Cluj rulz!- La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao gagix!

Cristiana, nu pot accesa site-ul de la job si nu mai avem voie sa facem shopping online de la job, numai de acasa, dar nu-i bai deci trimite-mi pe roxana_nastase de pe yahoo si incerc sa cumulez si cu alte prietene, intre timp io bag shopping de pe mangoshop, dar nu outlet, si acolo sunt reduceri si livreaza in ro dar nu-s asa de ieftine ca nu-i outlet, e doar colectia de sezonul asta la reducere, dar sunt chestii faine si unele de lux. L-am imbarligat pe nasty de o rochita si 2 cardiganuri, sa vedem daca le mai gasesc pana pune miercuri bani pe cardul de shopping ca asta nu glumeste cu shopuiala online, are un card pe care nu tione bani, il incarca doar cand cumpara, noah...ca sa nu cada in ispita asa ca mine.

hai ca fug sa ma uit la tv, ca incepe efect 30 si revin maine

pup
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Cristiana, cand dai jucariile pt. copilasii de la orfelinat sa ma suni ca am si eu o plasuta cu hainite bune. Daca se poate, am putea merge noi sa le ducem ca e aproape de noi, trebuie sa vorbim cu Asi.

Noi suntem bine sanatosi, mare dezordine in casa, plin de jucarii si hainite si eu nu am chef de strans

Mai vin pana la anu. Pe unde mergeti de REV? noi la niste prieteni in Floresti care nu au copii dar se impaca tare bine cu astia mici.
Ceva linistit si confortabil ne dorim, respectiv copiii la somn si noi la TV, la un film bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare gagici

Stanca tinem pumnii la mutat, ma gandesc la voi , clar nu e usor dar ce bucurie

Roxa, trimis, eu am mers pe ceva soft, la cele de gala parca imi e greu sa ma decid fara proba.eu am gasit niste costumase elegante si unicat la Nichi, in Iulius.si o rochita mi-am luat de acolo.
ce mai faceti voi?tu lucrezi?mi-a adus raluca hainutele tale o sa le fac pachet impreuna cu ale mele, ok?

Simo, hai sa vedem daca reuseste si cand sa se organizeze Florina cu spectacolul, daca nu se mai tine, propun sa le ducem in prima sapt din ianuarie, intr-o dupa amiaza, cu siguranta vor prinde bine si vreau sa o duc si pe Thea.
fetelor dar asa, pur informativ cand ati facut cuparaturi si dus la copii?ca eu chiar am ratat faza respectiva si imi pare rau

noi de Rev probabil mergem la niste prieteni, stam cu fetele pina pe la 10 cand oricum se culca si apoi fujim de acasa(le lasam cu bunicii:)
dar ma tenteaza si sa stam acasa, sincer

va pup o zi faina in continuare, mai am o sapt de concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va pup cu drag pe toate de printre cutii si saci.
Nu stiu daca mai reusesc sa intr pana la anul dar va doresc toate cele bune in anul viitor.

Roxa e doar titlu de sarbatori.Suporta-l putin ca dupa revenim la normal.

Cristiana buna ideea sa stam cu copii pana la 10 si api la prieteni.Cred ca asa o sa facem si noi.

Nevedem in 2010!!!!!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, nu te afunda prea tare intre cutii si saci si mai bine mai da-ne detalii ce mai faci, cum sta treaba pe la voi.

Titlul e normal acum de Sarbatori, io am avut o problema sa va gasesc, asa de rau ma setasem si fiindca vreau mereu sa fiu in control "rulz" ala are ceva...

Eu nu demult m-am intors si eu de la sala, am facut bicla azi dupa o pauza de 3 saptamni. Mi-am revenit in forta zic eu...

Eu merg la serviciu zilele astea, dar categoric e mult mai liniste decat de obicei. Sper sa fie asa si maine si poimaine si sa incheiem pasnic. Daca sunteti lela prin oras, dati un semn si cine stie, poate ne vedem in ceva pauza de-a mea.

Cristiana, e superok faza cu pachetul cu hainite. Cat despre comanda de pe Mango outlet, inca colegele mele se gandesc, ar face bine s-o faca mai repede dar nu stiu ce au. Daca nu de adunam macar 3-4 nu merita ca transportul e prea scump, iar reduceri acum vor fi peste tot, si in Mango la noi si la Motivi, sunt atatea chestii faine care vor fi reduse,nici nu vreau sa ma gandesc, si numai daca Musette imi suna in ureki . Eu nu am stress mare sa iau neprobate cade la Mango imi stiu marimea si imi dau seama daca o haina mi se potriveste sau nu...la cate am probat ... dar tinem legatura ...

