situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

natasa, pisigri,
daca nu credeti in spusele mele, eu nu va pot obliga. si sigur, sunt multe detalii care nu le-am scris. am scris cand n-am mai putut suporta tensiune mea si surpriza ca patesc asa ceva, caci chiar ma intelegeam bine cu el. asta nu inseamna ca cc comunicam nemaipomenit, cum nu s-a mai vazut samd. doar ca ne intelegeam bine, atat.
daca ma intreba cineva inainte, cum o sa reactionez in asemenea situatie, ma-s fi imaginat altceva, furie, scandal, reprosuri. In loc de astea, parca imi vine sa stau intr-un colt, sa nu m-auda nimeni, si sa imi controlez gandurile, si sa am grija de mine ca nimeni in lume nu va face asta in locul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gabi, eu am impresia ca tu si sotul tau va potriviti de minune!

La multi ani si iti doresc numai bine in noul an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

gabi3604 nu sta intr-un colt, nu-i permite sa te toace psihic pana ajungi la depresie si la nefericire! Asta sa fie rezolutia ta pt 2010 sa iesi din starea asta de nefericire indiferent de ce trebuie sa faci!

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu as v-as ruga sa n-o bagati acum "la mijloc" pe Gabi, ca parca ne adunasem aici s-o ajutam , da?
Cand cineva cauta suport pe un forum intr-o astfel de problema, nu inseamna ca automat trebuie sa-si puna toata viata sub lupa, viata de pana la problema si cea de dupa, pana la episodul 1000.
Nu suntem toti la fel, nu reactionam asemanator... Cea mai buna dovada e au mai povestit fete despre barbati care amutesc intr-o imprejurare sau alta, oricat de inexplicabil mi s-ar parea mie sau voua un asemenea comportament. Si se pare ca o fac pentru lucruri minore, nu pentru ca vor sa provoace o despartire de nevasta. Si nu toate nevestele urla la ei in asemenea situatii, e dreptul lor, nu?
Gabi va gestiona acum aceasta situatie cum simte ca-i mai bine pentru ea si nu e obligata sa ne spuna ce va face pe viitor. Succes, Gabi!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Gabi , tu il mai iubesti pe sotul tau ? Sau poate e prea mult spus iubesti , dar macar mai tii la el? pentru ca daca mai tii la el mi se pare foarte ciudat ca nu faci nimik, ca stai in coltul tau si-astepti resemnata decizia pe care o va lua el.Sau poate il iubesti prea mult si ti-e frica sa nu faci ceva care sa-l indeparteze total de tine, tu in acest moment sperand totusi ca-si va reveni... Doamne , nu mai inteleg nimic, cred ca revin la parerea pe care-am avut-o cand am citit primele pagini de la acest topic..intri doar asa din cand in cand ca sa nu avem sentimentul ca " vorbim singure " scrii doua trei fraze fara nici o informatie si atat. Dar daca totusi acest subiect a fost creat de "amorul artei" , sincer ma bucur ca mi-am uzat eu tastatura si ca familia ta e bine. Mult noroc si sanatate iti doresc!
EDIT C-AM PUS UN NU DIN GRESEALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Oameni buni, nu va repeziti asa.
Eu cred ca o inteleg pe Gabi, cu atat mai mult ca asa pare sa fie firea ei.
Eu, de exemplu: nu prea am rabdare, sunt destul de impulsiva, uneori "sar cu gura" etc etc, si totusi...au fost momente cand parca mi-ai fi dat cu leuca in cap, simteam nevoia sa stau linistita si, ca si Gabi, intr-un coltisor al meu
Pe mine ma nelinisteste ca Gabi a zis ca s-ar putea ca sotul sa fi aflat ceva din "trecutul" mai indepartat...

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
Pe mine ma nelinisteste ca Gabi a zis ca s-ar putea ca sotul sa fi aflat ceva din "trecutul" mai indepartat...

da,si eu am remarcat acest lucru la un mesaj al Gabrielei , dar m-am gandit ca indiferent ce-a facut ea in trecut , este trecutul; ei si chiar daca a fost ceva care ar fi putut sa-l deranjeze foarte tare pe sot tot avea dreptul sa primeasca o explicatie pentru atitudinea lui ... si chiar daca ea s-ar fi simtit cu musca pe caciula referitor la ceva din trecut tot ar fi trebuit sa ceara acea explicatie.Dar , asta e parerea mea, si , asa cum ai zis ... suntem ffff diferiti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Gabi, felicitari ca nu te comporti ca o isterica frustrata. Te admir ca nu te-ai umilit inutil intuind ca te va parasi. Era penibil si de prisos. Intr-adevar, nimeni in afara de tine nu poate avea grija de tine. Nu te cuibari intr-un colt. Ridica-te si umbla. Viata nu se termina la un barbat, indiferent cat de frumos v-ati inteles. Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa infrunti realitatea fara prea multa patima. E de admirat ca dumnezeu te ajuta sa nu rabufnesti de durere si ca iti da amorteala asta. Sper ca mai tarziu ca nu aiba efect intarziat. Eu cred ca tu vei rabufni cand el iti va spune ce se petrece. Acum inca esti in stand by. Pastreaza-ti energia pentru a continua viata, nu te impiedica in punctul asta. Vor mai veni altele si tre sa salvezi din energie. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

eu te admir enorm, gabi, tocmai pentru atitudinea-ti demna. e de fapt, pe langa ca e demna si eleganta, cea mai buna strategie, intuiesti cred ca ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Fetelor
nu siu cum sa multumesc celor care ma sustin. chiar toate ati fost nemaipomenite! as da numele voastre, dar sa nu omit pe cineva, ca chiar nu doresc asta, nu doresc sa mihnesc pe nimeni!

si respect dreptul la indoiala sau dezaprobare al altor fete . e posibil ca reactia mea sa fie ciudata. desi eu zic ca daca ai o mie de oameni pusi in fata unei incercari, sunt o mie de reactii posibile.

voiam doar sa precizez: n-am deschis subiect ca sa ma distrez pe seama raspusnurilor cititorilor, sa ca sa atrag atentia asupra mea, sau ca sa am ocazia de a taifasui. A fost izbucnirea unei tensiuni foarte mari, a unei nelinisti fara nume, care ma roade tot timpul de imi vine sa rod peretii, a unei vinovatii fara obiect. A fost si un strigat de frustrare, de neputinta... strigat de ajutor.
Ajutor am primit! Sigur, au venit zeci de sfaturi, multe contrare. E normal, doar nu era sa gandeasca toata lumea fix la fel. acum unele ma aproba, altele ma dezaproba. Apreciez pe toate.
Mi-ati dat multe incurajari si asta m-a ajutat mult in fundul sufletului.

Mult bine!

Mergi la inceput