tuturor ne schimba viata (prin, implicit, schimbarea modului nostru de a o percepe/ intelege) toti oamenii de bine sau cei care ne fac lucruri care nu ne pica tocmai comod.

Imi place sa citesc cum, in vietile altora, exista anumire persoane care, prin implicarea lor, au dat o turnura pozitiva vietii acelora care scriu aici. Eu nu imi amintesc, sau chiar nu am, astfel de exemple dramatice

Si ca sa imi dau si eu cu parerea.... cred ca, lui Guestus DC-ul i-a schimbat viata...unde ar mai fi fost el atit de celebru ca aici?

Si o speciala pt rall (lasa-i sa rada...ce stiu ei? )

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

un fost coleg de facultate de-al sotului! el era deja in Canada cind cautam solutii sa plecam din Romania si el ne-a incurajat sa emigram aici;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput