situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

eu cred ca vrea sa se desparta de ea si nu a vrut sa provoace un scandal inainte de sarbatori, gandindu-se ca o lasa "linistita" sa-si savureze sarbatorile apoi ii da vestea, atata l-a dus mintea, nu crede ca tocmai tacerea la care a condamnat-o e mai rea decat orice scandal....

gabi, fii pregatita sufleteste pentru orice ti-ar spune si fii tare..viata ta nu se termina aici

fii o doamna si, in cazul in care doreste separarea, gandeste-te ca, in conditiile date, ceea ce se intampla e tot ce ti se putea intampla mai bun, mai eliberator....lucru care iti va putea permite sa te bucuri de viata ta in continuare,

...fii mandra de ceea ce esti si de faptul ca ai putut fi capabila de o asemenea iubire..fii capabila si de iertare si ia-ti viata in maini....viata ta e frumoasa, ti-o poti face mai frumoasa, ti-o poti face asa cum ti-o doresti si cum meriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fara a face speculatii referitoare la o "alta" sau nu...continui sa nu inteleg. Ce anume?
1. Pe tine, care ai stat atita timp in casa cu sotul tau care nu deschide gura deloc. Pai eu l-as fi scos din minti pina mi-ar fi vorbit, fie si ca sa ma injure. As fi pretins ca mi-e rau si l-as fi trimis la farmacie, as fi plins, as fi tipat, l-as fi luat cu binisorul, i-as fi scris, as fi intrat peste el in camera si as fi blocat usa si am fi stat inchisi acolo o zi intreaga pina ar fi zis femeie esti nebuna, vrei sa fac pipi de la geam? Chestia cu respectatul tacerii ar fi tinut si la mine poate, dar nu mai mult de o zi...
2. As fi sunat CLAR la sora-sa. Si daca nu m-ar fi lamurit, m-ar fi tratat de sus sau cu sictir, as fi sunat si la parintii lui. Inteleg ca rufele murdare se spala in familie, dar asta se face in 2. Cind partenerul de viata are o asemenea atitudine prelungita atita timp, scopul scuza mijloacele.
3. Nu l-as fi lasat sa plece. Nu l-as fi lasat singur de revelion, chiar daca asta insemna sa mi-l petrec in aceeasi tacere, si as fi fost acolo sa ii comunic ca daca pleaca, poate sa plece de tot. Iar la ora asta, zau ca as fi acasa la prietenul misterios.

Eu nu sint femeia lipitoare cum poate parea din ce am scris; dar l-as obliga sa aiba cojones sa spuna in fata "Nu mai vreau sa te mai vad, nu te mai iubesc, nu te mai suport" sau orice, si apoi ar fi liber sa plece unde vrea si cu cine sau la cine vrea. Dar cit timp ne leaga (macar) o hirtie dpdv legal, cit timp TU nu poti sa pleci in lume cind ti se nazare, nu vad de ce sa accept o situatie cu siguranta mai comoda pt el decit pt tine. Ba sa i-o mai si fac SI MAI comoda, nederanjindu-i starea de zen cu nimic.

Iar daca lucrurile sint de fapt mai complicate, iar tabloul prezentat aici este incomplet "in citeva puncte esentiale", iarta-ne ca dam din gura aiurea...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

are dreptate pisigri

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

buna fetelor
am citit... si vad ca ar trebui sa fiu furioasa pe el.
dar sa stiti ca in momentul asta eu am grija mea, nu am loc de furie pe nimeni, nici pe el nici pe mine ca n-am de ce.
nu ma simt bine daca sunt furioasa. pur si simplu, nu-mi vine sa fiu asa!
mai bine ma vad cu niste prietene, bine ati sfatuit. da, am prietene, inca.
numai ideea ca e weekend ma ingheata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, iesi din casa, mergi la carturesti, cumpara-ti ceaiuri bune:), suna prietenele, numa nu sta acasa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

No, mai Gabi, abia scriam ca sotu'e zen...da tu vad ca esti o adevarata maestra...
Ori reactionezi tu ciudat (de tot), ori lucrurile intre voi nu mai erau asa de roz cum ai vrut tu sa para din primul mesaj, cind ziceai ca aveai o casnicie ok si fericita... Pe bune, resemnarea mioritica nu prinde bine pe nimeni, parerea mea...

