situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 19
andabrro spune:
Si eu sint fan ruptul cuiului. Si-as adopta deviza "everything you can do, i can do better" , inclusiv tortura colegului de apartament.
De la discomfort fizic (trezit noaptea la fiecare juma' de ora cu intrebarea "acum imi spui?" "dar acum?" "dar acum?" pina la santaj sentimental, spus la domnul in fata ca daca nu-ncepe sa ciripeasca pronto, m-apuc personal de investigatii: sun la famelica lui si-ntreb ce traume a avut in copilarie de l-au pocnit cu intirziere, la prieteni (poate data viitoare calca vreunul din ei pe bec si sa stie la ce sa se astepte), la serviciu la el si culminind cu anunt la mica publicitate - daca stie careva ce i s-a casunat domnului X Ygreculescu, sa dea de veste si sotiei dinsului - contra buna recompensa (eventual in natura).
Si-n minutul urmator as fi si cu telefonul in mina. Daca-i bal, bal sa fie!!
Iar cu salteaua, eu dom'le m-am maritat pen-ca-mi place pat cu suflet, daca mi-l lasa gol si rece, eu imi caut inlocuitor...ori sintem echipa, ori face fiecare cum i-e mai bine si ne doare-n cot de sentimentele aluilalt.
Dupa astea 3 faze, ori isi baga mintile (putine cite-or fi) la cap, ori da divort - da macar stim o treaba. Io-s scurta la rabdare, n-as fi rezistat mai mult de 2 ore de tacere. Si ignoranta ma "doare" cel mai rau (ma rog, la egalitate cu a fi mintita cu nerusinare).
Io zic ca Gabi n-a facut frumos ce-a facut, nu numai ca sufera ea dar mai sufera si forumul...muscindu-si pumnii de neputinta
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 speed si va multumesc tuturor plec si eu de acasa... stau cu mama de an nou ca asa nu mai pot sper ca anul urmator sa fie pt noi toti mai bun si mai senin LA MULTI ANI Cu drag, Gabi |
La Multi Ani, iubita. ne cam tii pe jar tu. :-))
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru ori e topic de tinut publicul pe varfuri! |
mie, totul imi pare de domeniul fantasticului...
allinta
felicia74 spune:
Hai, gabi, zi ceva, ca deja scrii pe la alte subiecte. Ce a facut el de Revelion, a petrecut singur? Dumnezeule, cum de te mai tin nervii? Eu izbucneam demult.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
gaba-rema spune:
Buna
La Multi Ani tuturor
El n-a fost acasa de revelion. nici acum nu e, a plecat cu masina. Eu am fost la mama si m-am intors dim.
I-am trimis un mesaj azi-noapte, urandu-i un an bun.
sper sa nu mi se sara in cap ca nu trebuia. Nici nu am mintit, caci chiar doresc sa aiba un an bun. Si... m-a sunat, mi-a zis "mersi de mesaj... o sa lipsesc cateva zile, stau la X (prieten al lui, il stiu si eu dar putin, nu stiu tel., nici unde sta exact), te rog nu incerca sa ma contactezi, sa ma pisezi... o sa vorbim dupa aia"
chiar daca tot ce se intampla e de domen.fantasticului (bine a zis allinta) si n-as fi crezut niciodata ce e posibil sa mi se intample asa ceva, asta nu inseamna ca il detest sau ceva de felul asta... chiar cred ca tin la el in continuare... ceea ce pt. mine e si mai greu (nu, nu mai pun poza cu cap dat de pereti, ca simt aproape ca ma doare de cat de mult l-am folosit... si nu mai vreaaaaaaau sa ma doara!).
parca m-am linistit oarecum... ca stiu ca voi lamuri chestiunea, si orice ar iesi, merg inainte, cu sau fara el de mana.
