Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea
Raspunsuri - Pagina 7
ramayanaa spune:
buna fetelor!!!
n-am mai postat de ceva vreme ca aproape toate colegele de la aspirate din "generatia" mea, sa zic asa, s-au cam dus pe la odisei, cele mai multe au deja puii in brate...
eu cam in acelasi stadiu cu proiectul BB, adica nu vrea si pace!!!! am zis cu sotul ca facem pauza o jumate de an, de stress, medici, analize, monitorizari, temperaturi si etc...ca sa ne refacem fortele pt ce va urma, probabil clinica de specialitate cu ceva interventii:IA, sau cine stie ce...la FIV nu vreau sa ma gandesc inca...
pt fetele care nu stiu povestea mea, pe scurt: de vreo 3 ani incercam, un an jumate am fost tot cu investigatii de tot felul: hormonale, monitorizari ecografice, stimulare ovariana 2 luni, laparoscopie in vara anul trecut, sotul cu spermograma ok, cu vizita si control la urolog, acupunctura am incercat...analizele si laparo ai iesit intotdeaua ok, stimularea a functionat f bine, dar tot fara rezultat...am un ciclu ca ceasul, 28 de zile...nah, habar n-am de ce nu vrea...n-am ramas niciodata gravi
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramayanaa buna fetelor!!! n-am mai postat de ceva vreme ca aproape toate colegele de la aspirate din "generatia" mea, sa zic asa, s-au cam dus pe la odisei, cele mai multe au deja puii in brate... eu cam in acelasi stadiu cu proiectul BB, adica nu vrea si pace!!!! am zis cu sotul ca facem pauza o jumate de an, de stress, medici, analize, monitorizari, temperaturi si etc...ca sa ne refacem fortele pt ce va urma, probabil clinica de specialitate cu ceva interventii:IA, sau cine stie ce...la FIV nu vreau sa ma gandesc inca... pt fetele care nu stiu povestea mea, pe scurt: de vreo 3 ani incercam, un an jumate am fost tot cu investigatii de tot felul: hormonale, monitorizari ecografice, stimulare ovariana 2 luni, laparoscopie in vara anul trecut, sotul cu spermograma ok, cu vizita si control la urolog, acupunctura am incercat...analizele si laparo ai iesit intotdeaua ok, stimularea a functionat f bine, dar tot fara rezultat...am un ciclu ca ceasul, 28 de zile...nah, habar n-am de ce nu vrea...n-am ramas niciodata gravi Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis... http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related |

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
cos_minutza spune:
Ramayana iti urez bafta si putere sufletesca
Te mai asteptam pe la noi
Multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
leonardo2007 spune:
| citat din mesajul lui ramayanaa buna fetelor!!! n-am mai postat de ceva vreme ca aproape toate colegele de la aspirate din "generatia" mea, sa zic asa, s-au cam dus pe la odisei, cele mai multe au deja puii in brate... eu cam in acelasi stadiu cu proiectul BB, adica nu vrea si pace!!!! am zis cu sotul ca facem pauza o jumate de an, de stress, medici, analize, monitorizari, temperaturi si etc...ca sa ne refacem fortele pt ce va urma, probabil clinica de specialitate cu ceva interventii:IA, sau cine stie ce...la FIV nu vreau sa ma gandesc inca... pt fetele care nu stiu povestea mea, pe scurt: de vreo 3 ani incercam, un an jumate am fost tot cu investigatii de tot felul: hormonale, monitorizari ecografice, stimulare ovariana 2 luni, laparoscopie in vara anul trecut, sotul cu spermograma ok, cu vizita si control la urolog, acupunctura am incercat...analizele si laparo ai iesit intotdeaua ok, stimularea a functionat f bine, dar tot fara rezultat...am un ciclu ca ceasul, 28 de zile...nah, habar n-am de ce nu vrea...n-am ramas niciodata gravi Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis... http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related |
Ramayanaa, stiu prin ce treci.
Si eu am incercat aceasi chestie timp de vreo 1.5 - 2 ani cu fostul sot. Ambii cu analize ok, raspuns ok la stimulari ...dar in final CM pe ceas la 28 zile.
Diferenta e ca eu am mai ramas insarcina mai demult dar eram prea tanara si am facut intrerupere de sarcina.
Acum am reinceput proiectul BEBE dar cu altcineva, cu care sunt acum.
Fara Temp. bazala, teste ovulatie.... doar tratament homeopat (de 1 luna).
Cred ca mai demult a fost stresul de vina de n-a iesit BB.
Acum imi doresc foarte mult un copil si sunt sigura ca o sa-l primim cat de curand.
Nu te descuraja. Gandeste pozitiv si vei primi vesti bune si vei atrage bine catre tine.
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui beluistef BUNA FETELOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca nu am mai intrat demult pe aici, am fost in medical 2 sapt. si acum am revenit pe baricade, sper sa intru mai des, sa mai .FElicitari celor cu test pozitiv si multa bafta celor care urmeaza a se testa si ![]() ![]() multa speranta in continuare celor care deja le-au venit "netrebnicii".Eu in prezent raportez ca am o noua eco pe 3 februarie, sper sa fie bine si morfofetala la 22 sapt deci prin 3-4 martie. L-am simtit pe bebe de cateva zile, itr-adevar foarte usor si putin pe parcursul zilei , insa crestem noi mari si ne luam revansa Andreea bafta la morfofetala si poate iti arata si ce ascunde...se pare ca asta este "obsesia" mamicilor gravidute....sa afle ce scunde bebe...hai ca nu mai este mult pana in 29.Sa vii cu vesti bune. si o zi frumoasa******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
ELENA,sincera sa fiu nu sunt curioasa sa aflu ce este dar oricum nu scap caci am sotul cu mine si sigur vrea sa stie
eu i-am promis ca daca aflu inaintea lui ce este nu o sa-i spun nimic,decat atunci cand nasc ca sa mai aibe si altfel de surprizete
si mai intru la odisee,nu v-am parasit!
11+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ANDREEA84 spune:

si fii tare,o sa fie si la tine o minune,DD pt toti are cate ceva rezervat
11+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
bb_yasmi spune:
eu sunt asa de suparata.....:((
mi-am depus actele la somaj si beneficiez de 6 luni de somaj (mai am 5) si nu de 9 luni cum credeam....deci planul de ai darui printesei mele o surioara....dispare momentan...
ca nu m-as incadra sa pot beneficia de cic dupa aceea si ar fi destul de greu....offfff...
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

tanamera spune:
Bb_Yasmi nu ai cunostinte sau prieteni care sa aiba firma si sa te angajeze pe salariul minim dupa ce termini somajul?Tu cand ar trebui sa te testezi?
bb_yasmi spune:
m-am gandit si la varianta asta....
pai cam peste 4-5 zile ar trebui sa vina...ma doare si burta deja...:((
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

.