Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 17
cora79 spune:
Salutareeeeee fetelor dragi,impart pupicei pentru toata lumea

si toate urarile de bine
Flori,ce frumos sa vezi samburelul la eco,sa ai grija mare de tine si bebel![]()
Mvb,fii barbata Joitico
,trage-i cu ceai de tei si vei scapa si de anxietate,crede-ma,la mine functioneaza![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Polo eu in prima noapte de Craciun am visat ca am ramas insarcinata......am avut un vis atat de real, ca in vis am savurat din plin bucuria asta. MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Ai grija cu visele astea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
6+
jesia spune:
salut fete...
polo
eu sper sa nu am gura aurita
ca eu ziceam ca la 27 ani ma apuc de bebe
...asa ar mai trebui sa ma chinui vreo 2 ani 
mvb gandirea ta pozitiva
imi incarca bateriile si mie
ai dreptate incepe un an nou si sa dea Domnul
ca asta sa fie anul in care vom deveni si noi mamici 
Despre mine pot sa va zic ca fac destul de rau
pentru ca sangerez de pe 25 dec....am avut zile in care imi curgeau 2-3 picaturi ,zile in care nu curgea deloc si cand credeam ca am scapat si zile cand curgea mult
....l-am sunat pe medic si o sa ma duc miercuri sa ma vada...sper sa nu fie ff grav...am niste emotii cat casa
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Draga eu cred ca ai pereche

![]()
Jesia-mergi la dr,posibil sa fie o dereglare hormonala sau sa ai ovare polichistice,asa am patit eu cand eram studenta si s-a rezolvat
Polo
Mvb,asteptam vesti bune de la tine,ai toate sansele
jesia spune:
| citat din mesajul lui cora79 Draga eu cred ca ai pereche ![]() ![]() Jesia-mergi la dr,posibil sa fie o dereglare hormonala sau sa ai ovare polichistice,asa am patit eu cand eram studenta si s-a rezolvat ![]() Polo ![]() Mvb,asteptam vesti bune de la tine,ai toate sansele ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
iubita nici eu nu stiu ce sa mai cred...ovare polichistice am avut acum 2-3 ani s-a tratat si a fost ok....iar pe 14dec am fost la medic si mi-a facut eco...si a zis ca totul arata bine...deci ma gandesc ca daca erau chisturi le vedea atunci...dar el a zis ca totul este curat...nu stiu ce sa mai cred
sa vedem ce facem miercuri 
apropo..am vazut ca mai e putin si vine ziua taaaa

Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
iubita nici eu nu stiu ce sa mai cred...ovare polichistice am avut acum 2-3 ani s-a tratat si a fost ok....iar pe 14dec am fost la medic si mi-a facut eco...si a zis ca totul arata bine...deci ma gandesc ca daca erau chisturi le vedea atunci...dar el a zis ca totul este curat...nu stiu ce sa mai cred sa vedem ce facem miercuri ![]() apropo..am vazut ca mai e putin si vine ziua taaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |

Asa este ,mai am putin si fac 31 de ani,oooo ce batranica sunt
mvb spune:
Eu am obeservat ca in grupul nostru sunt cateva elemente dezertoare care ne-au parasit
......azi a fost cum a mai fost, dar maine fac prezenta si pe urma ma duc in control la odisee
......nu se mai poate continua asa.......partidul FNV (fetelor nou-venite) trebuie sa fie unul solid, prolific si unit![]()
Ale, Lia ia iesiti mandrutzelor la apel pe anul asta ca acu va alerg prin toata odiseea de nu o sa mai puteti![]()
va imbratisez cu drag si abia astept sa schimbam pareri despre bebici....ce mancarica sa le mai facem, ce hainute le-am mai luat, ce shotioarea au mai facut nazdravaneii nostri.......un pic mai
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Cora toate avem sansa de a deveni mamici, fara restrictii.....eu am un principiu si anume ca toate rugaciunile si gandurile bune pe care le inalti la cer, se vor indeplini daca crezi in ele.......eu cred atat de mult in visul meu, ca simt ca e doar o mica problema de timp......de cateva luni
......
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Jes dereglarea poate e si pe fond nervos, de stres, surmenaj...in organism este o chimie magica si daca ai stricat echilibru, o iau razna hormonii, neuronii, toate
........incearca sa te odihnesti mai mult in cursul unei zile.....de ex. fa un pic de nanic cand vii de la munca......o fi si el obosit!
(corpul, psihicul).......tu te stresezi prea mult cu fiecare luna trecuta si cu fiecare nereusita........ia schimba o luna pagina si ai sa vezi rosu in dungi in fata ochilor
...stii cat de mult tin eu la tine si cat de repede vreau sa iti fac pasaport la odisee
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui mvb Eu am obeservat ca in grupul nostru sunt cateva elemente dezertoare care ne-au parasit MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
De mine nu scapati, tot mai bantui pe aici.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+