situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 20
Adela99 spune:
An nou fericit!
nu-i musai sa fie la mijloc o alta femeie. vorba ta, acum macar sti ca veti discuta problema. off!
olympia spune:
E o alta femeie! Eu cred ca sotul lui Gabi avea alta agenda mai demult, dar nu avea curaj sa spuna. Venind sarbatorile, a primit probabil un ultimatum de la "aceea", a cerut suport moral de la sora lui si de comun acord au declansat scenariul muteniei, ca Gabi sa traga singura concluziile, scutindu-l pe el de efortul explicatiilor. Un magar!
Gabi, esti prea sensibila, prea fina si, scuza-ma, prea naiva...
Nu era el omul langa care sa cresti un copil.
Iti doresc numai bine, stii si tu ca de multe ori "tot raul e spre bine"
Pene colorate... cate putin din toate!
violeta69 spune:
esti mult prea calma pt cati "nervi" ar trebui sa ai
La multi ani!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
delphin spune:
Ma bag si eu de anul nou!
Gabi si eu cred ca e o alta femeie la mijloc si mai cred ca sora'sa e la curent si ea i-a dat ultimatum..daca nu, iti zice ea.
Un cuplu "normal", oricat de suparat ar fi el...la cumpana dintre ani se impaca, ca sa nu inceapa noul an suparati..nu la voi...
El a plecat si sta la X cateva zile
As vrea sa ma insel!
PS. Mai cred ca "tanti" cu care este el acum e insarcinata de aici si "dificultatea" de a-ti spune!
Adela99 spune:
mai fetelor, nu mai veniti cu tot felu' de idei care s-o demoralizeze pe gabi si s-o bage intr-o depresie. cred ca oricum isi face destule ganduri si singura. acum mai are cateva zile si va afla motivu' tacerii. ok, poate aveti dreptate, da' n-ar fi mai bine sa asteptam pana aflam ceva concret ca mai apoi sa incercam s-o-mbarbatam decat sa-i dam tot felu' de idei. si apoi daca chiar se adevereste ca e asha cum unele dintre noi cred, putem veni sa zicem - daca e chiar necesar - asha m-am gandit si io.
se pare ca gabi nu prea vrea sa mai discute subiectu' acum, hai sa ne punem curiozitatea-n cui.
scuze, da' ultimu' mesaj m-o lovit in moalele capului pe mine, darmite pe gabi.
inbox spune:
Decat o groaza fara de sfarsit, mai bine un sfarsit cu groaza!
Acum macar ti-ai facut toate scenariile posibile si nu vei fi luata prin surprindere de ceea ce-ti va spune el!
Faza cu dusul la un prieten imi suna ca naiba, care om casatorit pleci la un prieten tam nesam fara nevasta, fara sa te pregatesti inainte si sa il pregatesti pe ala ca vii mut la el de revelion ( mut a se intelege mut de suparare pe sotie) si mai stai si cateva zile.
Gabi, indiferent ce-ti va spune omul asta ( faptul ca a tacut atata timp lasandu-te sa fierbi pentru mine e de neiertat, decat poate daca afla ca moare si nu stia cum sa-mi spuna...as fi pus tacerea pe seama socului) sa nu-ti pierzi increderea in tine, poate lucrul asta te va face de acum in colo sa ai mai mult curaj, sa te respecti, sa nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare...
Fiindca imediat sub caseta in care scriu mesajul apare mesajul initial al autoarei, mi-am mai aruncat odata privirea si citind "Ma intelegeam bine cu barbatu-meu. De Craciun, el a vorbit la tel. ci sora-sa (care nu sta in Buc)... si de acolo s-a iscat totul... Mai rau e ca nici nu stiu ce naibii au putut vorbi, nu am fost de fatza cand vorbeau, dar el nu mai vorbeste nimic cu mine de atunci"- si de aici intrebarea, esti sigura ca a vorbit de Craciun cu soru-sa si nu cu altcineva?
Nu vreau sa pun paie pe foc, asta m-a trasnit asa deodata,recitind mesajul in lumina ultimelor evenimente !
gaba-rema spune:
Fetelor
Am si eu acum tot mai mult banuiala ca e alta femeie la mijolc
de fapt nu sunt chiar asa de calma cum a zis cinvea pe aici. dar incerc si eu sa tin piept socului cumva. daca tip si plang nu rezolv ceva :(
daca chiar e asa, tot raul spre bine, corect olympia
Madi25 spune:
Gabi, ce ai facut in noaptea de Revelion? A venit sotul tau acasa? Sa stii ca faptul ca a plecat acum la "un prieten" pentru cateva zile poate reprezenta in fata instantei parasire de domiciliu si constituie motiv de divort.
Si acel prieten este precis "o prietena" mult prea apropiata de sot decat s-ar cuveni - intr-un cuvant: amanta.
mamiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Decat o groaza fara de sfarsit, mai bine un sfarsit cu groaza! Acum macar ti-ai facut toate scenariile posibile si nu vei fi luata prin surprindere de ceea ce-ti va spune el! Faza cu dusul la un prieten imi suna ca naiba, care om casatorit pleci la un prieten tam nesam fara nevasta, fara sa te pregatesti inainte si sa il pregatesti pe ala ca vii mut la el de revelion ( mut a se intelege mut de suparare pe sotie) si mai stai si cateva zile. Gabi, indiferent ce-ti va spune omul asta ( faptul ca a tacut atata timp lasandu-te sa fierbi pentru mine e de neiertat, decat poate daca afla ca moare si nu stia cum sa-mi spuna...as fi pus tacerea pe seama socului) sa nu-ti pierzi increderea in tine, poate lucrul asta te va face de acum in colo sa ai mai mult curaj, sa te respecti, sa nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare... Fiindca imediat sub caseta in care scriu mesajul apare mesajul initial al autoarei, mi-am mai aruncat odata privirea si citind "Ma intelegeam bine cu barbatu-meu. De Craciun, el a vorbit la tel. ci sora-sa (care nu sta in Buc)... si de acolo s-a iscat totul... Mai rau e ca nici nu stiu ce naibii au putut vorbi, nu am fost de fatza cand vorbeau, dar el nu mai vorbeste nimic cu mine de atunci"- si de aici intrebarea, esti sigura ca a vorbit de Craciun cu soru-sa si nu cu altcineva? Nu vreau sa pun paie pe foc, asta m-a trasnit asa deodata,recitind mesajul in lumina ultimelor evenimente ! |
Exact! La asta m-am gandit si eu. si sigura are pe cineva, no doubt!! Pregateaste-te pt ce e mai rau. Si tu aiavut o banuiala, dar ti-a fost teama sa atatci subiectul... te cred, e greu...
Chuny spune:
Gabi, te rog sa nu ramai singura zilele astea, cheama-ti langa tine prietenele de suflet sau oamenii care te iubesc. Chiar daca ati ajuns la finalul vietii in doi, domnul a ales o metoda oribila si nedemna de a-ti spune acest lucru.
Si fii convinsa ca pt nimic in lume nu ar fi trebuit sa se poarte asa !