Mamici a doua oara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Dumnezeu ne-a ajutat si a facut o minune. Sunt insarcinata. Eram convisa ca o sa-mi vina. Daca cititi mesajele de mai sus veti vedea cat de convinsa eram ca nu sunt gravi luna asta. M-am dus la test de sange vinerea trecuta pe 15 si era negativ. Se pare ca a fost prea devreme. Probabil am avut o ovulatie tarzie. Dupa cate stiti este f.f. greu pt. mine sa pastrez sarcina din cauza bolii de coagulare. Va rog rugati-va pentru mine si bebe.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitariiiiiii!!

si tratament cat mai repede!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Felicitari Arthurana!!!
Sa dea Domnul sa duci cu bine sarcina pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna fetelor! Am deschis si eu astazi acest topic, cu aceeasi dorinta ca si voi: bebe 2. Am o fetita, Clarinda de 1 an si 10 luni si m-am hotarat cu sotul meu ca anul asta sa incercam (si sper sa si reusim) sa mai avem un copil, cu ajutorul lui Doamne Doamne.

Arthurana FELICITARI!!! Bravo, ma bucur atre mult ca ai reusit! A fost ca un film pentru mine ca azi am deschis topicul, am vazut confuzia ta, simptomele si testele negative, dar, ca la orice film de succes un Happy End-ing! Iti tin pumnii si ma rog la Doamne Doamne sa ai o sarcina sanatoasa si usoara, fara niciun fel de griji, nastere usoara si copil sanatos!

Sper ca toate fetele care scriu aici sa-si indeplineasca dorinta de a deveni pentru a doua oara mame! va pup pe toate si sper sa ma cat mai curand si eu o veste buna!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

FELICITARI ARTHURANA!!!!!!!!!

Sunt sigura ca totul va fi ok. DD ti-a facut o surpriza...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ce de-a fete ce cunosc! Si ARTURANA felicitari!!! si d--ne ajutaaa!!! Sa ai o sarcina usoara, sa te fereasca Sf.Stelian de orice rau! Sa va pazeasca de rele! Sa ajungi sa iti tii in brate comoara pe care ti-a trimis-o D-zeu!! Puppppppp

Si eu din pacate am pierdut o sarcina...pe urma la o distanta de 5 luni am ramas gravida si asa a venit pe lume micul meu fotbalist: ALESSIO. Pe urma, cand nici nu visam.....d-zeu m-a pupat cu inca un bb_: MATTIA. Deci se poate!! Aveti incredere ca D-zeu va este aproape. Sa va ajute pe toate cele care vreti un alt bb. D-zeu sa va ajute!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

felicitari draga Arthurana, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara iti doresc!
Intinde o mana si trage-ne si pe noi dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Arthurana, revin cu o intrebare.
Ai facut un nou test? Daca da, in ce zi raportat la ziua cand trebuia sa vina CM?
La mine AMR 3 zile....OF...e perioada cand incep sa sper si incerc sa ma abtin, si nu mai am rabdare...stiti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, mamicilor,

Arthurana, , felicitari!!! Iti doresc o sarcina cat mai usoara si la termen!

Evelin, succes la 2 liniute!

Danangie, ce mai faci draguta?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Jasmin ce dulcfe e Lucas! M-am uitat si la pozele cand era bebe! Sa va traiasca si sa dea Doamne Doamne sa primiti cat mai curand vestea ca veti fi din nou parinti (poate o fetita de data asta, nu?). Iti tin pumnii!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput