situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 24
liliana83 spune:
Nu numai ca nu s-a comportat ca o " isterica frustrata" dar Gabi n-a facut nimic, absolut nimic, a asteptat in tacere, resemnata ca si cum ar fi stiut de la inceput care va fi finalul ... ori, privind in urma la primul mesaj se pare ca totusi nu intuia... cerea sfatul unor persoane care vad din afara situatia , in mod obiectiv, atat cat se poate din cele relatate de ea. Dar se pare ca ea a ales totusi sa taca... ea stie de ce sau poate asta e firea ei si si-a dat seama ca nu ar fi putut pune in aplicare sfaturile care i s-au dat aici pentru ca nu s-ar fi potrivit temperamentului ei.
Sabina spune:
eu sunt o persoana extrem, dar extrem de extrovertita.
Si cu toate astea, daca am o suparare serioasa imi vine sa ma bag sub plapuma si sa nu mai ies de acolo 3 zile.
oamenii au reactii diferite in situatii de criza, de aceea eu o inteleg pe Gabi.
Uneori chiar intri intr-o stare de prostratie si nu mai stii ce sa faci, esti blocat in tine insuti.
Gabi, ai sunat prietenele?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
AdiS spune:
Gabi, ai grija de tine. Da, trebuie sa ai tu grija de tine, nu astepta de la altii acest lucru. Fa tot ce crezi ca te poate ajuta acum sau mai tarziu: iesit cu prietenele, sters mesaje, orice. Pana la explicatiile ce vor avea loc (adica presupun ca vor avea loc odata si odata) nu este nevoie sa dai de pereti sau din tastatura. Sunt sigura ca vei reusi sa iesi din aceasta stare.
liliana83 spune:
Aaaa ,scuze, nu m-am gandit ca citand-o pe Gabi i-as putea crea necazuri... voi edita mesajul anterior...
liliana83 spune:
Daca un utilizator isi sterge mesajele din anumite motive vor fi sterse si cele unde a fost citat?
Happy_in_TO spune:
Gabi, da-i voie autopilotului tau natural sa preia cirma zilele astea. In situatii de criza extrema fiecare avem autopilotul nostru care ne protejeaja santitatea.
Lasa-te in voia cursului si vezi unde te duce. Lasa transformarile sa se intimple, lasa viata ta sa se desfasoare si evenimentele sa se intimple... Se vor intimpla chiar daca te vei impotrivi asa ca "go with the flow" si conserva-ti energia pentru a reconstrui.
Doare al naibii de rau, stiu asta, dar gindeste-te ca este necesar cresterii, transformarii. Habar n'am ce poate fii situatia dar stiu ca esti intr-o perioada de transformare, de copilire, ca apoi sa iti fie mai bine si sa cresti in voie cu sau fara el.
Esti o persoana echilibrata, sensibila si matura. Eu te admir si te respect.
Haide, lasa presupusul si gindurile rele, go with the flow, dude...
Ai grija de tine, maninca regulat si sanatos, iesi afara cu prietenele, vorbeste, rizi si fii tu asa cum esti. Toate sint trecatoare.
Alice
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 Daca un utilizator isi sterge mesajele din anumite motive vor fi sterse si cele unde a fost citat? |
Din cate am observat eu, nu...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
dry_votka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 Daca un utilizator isi sterge mesajele din anumite motive vor fi sterse si cele unde a fost citat? |
Categoric, nu; fiecare poate sa stearga numai ceea ce a scris ea insasi; ceea ce au scris altii - deci si citatul, nu.
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
gaba-rema spune:
azi m-am dus la o prietena. n-am putut vorbi despre problema mea. nu am putut si n am vrut.
ps: am sters adineauri o ostare care critica pe cineva apropiat (nu sotul, atcineva)... si tare n-as vrea sa fi prins de veste.
ca nu vrea sa ma mai cert cu nimeni!