Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Fetelor am fost vineri la doctor ,se pare ca nu a fost sarcina de data asta si am eliminat din endometru pentru ca in Z8 aveam endometrul de 7.3 .Din cate mi-a spus dr se pare ca acum am un surplus de progesteron ,nici nu stiu cum am ajuns la surplus cand pana la Maria aveam sub minim...oricum daca si luna asta vine menstruatia la fel si elimin din endometru o sa iau cateva luni anticonceptionale iar dupa asta vedem.Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma bucur ca de data asta nu a fost niciun ingeras ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
te

11+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
bb_yasmi spune:
neata
anca, multa putere!
eu mai am 4 zile pana tre sa vina uratzii...![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

bb_yasmi spune:
wowww andreea, zapada??!!! si eu ziceam ca vine primavara.....

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

tanamera spune:
Buna dimineata!
Vanyy multe felicitari 

,iti doresc multa sanatate si sarcina usoara.
Eu azi sunt deja Z2,nu stiu ce se intampla,a venit cu 2 zile mai devreme.
O saptamana cat mai usoara!!!
leonardo2007 spune:
Vanyy, felicitari.
Eu inca nu mi-am facut test. Astept natura sa vedem ce zice.
In principiu ar trebui sa vina de maine - poimaine incolo.
Deja mi-au aparut ceva csuri pe fata ..ceea ce e semn de CM. Dar sa nu cobesc.
Florentina_C spune:
VanyFELICITARI, sarcina usoara si la termen!
MUlta bafta fetelor care se testeaza si sa veniti cat mai repede cu vesti bune, bune, cu vesti de
. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
BUNA FETELOR 

ca nu am mai intrat demult pe aici, am fost in medical 2 sapt. si acum am revenit pe baricade, sper sa intru mai des, sa mai
.
FElicitari celor cu test pozitiv si multa bafta celor care urmeaza a se testa si 

multa speranta in continuare celor care deja le-au venit "netrebnicii".
Eu in prezent raportez ca am o noua eco pe 3 februarie, sper sa fie bine si morfofetala la 22 sapt deci prin 3-4 martie.
L-am simtit pe bebe de cateva zile, itr-adevar foarte usor si putin pe parcursul zilei , insa crestem noi mari si ne luam revansa ![]()
.
Andreea bafta la morfofetala si poate iti arata si ce ascunde...se pare ca asta este "obsesia" mamicilor gravidute....sa afle ce scunde bebe...hai ca nu mai este mult pana in 29.Sa vii cu vesti bune.
si o zi frumoasa
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
cos_minutza spune:
Aloha ![]()
fetele harnicute
Ukume chiar nu stiu de ce m-a repezit asa repede la endocrinolog
Si eu citisem de analize de X ori mai mari
Maine ma duc sa-mi fac T3 si T4 dupa aceea ma duc la endo la spital sa se uite peste ele!!Imi pare rau ca ia pierdut avionul,cu atatea legaturi
Tin pumnii sa vina barza.Multi 
Anca ma bucur ca ne-ai dat vesti!!!Ma bucur ca nu ai avut avort spontan si ca ai aflat problema!!!Rezolvi si vine bebe dupa

Katy imediat te dadeam disparuta
Ma bucur ca ai reusit sa ne scrii
Leo tin pumnii sa nu vina rusi
Tanamera imi pare rau

Andreea multumim de tratatie!!!Bafta la morfo si poate afli si ce este!!!
Paula multumim si tie de cafelutza
Iti doresc sa retraiesti momentul acela cat mai curand
Vany te asteptam cu vesti
Mama, cate urmati la testat
Yasmi tin si tie pumni
Florentina 
Elena ce bine de tine!!!Cat concediu ai avut 

Bafta la eco
Mamipui ai repetat testul???Te astptam cu vesti
Ramayana acum mi-a venit in minte ca ai postat zilele trecute
Ce mai faci?Cum stai cu proiectul
!!!Te asteptam ami des pe la noi

Alysa,ony,happy,roxi,5ab1na,alesia va steptam la o 
Si la Oradea ninge
O zi frumoasa si usoara va doresc!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
Ce m-am placintarit in mesajul anterior
Elena am uitat sa te felicit pt miscarile micutzului,cred ca e o senzatie nemaipomenita

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Ce m-am placintarit in mesajul anterior Elena am uitat sa te felicit pt miscarile micutzului,cred ca e o senzatie nemaipomenita![]() ![]() ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra La Multi Ani 2010!!!! |
iNTR-ADEVAR ESTE O SENZATIE FOARTE PLACUTA.MI-A CRESCUT SI BURTA ...O SA FAC NISTE POZE SI O SA PUN.

Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf