Cluj rulz!- La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ma chinui de cateva minunte sa ca dau o cafeluta si-mi face figuri calculiciul.Azi si maine sunt zile de relaxare ca e sarbatoare.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola iubitelor!! vin eu la a doua cafea, nu stiu de ce, nu ma pot mobiliza de la prima... si care mai voiam sa renunt la ea...

n-am cuvinte sa ma exprim la ce se poate intampla... Doamne pazeste-ne!! si mai ales Doamne ajuta familiei greu incercate...

imediat vin parintii mei, is happy ca nu-s singura cu copilasii

am inceput dansurile, sportul, dar tot incerc sa-mi revin din amorteala...

va pup si va doresc o zi frumoasa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tara13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui svety

Sunt tare necajita. O colega de-a mea a murit de 2 ore la Stanca. A nascut pe 31 si nu i-au scos placenta. A ramas o fetita de 4 kilograme. Sunt inca in stare de soc. De dimineata au mers colegele sa doneze sange, in afara de cateva cu tensiune mica. Cum se pot intampla chestii de astea in vremuri moderne?? Dumnezeu s-o odihneasc

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Salut. Socant caz. Dumnezeu sa o odihneasca pe mamica si sa aiba grija de fetita.
Swetty da-mi te rog un nr de tel. Cunosc pe cineva care lucreaza la televiziune, iar cazul asta nu trebuie sa ramana asa. Cineva trebuie sa plateasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nu stim inca exact ce s-a intamplat. Ceea ce stiu e ca in 31 colega a mers la Stanca si dr. ei era plecat din tara. Era in schimb o stagiara care a urcat-o pe masa si a zis sa nasca asa ca doar are 26 de ani...pardon avea...
Avea probleme cu tensiunea si cu rinichii. Nu i s-a facut nici un control. Am inteles ca uterul pur si simplu a explodat, nu i s-a scos placenta, apoi i-au scos totul inclusiv uterul. Organele au inceput sa cedeze unul cate unul. Inainte sa intre in coma i-a zis mamei sale sa-i zica lui Florian - sotul - ca-l iubeste. A intrat in coma la cateva ore dupa nastere. Nu stiu mai mult...nici cum o cheama pe micuta. Nici ce va face familia in privinta asta...acum toti sunt prea indurerati.

Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Svety, cineva a deschis un subiect la generale despre colega ta. Da un copy paste te rog la ce ai scris si aici, sunt cateva detalii in plus...

Incredibil, mai...

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tara13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui svety

Nu stim inca exact ce s-a intamplat. Ceea ce stiu e ca in 31 colega a mers la Stanca si dr. ei era plecat din tara. Era in schimb o stagiara care a urcat-o pe masa si a zis sa nasca asa ca doar are 26 de ani...pardon avea...
Avea probleme cu tensiunea si cu rinichii. Nu i s-a facut nici un control. Am inteles ca uterul pur si simplu a explodat, nu i s-a scos placenta, apoi i-au scos totul inclusiv uterul. Organele au inceput sa cedeze unul cate unul. Inainte sa intre in coma i-a zis mamei sale sa-i zica lui Florian - sotul - ca-l iubeste. A intrat in coma la cateva ore dupa nastere. Nu stiu mai mult...nici cum o cheama pe micuta. Nici ce va face familia in privinta asta...acum toti sunt prea indurerati.

Dany boy

Te rog da-mi nr tau de tel pe PM. Trebuie sa vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

off, cata tristete, si mai ales cata durere pe mama ei care a vazut-o murind in ceea ce trebuia sa fie cel mai frumos moment al vietii ei...si cata durere va simti copilul cand va creste si va realiza ca nu are mamica

totusi...mi-e greu sa inteleg...nu s-a uitat nimeni in istoricul ei medical, nu a asistat nimeni acea stagiara la nastere?

Svety, sincere condoleante familiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

LA MULTI ANI!!!si sa aveti parte de cel mai bun an ever!!!

ne-am intors si noi la cluj dupa atatea zilele libere,a fost fain de sarbatori...am inceput anul fain.....offf....revenim la rutina cea de toate zilele

svety condoleante familiei colegei tale....nu pot sa cred ca s-a intamplat una ca asta....

roxa la petrecerea de la topaz au fost si niste prieteni si mi-au spus ca a fost cel mai fain rev la care au participar vreodata......

stanca felicitari pentru casa, sa o stapaniti fericiti!!!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata! poftiti la cafea cu energie data de ... seminte de canepa

La multi ani cu drag si sa va tina sub aripa lui ocrotitoare Sf. Ioan - Stanca si toti purtatorii acestui nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La multi ani de Sfantu Ion!va doresc multa sanatate si liniste sufleteasca

eu nu ma simt prea bine, cred ca e un soi de viroza, ma doare raaau capul si o ureche...

Mergi la inceput