Cluj rulz!- La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

fetele mele dragi

...faza in care nu ma simteam "roaza" era debutul unei minunate infectii urinare..merg la baie de 3 ori pe noapte, ziua la fel, de nshpe mii de ori, si nu ma simt deloooc grozav, stiti voi, nu prea m-as duce deloc dar deloc la pp...scheisse...am inceput sa iau de dimi urinal, sper sa fie bine, ca nu prea pot sa lenevesc..of.

...clar nu e anul meu dpdv medical

mai viu

edit: Simona, de unde cumpar canepa?...seminte la pungulita?...is curioasa tare

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani celor care poarta numele sf.Ioan-apostolul iubirii!

Cristiana si Florina va doresc sanatate multa!

Simona multumesc!

Sunt tare fericita ca o maaaare problema , care ne-a si intarziat mutarea se va rezova maine.Deci azi dau de baut din 3 motive :onomastica mea,a lui Razvan si rezovarea problemei.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

stanca la multi ani!!! si petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca, La Multi Ani! Sanatate multa si numai bucurii.
La fel si pentru Romana, La Multi Ani!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, nu va stiu pe toate care sunteti Ioane.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

La Multi Ani, Stancuta! Si La Multi Ani de onomastica lui Razvan.

multumesc de gandurile bune

Merg acum sa pregatesc bestia mica de pregatirea pt somn

La Multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor si derivatilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, io beau atunci, hai sa ne traitzi si sa-nfloritzi!

va pup gagici!
R

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ma bate-n gand, de-o pofta mica sa imi fac o cafeluta cu muuult lapte. Sa imi trezesc neuronii ca am de folosit creierul la greu azi.

Am venit, am salutat, plec. Dar mai viu, si oricum trag cu ochiu', poate, poate aflu de unde cumpar pungulita cu semintele de canepa . Simonaaaaaaaa !

all

Mergi la inceput

Flo, vis a vis de Central de la Naturaland!!! Garantat!

Mergi la inceput

Sarumana, Roxana si !!!

Apoi cu cafeaua nu s-a mai definitivat. Zici ca-s pocaita in ultima vreme...fara excese, dom'le. Ma apuc de mancat canepa, sa live on the edge si eu . In vara asta m-am deprins cu ginul tonic, prima oara in viata. Pot spune ca nu mi-a displacut si mi-em creat propria reteta: un deget jumate de gin, o portocala mica, o mandarina, jumate de lamaie si schweppes pana se umple paharul. Sunt gata dupa un pahar de asta, mnoa, nu ma am cu alcoalele . Zic asta ca tocmai ce am terminat o creatie de asta, dupa masa si mi+a cayut bine.

Nopate buna tuturor, gagix. Ma pun sa ma uit la un film de copii si dupa aia nani ca maine am master. Si duminica exam. Brrrr

All

Mergi la inceput

Neatza gagici! Is la cafea, dar asa, turbo...azi am treaba si nu viu acasa decat deseara...

Flo, am o veste relativ proasta, nu te poti "apuca de mancat canepa" ca are niste preturi prohibitive ceva de groaza, zici ca e placata cu aur, dar poti lua asa cate o linguritza "pe stomacul gol" ...mai in gluma, mai in serios...tre sa gasim si alt furnizor, sa vanda la pachete mai mari si preturi mai bune...undeva pe Cuza Voda, la un subsol am mai auzit de un loc cu seminte si chestii exotico-arabesti..era pe vremuri un salon cu rochii de mireasa, acu s-a facut ceva farmacie si loc unde se vand plante...nu prea ajung pe acolo neam, asa ca daca ajungi zi si mie...

hai, va pe curand!
Roxa

Mergi la inceput