Sybille spune:
Mai sa fie, ca vorba fetelor ne cam tine pe jar Gabita, mie una mi se pare prea tras de par totul.Pai nu vorbeste asa tam nesam cu tine de zile bune, a venit si Revelionul si tu ai ales sa pleci la mama, dar i-ai zis si lui: mai barbate vine anul nou, noi ce facem, ca doar suntem o familie, chiar nu facuseti mai inante nici un plan pt seara asta, sa petreceti cu cineva sau poate sa vina la voi cineva, a ramas asa in coada de peste totul? sau ai plecat la mama dar el chiar nu a intrebat nimic vazand ca te pregatesti sa pleci? observ ca te acuzi singura si crezi ca veti divorta, dar care e motivul? faptul ca numai vorbeste cu tine sa fie motiv oare de divort? fetele de pe forum ti-au expus fiecare in felul ei cum ar reactiona dar vad ca eviti sa dai un raspuns ca ai face si tu ceva in sensul asta, iti plangi doar de mila in loc sa vorbesti cu el, cu sora lui, cu masa, cu tasu cu tot neamul lui pana la urma daca vezi ca el e dus pe aratura. Cheama-i parintii in vizita si vezi daca tot mut ramane, daca da atunci zi-le si lor ca numai rezisti ca nu stii ce sa-i faci, ceva trebuie sa se intample. Or tu o dai intr-una cu divortul fara sa stii practic ce are el de nu vorbeste. Parerea mea e ca sora-sa a aflat ceva despre tine, ori tu ai vorbit cu cineva despre voi ca si cuplu(faptul ca nu puteti avea copii, ma gandesc), oi fi zis cine stie despre el cuiva si te-or fi spus. Sotul tau e gelos de felul lui?Te-o fi vazut careva cu vreun barbat pe strada si cine stie cum s-a interpretat, dar chiar si asa sa fie era normal sa te intrebe daca ai pe altcineva sau cine era persoana,nu sa-i casune asa deodata si sa ramana mut.Orice persoana aflata in locul tau si se vede clar din toate postarile de pana acum, ar fi facut ceva, ar fi tipat, ar fi urlat, cumva trebuia sa explodeze si el, dar tu taci malc ca si cum ai stii despre ce te faci vinovata si parca ti-ar fi frica ca nu cumva sa il superi si mai tare.Ai spus deasemenea ca ar trebui sa pleci din casa ca poate asa se va bucura, dar casa nu e si a ta sau tu stai cu chirie acolo sau esti pe post de menajera?scuza-ma ca sunt rea dar tu singura spui ca ii calci,ii cosi, ii faci mancare si la prima cearta tu iesi din casa, pai cum vine asta?Nu contribuiti amandoi la bunastarea casei?De ce nu pleaca el daca tot are vreo nemultumire? Mai fata azi cand vii acasa, ia-l frumusel de o aripa si stai de vorba cu el, ceva trebuie sa scoata pe gura.Apropo dar cand ai plecat de acasa, v-ati urat si voi ceva sau ai plecat pe muteste? Doamne, am atatea intrebari fara raspuns si chiar ca ne-ai dat gata cu subiectul asta acum la sfarsit de an, dar speram ca azi in prima zi a anului vei lua taurul de coarne si vei afla misterul, asa mi se pare mie firesc si cred ca nu numai mie.Stau cu sufletul la gura azi poate pana diseara ne dai ceva vesti bune. Te pup si fii barbata!
gaba-rema spune:
am o liniste ciudata. sunt si obosita...
Macar a vorbit! am senzatia ca acum macar nu mai e mult si vom vedea cum stam.
maraki spune:
Gabi imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, acum este previzibil ce se intampla. Sant 90% sigura ca are pe cineva! Nu se termina lumea aici, capul sus si ganduri cat mai putine in legatura cu sotul...nu merita sa te consumi La multi ani, sanatate si sa ai mult noroc in 2010
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
felicia74 spune:
Mda, Gabi fii tare, e clar ca vrea sa-ti dea o veste nu prea buna si nu a avut curajul sa ti-o zica pana acum. Inclin sa cred ca e vorba despre o alta femeie. Scrie aici cand crezi ca nu mai poti, eu incerc sa te sprijin moral cat de mult pot, deja ce ti se intampla mi se pare nedrept. Fii curajoasa, intotdeauna tot raul e spre bine. Probabil el se gandea de mai mult timp sa schimbe ceva in viata lui si nu a avut curaj sa ti-o spuna. Pacat, cam las personajul.
Gabi, iti doresc sa ai un an bun si sa inlaturi tot ce este rau in viata ta.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.