Va pup si mai viu maine.
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa sunt total depasita si inghitita de cutii dar maine dorm ACASA!!!!Azi am dus toate hainele..sau ma rog aproape toate si le-am aruncat prin dressinguri.Mi-a venit si patul si maine il monteaza.
Sunt atat de emotionata ca nici la ora asta , dupa o zi de carat si aranjat, n-am somn.
Sper sa va scriu maine de acasa

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata dragele mele, si destul de tarziu, va doresc din inima Spirit al Sarbatorilor inca viu, liniste si multa bucurie-n suflet!!!

noi am petrecut atat de bine am facut vizite ff dragi, am avut vizite ff dragi, ce sa va zic, minunat! Copiii sunt bine, fericiti, jucausi, Luca ff mamos, ma calareste ziua toata si noaptea toata, abia astept sa ii trimit 1-2 nopti la ai mei... dimineata is mult mai obosita decat m-am culcat seara...

Criss, al meu boy e vrajit de ferma de la mosu am carat-o dupa noi in vizite, acasa se joaca numai cu ea,multumim!!! ce sa-ti zic, ca a trebuit sa ne luam DVD nou, ca cel vechi nu citea formatele noi de filme, asa ca am vazut si filmuletul Stefaniei
aaa, am Neveste disperate, sez. 4, urm. sa-l am si pe 5, deci, cand punem de-o intalneala, ti le dau aseara am vazut Marea /mahmulreala, dar nu m-a incantat ff tare... no, poate pt. ca eram calarita de plod, Stefania se baga-n fata tv-ului... nu stiu....

Stanca, am trimis ff multe ganduri bune spre tine, sa fac munca mai usoara, sper c-am reusit macar s-aduc umpic de spor in plusFelicitari pt. campanie, felicitari pt. casuta, sa aveti o viata luuunga si tihnita in cuibul vostru, sa fiti sanatosi si ff fericiti!!!

ma duc sa imbrac doamnisoara "lenesa" si azi avem mofturi la imbracat...

sa intrati in Noul An asa cum va doriti, inconjurati de liniste sufleteasca, prieteni dragi si multa fericire!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

salutare dragelor

noi tot in tihna si frumosma bucur ca mi-am luat concediu, ziceam ca a fost un an greu la job si sunt convinsa ca va urma unul la fel de greu.mergem la patinoar la greu si ardem calorii
ne-a parut umpic rau ca nu am mers in Austria dar avem planuri de calatorii anul asta si nu le puteam face pe toate dat fiind ca [restam si la noua casutza.ne-am hotarat sa le ducem pe fete la Disneyland cadou de ziua lor. si atunci strangem niste banuti pt aprilie.si ne-a prins f bine leneveala

azi le lasam pe fete la ai mei si mergem sa tandalim prin Polus umpic.au inceput reducerile?
de Rev ne-am decis sa mergem la niste prieteni, pina la 10 le agitam pe fete apoi le punem la somn

ce vise aveti pt 2010?hai sa ni le impartasim.
eu vreau sa avem sanatate , asta clar si detasat in primul rand.si energie, si putere de munca si noroc sa ne rezolvam toate imbarligaturile.si vreau sa fac mai mult sport, si sa imi fac investigatiile pt colon cat de repede si ...sa fie un An frumos in care sa ne bucuram unii de altii!

Roxa, e ok cu comanda stai linistita, mai zi-mi eventual cand mai comandati de la Promod.

Stanca ma bucur mult pt voi, abia astept sa va vad casutza!sa aveti mult noroc de ea!sunt incantati copiii?

noi am trecut-o pe Sofi in patutz mai mare si e f happy, l-am luat de la Mures, e capitonat pe margine si cu printese, ff dragutz.

Ralu ma bucur ca le-au placut cadourile, le-am nimerit tare bine anul asta la toata lumea, sunt fericita.si am primit si eu asa lucruri frumoase.iti place parfumelul?

va pup, ma duc sa fac ceva de papa, sigur mai vin pina se inoieste anu'

Mergi la inceput

a!am uitat ceva:

am o bicicleta eliptica de vanzare cu 2,5 mil. o dau ff ieftin, am dat 7 mil pe ea acum 4 ani si nu am folosit-o f intens pe motiv de lene pt ca vreau ceva un pic mai performat pe care vreau sa o folosesc.e gama Body sculpture si e ok, dati-mi de stie daca va intere.

Ralu, am si eu Anatomia lui Grey subtitrat.Marea mahmureala e de vizionat relaxat , e o comedie usoara , haioasa , nimik profund:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI FETELOR DRAGI SI TOT CE VA DORITI

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput