situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 18
speed spune:
gabi draga, nu cred ca ne-am intersectat vreodata dar iti urmaresc postarile cu placere sincer nu stiu ce sfaturi sa-ti dau , ca ti-au dat fetele o gramada, am impresia ca vrei sa lasi evenimentele sa curga asa cum crezi tu ca trebuie si cum meriti (desi sincer nu cred ca meriti nimic de genul asta), poate e bine, mai mult ca probabil nu e bine, eu vreau doar sa-ti urez La Multi Ani FERICITI si sa ai parte numai de bine fiindca meriti
desiree spune:
ah, de-as fi in locul lui gabi, asa m-as tot duce in noaptea asta sa ma distrez oriunde, da nu acasa, sa uit de toate si sa arunc energia asta negativa
si fara sa anunte ca pleaca!
cui pe cui se scoate, nimeni nu merita macar un cuvant, fie el (cuvantul) bun, rau, repros sau alinare
gaba-rema spune:
speed
si va multumesc tuturor
plec si eu de acasa... stau cu mama de an nou
ca asa nu mai pot
sper ca anul urmator sa fie pt noi toti mai bun si mai senin
LA MULTI ANI
Cu drag,
Gabi
Chuny spune:
Gabi, ai grija mare de tine! Un an nou fericit cu mult soare in suflet!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
monabella spune:
mai fata mosului tu preferi sa te perpelesti tu si sa te macini nervosdecit sa pui mina pe tel si s-o suni pe sora-sa? Adica de ce o protejezi mama draga pe sora-sa? Zici ca ti-e straina. Cu atit mai mult. Ma rog, poate esti genul care se teme sa opreasca un strain pe strada sa intrebe cit e ceasul. Actiunile tale nu au logica din pct meu de vedre sau ai foarte putina stima pt tine sau te stii cu musca pe caciula ori ti-e frica de ceva. Nu stiu cum sa interpretez ac. situatie.
In fine, iti doresc intelepciune sa o rezolvi si numai bine.
P&ANA spune:
Gabi, doare rau situatia prin care treci , dar tine minte ca orice rau este spre bine .Nu cred ca merita sa traiesti in tensiunea asta .
Un an nou fericit iti doresc
AdiS spune:
Ma numar printre cei care intra des la acest topic pentru a vedea dom'le care este motivul tacerii. Dar vad ca aproape trece anul si lucrurile au ramas la fel.
Gabi iti doresc un inceput de nou an mult mai linistit decat sfarsitul acestuia. La multi ani si ai grija de tine.
M-a induiosat mesajul lui XIO. Cred ca multi din cei care citesc topicul tau gandesc asa ceva. Ce sa zic, daca petreceti noaptea de revelion separati chiar nu cred ca mai merita sa il tratezi cu manusi. Adica intreaba-l direct ce are, suna macar la sora lui, asa de la multi ani, si intreab-o daca stie ceva.
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella sau te stii cu musca pe caciula ori ti-e frica de ceva. |
asta cred si eu.
La multi ani Gabi!! si un An Nou asa cum iti doresti!
maru spune:
da numarul de telefon ca il sun eu si il intreb! uite asa, ca nu mai pot de nervi!
ori e topic de tinut publicul pe varfuri!