Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Joy te urmez si eu zilele urmatoare.ma bucur ca mi-au ieist bine analizele hormonale.

Ei, poate nu ma urmezi. Daca a fost defect testul? Pana nu vin uratii mai e o speranta. Felicitari pt. analizele bune. Sunt curioasa cu ce investigatii incep. Probabil o analiza de secretie si un HSG, dupa (daca iese secretia ok).

Vany, Paula, haideti fetelor cu vestile bune

Sa ne ajute DD pe toate sa fim !

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nici o veste?? nimic+??? feteleeeeeeee

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

din varful patului meu ...nicio veste

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

multumesc fetelor de incurajare....si ca ati scos agitatele si pt mine
Nici nu stiu cum sa incep, mi-am facut testul ieri dar pe la ora 18:00......cand am vazut rezultatul am inceput sa .
POZITIVVVVVVVVVVV
am avut doar un test in casa ....si sunt un pik sceptica pt ca liniuta a IIa era cam pala....dar se vedea ......mai tarziu ma duc sa mai cumpar unul.....si daca e acelasi rezultat luni dimineata sunt la doctor sa imi confirme.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

FELICITARIIII BURTICOASO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA FIE CU NOROC ACUM CA AI PRINS BARZA SI PT RESTUL FETELOR!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

VANNy,felicitari multe ++multesa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosice bine ca mai prinde cineva si barza asta...
sa ma iertati ca n+am mai intrat dar am o scuza,ieri am lucrat pana la 18 si azi treaba sa las pus la punct pt zilele de vin,de fapt maxim2zileo sa o iau razna..
va pupic si bb_yasmi o sa bag filmarea cu ALEX la recital si cateva poze cu burtica

11+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

vany felicitari, ai spart gheatza, sa fie intr-un ceas bun.Iti doresc sarcina usoara si la termen.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

yasmi, andreea, nikolici.....multumesc mult fetelor , inca nu pot sa descriu starea in care sunt.....fercita si ametita......sunt toate starile la un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

FELICITARI VANYY!!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN.SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS.
SPER SA TE URMAM SI NOI CAT DE REPEDE.
FELICITARI!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

multumesc paula....sa dea Dumnezeu.....daca tot am prins barza asta....sper sa va iau cu mine fetelor la odisee.....va tin pumnii.

Mergi la inceput