Nu zic, sint bune sfaturile sa iti umpli timpul cu prietene si cunoscuti. Numai ca si astia se termina la un moment dat; si pina ii epuizezi, trebuie sa repeti aceeasi poveste de 100 de ori, sa lamuresti si pe altii, sa dai explicatii pe care nici tu nu le ai...

Eu o sa ma opresc dupa acest mesaj, sau asa imi propun. Dar sa stii ca ma simt cumva "pacalita" dupa astea 20 de pagini, si sint mai sigura ca niciodata ca mai este ceva ce ai omis sa povestesti, ca tu de fapt ai o explicatie pentru ce ti se intimpla... Nu iti spune nimeni ca e musai sa fii furioasa...dar cam asta era reactia normala a unei sotii pe care a lovit-o o asemenea situatie cind nu se astepta... Ma rog, nu vreau sa spun mai mult decit ce se poate intelege printre rinduri...fiecare isi face viata asa cum se pricepe mai bine, si fiecare avem de "tras" in viata asta. Eu nu te inteleg - banuiesc ca aspectul este irelevant pt tine, dar poate n-oi fi singura in situatia asta - si zic ca as fi luptat pt o relatie pe care o credeam buna si pt un sot pe care credeam ca il iubesc.

Mult succes in continuare, la discutia cu sotul si la cum va fi viata ta/voastra de acum inainte

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

buna fetelor
am citit... si vad ca ar trebui sa fiu furioasa pe el.
dar sa stiti ca in momentul asta eu am grija mea, nu am loc de furie pe nimeni, nici pe el nici pe mine ca n-am de ce.
nu ma simt bine daca sunt furioasa. pur si simplu, nu-mi vine sa fiu asa!
mai bine ma vad cu niste prietene, bine ati sfatuit. da, am prietene, inca.
numai ideea ca e weekend ma ingheata...

Nu te supara, dar mi se pare deja tras de par subiectul asta si tu iti cam bati joc de aia de se obosesc sa citeasca si sa-ti raspunda. Pai ori iti pasa de ce nu vorbeste domnul casei (si initial asa parea ca d'aia ai scris, n-am venit noi sa te intrebam) si ai si reactii in sensul asta, ori ne iei cu "dar sa stiti ca in momentul asta eu am grija mea, nu am loc de furie pe nimeni, nici pe el nici pe mine ca n-am de ce". Cu alte cuvinte, voi astea de ati avea reactii umane (ati intreba, striga, v-ati infuria etc) va agitati degeaba.
Eu ma retrag de la subiectul asta pentru ca nu-l mai inteleg. CU siguranta tu stii mai multe detalii decit ne spui, altfel ceva e foarte artificial in subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Gabi, iesi din casa, mergi la carturesti, cumpara-ti ceaiuri bune:), suna prietenele, numa nu sta acasa!

subscriu

pentru ce sa te agati de el daca el se comporta asa?...comportmentul lui este rezultatul a ceea ce simte..nu-si poate nega sentimentele

si asa ar trebui sa faci si tu

a-ti cauta modalitati de a te simti bine tine de instinctul de conservare..nu inseamna ca nu suferi....suferi, dar a te complace in suferinta inutila e un pacat pentru viata ta.....

fa lucruri care te ajuta sa te mentii pe linia de plutire, nici macar nu te mai gandi ce are sa-ti zica...

bafta, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pisigri, am postat in acelasi timp. Ma bucur sa vad ca nu numai eu am senzatia de pacaleala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

daca nu ar fi spus unele fete ca te cunosc si eu as fi zis ca e o pacaleala
pana la proba contrarie sa zicem ca e adevarat
insa ciudat mod de a va comporta....si sotul tau si acum tu(din punctul meu de vedere)
si eu cred ca e ceva mai mult decat ai lasat sa se "vada " aici...

bafta multa iti doresc

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput