situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

ce sa ma stimez?? pentru ce??

Hai ma Gabi, ce faci???? :( Cum poti spune asa ceva? :(

Totusi, eu tot nu inteleg: CE ar trebui sa se intample ca sa iti iesi odata din pepeni???
Aoleu, ai o rabdare de fier...
(vrei sa deschid eu un subiect care sa te enerveze, sa tragem o cearta zdravana si dupa aia sa intri in camera la musiu, fix in mijlocul saltelei sale? :)) )

Cam are dreptate Xio...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Gabi , da-o in fut*** de treaba , da-mi nr vostru de tel si-l sun sa-i spun cateva din partea forumului!

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

LOl, Xio, exact asta imi vine si mie sa fac:D

gabi, el unde e acuma, acasa? sau plecat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sabina, vreau sa ii povestesc lui Gabi faza cu barul si muzica :)) (mai tii minte? :))))

Deci , Gabita, fii atenta: am mers cu Sabina si cu inca o fata de pe DC la o cafeluta.
Era o muzica faina (parca asa, Sabina, nu? ), dar volumul era ingrozitor de ridicat.
Eu deja ma obisnuisem cu ideea ca, asta e, o sa ne bem si creierii laolalta cu cafeaua aia.
Dar... Sabinelu... ce crezi ca a facut Sabinelu?
S-a dus la barmani si le-a zis ca muzica e prea tare si sa o dea mai incet :))
Baietii s-au conformat imediat :)).
Dupa o vreme, iar au marit volumul.
Cum crezi ca a reactionat Sabinelu?
Fara sa se mai intoarca macar (era cu spatele la aia!!!!), a ridicat o mana si a strigat: muzicaaaa!!! E prea tareee
Desigur ca volumul a fost iar micsorat. Ieeee!!!! :))

Gabita, trebuie sa spui ce te deranjeaza, trebuie sa nu lasi sa te deranjeze ceva!!! NU AI VOIE SA LASI PE NIMENI SA-TI STRICE ECHILIBRUL. PE NI-MENI!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

f bine ca ai povestit.
Plus ca eram numai noi acolo la cafeluta, era de datoria lor sa ne ,kase sa ne simtim bine.

Gabi, cum adica sa nu te stimezi, esti OM, pt asta in primul rand.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Gabi , da-o in fut*** de treaba , da-mi nr vostru de tel si-l sun sa-i spun cateva din partea forumului!

XIO, ai inceput sa-mi devii tare draga!

Gabi, tot n-ai raspuns la niste intrebari puse de fete (citesc forumul zilnic, am citit topicul dal capo al fine, dar nu scriu decat in cazuri ff rare - asta in caz ca va intrebati de ce ma bag si eu pe-aici): ce ai facut TU ca sa il scoti din mutenie?? Adicatelea, ca sa afli ce-l macina. Si aici nu ma refer sa-ti zbati tu creierul pana iti ia foc gandindu-te ce ai gresit, si nici s-o suni pe sora-sa/maica-sa/mai stiu eu cine. Alta intrebare pusa de mai multe fete de aici: cum era el inainte? cum se comporta cu tine? cum va comportati acum prin casa? Mie totul mi se pare absurd, o prostie ca tu accepti asa-ceva, in acest caz el fiind ori extrem de arogant ori bolnav psihic, altfel nu concep.
Dar asta e doar parerea mea...

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

LadyJ, si eu sunt suparata pe mine, dar n-am ce sa fac.
ce sa ma stimez?? pentru ce??

Dar pentru ce sa te subestimezi?? Pentru ca dragul de sot se joaca cu nervii tai?Hei..nu ti se pare cam ilogic Gabi?

Daca esti suparata pe tine, este foarte bine. Trebuie sa fii furioasa pe tine. Stii care e cea mai simpla reteta? Da-ti doua palme cat poti de tare, te asigur ca te vei enerva si vei iesi din starea asta de anestezie. Apoi ia taurul de coarne.

Mai, nu ma acuzati acum ca incit la violenta, dar ma gandesc ca Gabi are o rabdare fantastica, are si un procent ridicat de victimizare si este prea blanda! Ceea ce, vedeti si voi, ii da apa la moara domnului sot.Mai ce ma poate enerva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Despre ORICE ar fi vorba, situatia ar trebui sa inceteze. Si chiar daca ar fi vina ta, Gabi, nu ai nici un motiv sa te subestimezi si subapreciezi in felul asta; chiar daca ceva din ce ai fi putut face/spune tu, acum sau acum 100 de ani, ar fi generat situatia.

Eu am un sot cumva asemanator; daca dau rau cu bita in balta, tace si se duce in alta camera. asta e reactia si daca ne certam si stie ca am dreptate si ca m-a facut sa sufar. El nu se cearta, el face pe mutu. Uneori incerc sa il impac - daca stiu ca am sarit calul si am reactionat disproportionat, sau am spus vreo rautate care nu ar fi trebuit spusa - alteori tac si eu si il las in boii lui pina cind, dintr-un motiv sau altul, ajungem sa ne vorbim strictul necesar (bine, cu bebe mic e cam greu sa nu vorbesti deloc... )...si apoi incet incet ne revenim la normal; inceputul e mai greu pt ca sintem amindoi orgoliosi si incapatinati. Sotul sustine ca el tace pentru ca stie ca la nervi se spun multe lucruri rautacioase, pe care de fapt nu le gindim cu adevarat, asa ca prefera tacerea si discutiile la rece.

Nu inteleg nici eu ce ai facut EFECTIV ca sa il scoti din tacerea lui; dar stii cum? povestit asa cum povesteam celor mai bune prietene flirturile cu baietii care ne placeau in liceu...

Si nu inteleg nici de ce nu ai sunat inca la sora-sa; si sotul meu, cind i-am relatat problema, asta a intrebat prima data: de ce nu suna la cumnata-sa?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi
dar va citesc si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Gabi, eu cred ca esti masochista si-ti place, ca altfel nu stiu de ce prelungesti agonia asta...Nu te stii vinovata cu nimic, dar ii tolerezi mitocania de a nu scoate o vorba, il gidili intre coarne, n-o suni pe sor-sa sa nu o tulburi, in plus, ca sa nu "te rida" lumea ii calci camasile si ii gatesti. Cred ca aici nu e vorba de "nu stiu ce sa fac si cum sa fac", e doar o reactie umana sa rabufnesti cumva si sa-l scoti din timpenia asta. Daca nu vorbeste un an il lasi asa? Orice, dar absolut orice motiv de suparare are, daca pina in momentul ala erati un cuplu si te respecta, trebuie sa vorbeasca cu tine. Daca a capiat, cheama salvarea, da-i numarul lu' Xio, ia-l de guler, daca stai si inghiti nu faci decit sa-i dai apa la moara ca e profund filosof si superior deprimat!

Mergi la inceput