Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ralucames spune:
ola iubitelor!!
pt. ca acum dorm plozii si precis nu mai apuc o alta intrare, va doresc de pe-acum un an nou cat mai bun, sanatate si multa fericire!!!
Criss, parfumelul meu e demential, dar ma declar indragostita si de cel masculin mortal!!!
multumim!! daca ai Anatomina lui Grey, atunci nu mai fac rost de ea
[la cap. ganduri pt. noul an, io am unu clar: sa-si gaseasca vara-mea pe unu, ca altfel tampeste!!!(sau io) ma scoate din sarite, azi era sa ma cert cu ea si greu m-am abtinut
; si mai sper sa treaca gandurile rele odata cu noaptea dintre ani, dar ma indoiesc ca va fi asa...]
si ca sa redevin serioasa, sper sa ne fie copiii si toti cei dragi sanatosi si aproape, mai sper sa nu simtim ff acut lipsa banilor in anu care vine... si cam atat, ca sa nu devin prea "pofticioasa"
deci salut si pup pe toata lumea, sa ne reauzim cu bine anul viitor!!!
pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Dragelor, am intrat sa va pup pe toate sa va urez toate cele bune pentru noul an!
Eu ma pregatesc de party, abia am asteptat ziua de azi, mi-era dor de distractie, sper sa fie ok.
Stanca, ma bucur mult ca astea sunt sentimentele care te incearca! Mult noroc sa aveti in noua casuta si La Multi Ani! Sa petreceti asa cum stiti voi mai bine!
Cristiana frumos cadou le asteapta pe fetite. Si noi ne gandim sa mergem cu Serban, inca nu am stabilit o data, dar tare ne dorim si noi sa facem asta. Te tin la curent cu hainitele, dintr-o parte sau alta o comitem oricum la reduceri
Bebeluselor, dans!!!
asi spune:
La multi ani !!!
Un an mai bun va doresc, cu multa fericire si sanatate la maxim.
Multumesc la toate de urari si de ganduri bune tare bine e acasa.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Buna dimineata si La Multi Ani! Sa aveti un An Nou minunat, asa cum sunteti voi si cum o meritam toate!
Va invit la o cafeliutza facuta cu arta si dragoste de viata si bucurie! + multa ciocolata din cea mai buna
Fetelor, am petrecut aseara in crama de la Topaz, de m-am spart in figuri. M-am distrat extraordinar, am dat ce-a fost mai bun din mine, m-am simtit teribil, am cantat si am dansat toata noaptea si nu ma dadeam dusa! Gasca a fost superba, mi-a potentat cheful si mie si va zic, excelent! Nu stiti cum astept urmatoarea petrecere
Abia astept sa va revad cu bine!!
pe curand,
Roxa
mariana tache spune:
AN NOU FERICIT!
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
LA MULTI ANI GAGICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
multe ganduri bune, pozitive si mult PINK de la noi.suntme bine, am pasit cu dreptul , am avut un Revelion tare placut pina dimineata, am povestit si am ras mult.nu m-am spart in figuri ca am facut-o la microrevelion dar ne-am simtit foarte bine.
nu am nici un chef sa incep luni jobul, nu vreau sa ma las indispusa de ideea ca mi se termina concediul...dar inceputul lui ianuarie , dupa Sarbatori mi se pare intotdeauna destul de apatic si fara chef
va pup, sa aveti un an minunat!
ralucames spune:
An Nou Bun si Fericit!!! si de la noimultumim de urarile de pana acum!!!
si noi suntem ok, am petrecut acasuca cu copiii, Luca a facut febra si i-au iesit niste bubite, nu seamana cu varicela, sa vedem ce-or fi, asa ca l-am tinut acasa sub supraveghere... in rest a fost ff bine
Roxa draga, ce chef mortal descrii tu acolo bravo!!
Criss, nu am unde pune bicicleta, ca poate m-ar fi tentat
dar incep sportul de luni, deja ii simt lipsa...
Mariana, multumim de urari cum a fost acasa? cum ati petrecut?? v-ati intors??
va pup de noapte buna!! (si)noi ne-am dereglat orarul rau de tot, copiii sunt si acum fresh
pa-paa
mama si sotie fericita
ralucames spune:
buna dimineata fete dragi!! ia poftiti la a doua cafeluta, calda si aromata!!
se pare ca toate sunteti ocupate, deci va doresc spor la treaba!!
de la noi doar ganduri bune, pa-paa
mama si sotie fericita
carrie spune:
neata dragelor si de la noi
azi is in amorteala si indispozitie, am inceput jobul si nu-s happy deloc...
am avut o vacanta minunata dar...back to REALITY!
va doresc un An minunat plin numai de lucruri frumoase!
Stanca, revin cu ideea legat de copilashi.am o plasa mare de jucarii pt ei.nu stiam cand ati fost dar as vrea mult sa le-o duc astea prind bine oricand.imi spui pliz cum sa fac.
cum e in casutza:?toate roz si frumoase?:)
pupicei