Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Salutare gagici!
Noi deocamdata bine, desi Razvan tuseste si e plin de muci.Inca mai aranjam desi suntem rupti ca inca nu ne-am revenit.Mai avem multe de facut dar e bine ca suntem aici.
Ma duc sa fac niste snitele ca ia mei au iesit la plimbare si vin infrigurati si infometati.
Cristiana rezolv si plasa de jucarii.Nu a fost nimeni la copii in vizita , doar s-au dus cumparaturile si destul de taraziu ca doar asa s-a putut, la ora 21.Vizita sper sa o organizam cand isi revin fetele din sarbatori. la toata gaska.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Sunt tare necajita. O colega de-a mea a murit de 2 ore la Stanca. A nascut pe 31 si nu i-au scos placenta. A ramas o fetita de 4 kilograme. Sunt inca in stare de soc. De dimineata au mers colegele sa doneze sange, in afara de cateva cu tensiune mica. Cum se pot intampla chestii de astea in vremuri moderne?? Dumnezeu s-o odihneasca.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
carrie spune:
waw Svety, e socant ce ne spui, cum adica nu i-au scos placenta?a nascut natural?cu cine?
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa dea putere familiei si fetitei sa mearga mai departe.cumplit destin
nana_sim spune:
La multi ani fete dragi! Va doresc un an nou bun, in care sa va bucurati de cei dragi, sa luati decizii intelepte si sa va realizati dorintele neimplinite inca!
A fost un revelion cam straniu din cauza ca am fost tintuiti in cabana de ploaie, dar am citit mult, am vazut filme, am jucat carti si intr-un final chiar ne-am plictisit si am venit acasa.
Stanca sa va bucurati de casa noua, sa va fie adevarat cuib de dragoste si liniste. E mare lucru!
Ma duc sa ma reconectez la toate si mai vin eu pe aici
nonna spune:
Vai ce tragedie pt. familie , incredibil sa mori in spital la nastere intr-un oras universitar.Socant si revolatator!!!
Dumnezeu sa o odihneasaca si sa aline suferinta familiei!
Noi acum am venit din Faget de la sanius. A fost fainut da obositor.
Cristiana nu ma uita cu hainitele pt. copilasi cand dai tu jucariile. ca am rufe de intins acum cat doarme familionul,
Nonna
ad_rianna spune:
AN NOU FERICIT CU MULTE BUCURII SI SATISFACTII!!!
stanca sa aveti o viata minunata in noua voastra casuta
svety....e de-a dreptul socant ce spui tu? cum Doamne iarta-ma e posibil asa ceva in ziua de azi???!!! stii cumva cine e medicul? mi s-a facut rau, sincer. ce tragedie, nu pot sa cred!!!!
baby-boom spune:
Buna seara fetelor dragi
Svety, cuvinte nu-s de spus, personal preferam sa nu aflu asemenea vesti. Fiica vecinei noastre a nascut in data de 31, pe Clinicilor, ieri sotul ei spunea ca nu era nici tipenie de om prin spital. Eu am spus ca nici nu e rau, daca nu sunt probleme. El a spus ca nevasta lui s-a simtit a nimanui, ca sa il citez, pana azi cand a fost externata, ea nascand prin cezariana. Morala e ca nonprezenta cadrelor medicale in spitale in perioada sarbatorilor se pare ca e la moda. Si este incredibil ce se poate intampla.
Care a fost cauza decesului? Daca e vina medicilor sau asistentelor asa ceva nu se poate ierta, ori uita. Daca cineva in cunostinta de cauza a ceea ce s-a intamplat exact poate trimite detaliile acestui caz unui post de televiziune, va rog eu faceti-o! Altfel asemenea cazuri vor continua sa se intampla. Nu stiu cat si ce poate schimba implicarea televiziunii, dar macar se face ceva in privinta asta, ceva in afara de a sta socat peste puteri la aflarea unei asemenea vesti. As mai spune atatea, dar imi tin limba, cred ca e mai crestinesc.
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
gabri_andrei spune:
La Multi Ani,dragele mele! Sa aveti un an mai bun cu multa multaaaa sanatate,fericire si impliniri pe toate planurile.
Nu-mi imaginez cum s-a putut intampla asa o tragedie intr-un spital mare,trist si revoltator.
asi spune:
Dumnezeu sa o odihneasca!Tragic si revoltator.
Haideti la o cafea / ceai , dupa preferinta!Va multumesc la toate pentru urari.Inca suntem in perioada de adaptare dar trebuie sa ma mobilizez ca am o gramada de invatat.Mai e putin si incepe sesiunea.
De cand ne-am mutat aproape zilnic avem oaspeti.Nu ma plang , chiar imi place si mi-a lipsit asta.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
baby-boom spune:
Poftesc eu la un ceai...de cozi de cirese. Stanca. Ma bucur din suflet de decongestionarea prin care treceti. Si ma bucur ca esti bucuroasa de viata in noua casuta. Si m-am gandit la voi cu mari sperante ca va veni si mesajul acesta, lipsit de stres si plin de voie buna. Sa va traiasca casuta si sa fiti cu totii fericiti in ea.
Zilele astea vom stabili exact cu colegii mei cand e bine pentru toata lumea sa mergem la copilasii de la Maica Domnului. Abia acum au inceput sa se adune prin cluj, de luni incoace; asadar eu pot incepe cu telefoanele. Dau de veste ulterior ce si cum.
V-am pupat, caci nu am o zi extrem de roaza...brrrr...
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)