Locul fetelor Nou-Venite (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la mine fete dragi si va doresc si eu un an nou mai bun,plin de realizari si cu bb-le mult dorit la purtator. Va -acesc de nu va vedeti si va tin pumnii in noul an sa apara la voi toate in burtica.
Hai...si acum despre noi . Vestea cea mai importanta e ca mi-am vazut mogaldeata din burtica. E mic, mititel dar am vazut cum ii bate inimioara...si mi-au dat lacrimile. Duminica am fost la ecograf: am 2 inimioare, a mea si a puiului meu. A fost foarte frumos si emotionant. Tremuram de emotie.
Doctorul mi-a zis ca e bine, e pozitionat cum trebuie, e fixat in uter si cel mai important are si o inima mica mica care bate. Am vorbit si cu un ginecolog: mi-a recomandat analize si mi-a spus sa incep sa iau vitamine, asa ca azi mi-am cumparat elevit prenatal.
In rest...totul ok: putine ameteli si greturi dimineata , dar cred ca sunt normale.
Va pe toate.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetelor,
Daca aveti nevoie de retete naturiste, de mancare eco, leacuri naturiste,atat cat pot, va ajut cu draga inima.
Eu nu iau meidcamente de ani buni, fiind alergica la tot si toate.Am reusit sa descopar cata bogatie ne-a oferit Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Tocmai am aflat ca parintele Iustin de la Petru Voda e bolnav si nu primeste vizite ,sper sa-si revina ,ca eu in februarie merg in tara si vroiam sa ma duc la el.

Mergi la inceput

Ariana draga, daca parintele Iustin Parvu se va muta la Domnul, atunci te vei putea ruga dansului ca unui mijlocitor.
Si pe mine m-a durut enorm moartea Sf Parinte Papa Ioan Paul al II lea,a pr Teofil Parianu si a Pr Ilie Cleopa, dar ma rog lor,acolo unde au ajuns si nu de putine ori m-au ajutat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Ariana draga, daca parintele Iustin Parvu se va muta la Domnul, atunci te vei putea ruga dansului ca unui mijlocitor.
Si pe mine m-a durut enorm moartea Sf Parinte Papa Ioan Paul al II lea,a pr Teofil Parianu si a Pr Ilie Cleopa, dar ma rog lor,acolo unde au ajuns si nu de putine ori m-au ajutat.

Stiu ,dar as prefera sa vb cu el fata in fata ca sa pot primi si raspunsuri la intrebari,sau sfaturi....

Mergi la inceput

Draga arianna,
te inteleg pt ca stiu cat de important este un preot cu har.Uneori gasim preoti cu har acolo unde nu ne asteptam.
Sa speram ca Dumnezeu il va tine in viata pana vei veni.daca acest lucru nu e posibil, incearca sa vezi pe unde mai sunt mari duhovnici.Eu stiam de pr Arsenie Papcioc,de la Techirghiol.Imi intind antenutele, ca am multi prieteni printre preoti si episcopi, si, de indata ce aflu despre un mare duhovnic ce te poate ajuta, iti dau de stire.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui nike974

Draga arianna,
te inteleg pt ca stiu cat de important este un preot cu har.Uneori gasim preoti cu har acolo unde nu ne asteptam.
Sa speram ca Dumnezeu il va tine in viata pana vei veni.daca acest lucru nu e posibil, incearca sa vezi pe unde mai sunt mari duhovnici.Eu stiam de pr Arsenie Papcioc,de la Techirghiol.Imi intind antenutele, ca am multi prieteni printre preoti si episcopi, si, de indata ce aflu despre un mare duhovnic ce te poate ajuta, iti dau de stire.
[/quote

Multumesc

Mergi la inceput

Ma gandesc ca poate ajuta pe cineva:
Cand durerea devine f mare sunt cateva lucruri care pot ajuta mult:
1.gandirea pozitiva.poti incepe sa te rogi, dar nu ganditu-te ca te rogi sa iti treaca durerea, ci la bucuria de a vorbi cu Doamne Doamne.te uiti la imagini (sau iti imaginezi) f placute.oferi durerea lui doamne Doamne, pt un bebe sanatos.
2.respiri regulat,calm, normal, aer curat.
3.te gandesti la un om pe care il iubesti f mult.
4.poti incerca sa iti dai putina energie pozitiva, plimbandu-ti usor mainile pe zona respectiva, la cca 5-10 cm distanta.
5.te gandesti ca iti este mai bine decat acum 1 min, ca durerea a scazut in intensitate.
6.bei un ceai fain,ginko sau ginseng.iti imbunatateste mult activitatea cerebrala si nu e intersiz,din cate stiu eu.
7.dieta cat se poate de curata,fara e-uri, conservanti!!!!!!e esentiala.
functioneaza si pt alte stari mai rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Nike ce imi recomanzi pt anxietate si stari de panica......is asa o figura...imediat ma panichez si simt ca ma sufoc......incerc sa imi educ psihicu...de multe ori imi iese cu pasii pe care i-ai enmerat, alteori nu prea si ma agit.....sa vezi ce am patit inainte de sarbatori....m-am apucat sa spal pe la bai cu clor...si dupa ce am frecat pe acolo vreo cateva minunte, cand am iesit din mediul ala la aer curat, am crezut ca nu mai pot respira, ca m-am intoxicat cu vapori de clor.....mi-a trebuit vreo ora sa imi revin.....imi era in cap sa ma duc la urgenta.....ideea e ca nu mai spal veci cu clor si cu substante puternic mirositoare care au clor in ele

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Stau rau cu calciu si magneziu......parca sunt bomba cu ceas, cum nu iau magneziu, incep contractiile pe ici, pe colo......sa nu imi spui de coji de ou pisate ca nu le mai suport

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput