Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna fetelor!!!

Ce-mi vad ochiVany FELICITARIIIIIII,sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
Joi mi-am facut eco la tiroida si e totul ok,chiar daca e la limita superioara Tsh-ul, dr a zis ca atat timp cat e in limite si la eco nu sa vazut nimic sa stau linistita.Pt siguranta mi-a dat sa fac T3 si T4.In legatura cu prolactina la fel,cat timp e in limita atunci e ok.Incep sa cred ca ginecologul meu e cam Intr-adevar mi-a pus deja vreo 3 diagnosticuri(amenoree secundara,ovare polichistice si acum ultima data tulburari de ciclu)Din cate am inteles in Oradea vine un medic din Ungaria o sa incerc sa imi fac programare la el.Sper sa se elucideze odata misterul si sa fiu si eu gravi cat mai curand!!!
Anca scumpo ce ai facut la medic?
Scuzati absenta de pe forum dar am avut foarte mult de lucru la servici si am ajuns tot timpul tarziu acasa

O seara frumoasa va doresc

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Aaaa vazui o Paula foarte frumusicaIncantata de cunostinta

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Vanyy!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Bravo, Vanyy! Parca retraiesc si eu emotiile cand am vazut testul cu Sofia Ce frumooos. Sarcina la termen iti doresc si un bebe sanatos si destept.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,

Vad ca avem vesti bune cat timp am lipsit si asta ma bucura enorm.

Vany felicitari din tot sufletul. Sa ne povestesti cu lux de amanunte ce ai simtit cand ai vazut a doua liniuta. Eu numai la asta ma gandesc... oare ce o sa simt?

Cozminutza vad ca de cand am vorbit noi multe s-au mai intamplat. Eu din pacate am ajuns acasa abia vineri ca am avut ceva probleme cu avionul. A trebuit sa schimb 3 avioane si am pierdut legatura:(... in fine. Sa stii ca si eu am incercat prima data la Cluj sa ma duc la stat la endocrinologie dar tre sa iti faci programare peste 3 luni. Oricum faptul ca nu t-a gasit nik la tiroida e foarte bine. plus ca nu inteleg de ce te-a panicat medicul tau asa de tare ca prolactina ti-era intre limitele normale. Eu prima data cand am facut analizele am avut prolactina de 5 ori mai mare decat limita superioara.... dar s-a rezolvat intre timp.Oricum problemele tale cu cilu trebuie sa aiba o cauza si poate ar fi mai bine daca ai incerca sa vorbesti si cu alt medic.....
Eu sunt in ziua 23, Mai avem un pic si vin emotiile. Numai ca spernte mari nu prea imi fac avand in vedere ca am fost plecata in timpul ovulatiei. Numai daca nu a mai ramas ceva pe acolo....
Haideti fetelor cu vestile bune. Atata timp cat avem vesti bune si noi celelate aspirante avem sperante ca vom trece intr-o zi prin aceste emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu nu mai aqm net acasa de cateva zile, am intrat putin de la serviciu sa va salut. Dar de indata ce pot intra dse acasa o sa citesc din urma sa recuperez. Pupici!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor,poftiti la cafeluta cu lapte
cosminutza si eu ti-am vazut pozele si mi-au placut f.mult,sunteti f.eleganti si frumosi,incantata si eu
ukume sper sa vii si tu cu vesti bune,eu cand am vazut data trecuta cand am fost ca se fac 2 liniute am sarit in sus de bucurie,nu-mi venea sa cred si l-am sunat pe sotul meu si i-am dat vestea.abia stept sa vad iar 2 liniute pe testul meu

Fetelor va doresc o saptamana frumoasa si productiva.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

multumesc fetelor de incurajare....si ca ati scos agitatele si pt mine
Nici nu stiu cum sa incep, mi-am facut testul ieri dar pe la ora 18:00......cand am vazut rezultatul am inceput sa .
POZITIVVVVVVVVVVV
am avut doar un test in casa ....si sunt un pik sceptica pt ca liniuta a IIa era cam pala....dar se vedea ......mai tarziu ma duc sa mai cumpar unul.....si daca e acelasi rezultat luni dimineata sunt la doctor sa imi confirme.........

FELICITARI!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Fetelor am fost vineri la doctor ,se pare ca nu a fost sarcina de data asta si am eliminat din endometru pentru ca in Z8 aveam endometrul de 7.3 .Din cate mi-a spus dr se pare ca acum am un surplus de progesteron ,nici nu stiu cum am ajuns la surplus cand pana la Maria aveam sub minim...oricum daca si luna asta vine menstruatia la fel si elimin din endometru o sa iau cateva luni anticonceptionale iar dupa asta vedem.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma bucur ca de data asta nu a fost niciun ingeras

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimineata,va cinstesc cu o laptic,ceai de lamaie ca nu se mai poate cu vremea asta si ,de fapt am tot ce va doriti virtualchiar si
sa nu ma injurati darr nu reusesc sa pun o filmare si cateva poze cu burtika din motive de kakaieri cand am dat sa incarc pozele si filmarea a mea printesa PAC pe butonul de la unitate si sa stins calculatorul si uite asa mai trece o zii si tot nu reusesccine stie poate o fii vre-un semn caci mai am un pic si fac morfofetala de 13saptamani,asta pe 29ianuarie,am programarea facuta de la inceputul anului si uite ca se apropie si aceasta data...
la noi ninge de ieri,fetita mea este intr-un extaz continuu:MA DAU CU SANIUTAAA! fericita
ANCA tu ce faci mamico?ne tii in suspans/?cine se mai testeaza?
VANNY asteptam raportul de la doctoras...sa fie intr-un ceas bunva pe toate si sa aveti o zii cat mai usoara,asa de inceput de saptamana!

11+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput