situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

CUm sa plece la un prieten? Dar ce, e adolescent, student cu prieteni in camin? :) Prost mai mint unii, cred ca imi parea mai destept si mai profund cind statea cu gura inchisa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, sunt de acord cu Sibylle, nu sta singura, trebuie sa ai prietene la care sa te duci, mai ai o sambata si duminica grele in fata.

Ai mare grija de tine! tu CONTEZI!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Fetelor
Am si eu acum tot mai mult banuiala ca e alta femeie la mijolc
de fapt nu sunt chiar asa de calma cum a zis cinvea pe aici. dar incerc si eu sa tin piept socului cumva. daca tip si plang nu rezolv ceva :(
daca chiar e asa, tot raul spre bine, corect olympia

Gabi, imi pare rau ; sa nu te opresti cu infierea, ai sa fi o mama buna si singura!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Gabi, am observat ca iti editezi mesaje mai vechi pe ici colo de cand ai deschis subiectul asta. crezi ca el (sau altcineva) ar folosi impotriva ta ce ai scris pe la diferite subiecte de cand activezi pe forum ?

Tu il cunosti cel mai bine ca ti-e sot, si stii cum reactioneaza in tzenspe mii de situatii, noi femeile avem acea intuitie, cand barbatul tace cam stim sau banuim ce il doare (ei in schimb taaaare greu ne ghicesc pe noi). Cred ca tu ai avut niste banuieli in tot timpul asta legat de tacerea lui, dar ti-a fost frica sa afli.

In orice caz, e foarte, foarte urat ce ti-a facut. Cu plecatul la prieten a pus capacul. Fii tare! M-as bucura sa fie totul bine si sa te trezesti din acest vis urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mai da e nesimtit nu gluma!

Cica iti spune in cateva zile.. Da cine se crede el, ma rog frumos? Incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa te tina asa, cu sufletul sfasiat in mii de bucati, cu incertitudini si teama, mi se pare grav grav grav. Asta e TORTURA.

Gabi, iarta-ma, da chiar nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Cica iti spune in cateva zile..

si eu m-am enervat, iti dai seama ce strategie are in el?! ca o tortureaza cu tacerea atata amar de vreme, incat biata Gabi ajunge sa se bucure ca macar va afla ceva de la el in cateva zile. (emoticon cu omuletzu' care scoate fum pe nari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gabi, imi pare rau ca treci prin toate astea... As vrea sa se termine mai repede, nimeni nu merita asa ceva...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Gabi, eu deja am ajuns pulbere de nervi! Scrie pe forum numarul lui de telefon sau adresa lui de email sa-i facem cunoscute parerile noastre! Ca asa nu se mai poate!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu in general ma feresc sa cataloghez sotii care au aparut pe aici cu diverse probleme, desi jumatate din ei aveau un comportament cel putin dubios. Spun m-am abtinut, pt.ca femeia care povestea il mai iubea inca, tinea la el si cred ca nu e usor sa-l vezi tavalit prin noroi. Ma rog cu exceptia cretinilor care le si violentau.Aia nu meritrau nimic. Dar in cazul certurilor, al inselarilor, frustrarilor, incercam sa ma feresc asa cum scriam de etichetari. De data aceasta Gabi mi se pare nesimtire curata sa te tina pe jar atatea zile, de parca el ar fi centru universului, situat pe o axis mundi si vaaai Doamne, in sfarsit in cateva zile iti va vorbi! Doamne, va deschide gura!!! Sa ascultam in liniste si sa ne minunam!!
Asta mi se pare o chestie atat de infantila, ingamfata si cretina, incat cand va veni sa-ti vorbeasca, indiferent ce ti-o spune, loveste-l unde-i doare in general: in machism. Si zi-i ca un barbat adevarat nu se comporta asa. Daca e vorba de alta - incep si eu sa am dubii ca a fost sora-sa la telefon, apoi da-i un sut si trimite-l la aia, cu mentiunea ca poate iesa si el din adolescenta cu ocazia asta.
Mai drace ce m-am enervat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si eu sunt de acord cu ce au scris fetele

e ingrozitor ce ti-a facut,chit ca are sau nu pe cineva...
nu trebuia sa plece asa de parca tu ai fi fost mama lui

insa trebuie sa-ti spun ca unii barbarti(deci unii) se poarta ca niste copii rasfatati si au senzatia ca totul li se cuvine,e dreptul lor sa isi traiasca viata si tot ce calca in picioare nu conteaza atat timp cat ei sunt ok....
si culmea,considera ca s-au "chinuit" destul ca n-au plecat din prima clipa!

eu as vrea sa nu fie nici o femeie la mijloc,insa ma indoiesc.....
sper sa fie cu totul alte motive,dar si asa e tare ciudat comportamentul acesta

tu cum mai esti?
si eu spun la fel,nu sta singura acasa in perioada aceasta si ai grija de tine

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput