Locul fetelor Nou-Venite (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Draga Felicitariiiii si nici nu iti dai seama cat ma bucur pentru tine si ce inseamna reusita ta pentru noi.
Lia, ai grija de tine si de paunita si transmitele vlajganilor tai ca daca nu au grija de paunite vai de coaja lor.
Ale, te asteptam cu vesti despre voinicul tau.
Babi, Flori va asteptam cu vesti si stiri proaspete.
Pe toate celelalte fete scumpe le si le astept cu liniute in acest an.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu daca va aduceti aminte cand vorbeam ca DD ne pedepseste pentru vorbe aruncate aiurea in vant (gen: mai am de copilarit, nu e momentul acum...). In ruma cu vreo 3 ani ne-am mutat in casa noastra si sotul vorbea cu un var care zicea ca acum avem casa, avem tot ce ne trebuie si putem sa ne apucam de bb ca ei se gandeau deja la al doilea. Gura mea pacatoasa a spus atunci ca noi vom face un bb in 2010 ... sa fie cifra rotunda. Eiii bineee Doamne Doamne m-a pedepsit pentru ce am spus atunci, dar sper ca anul asta sa imi asculte ruga si sa vina bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Fetelor, nu stiu daca va aduceti aminte cand vorbeam ca DD ne pedepseste pentru vorbe aruncate aiurea in vant (gen: mai am de copilarit, nu e momentul acum...). In ruma cu vreo 3 ani ne-am mutat in casa noastra si sotul vorbea cu un var care zicea ca acum avem casa, avem tot ce ne trebuie si putem sa ne apucam de bb ca ei se gandeau deja la al doilea. Gura mea pacatoasa a spus atunci ca noi vom face un bb in 2010 ... sa fie cifra rotunda. Eiii bineee Doamne Doamne m-a pedepsit pentru ce am spus atunci, dar sper ca anul asta sa imi asculte ruga si sa vina bb.

Salut [red Polo red] ,da,este ceva adevar in ce spui tu..asa ziceam si eu la inceput cind m-am casatorit..ca suntem tineri,ca nu avem casa,etc...si acum cind ne dorim asa de tare bb nu vine....dar am inteles ca e dupa cum vrea DD asa ca m-am conformat si acum astept sa vina minunea si in viata mea. Important e sa nu ne pierdem speranta , sa avem incredere si SA NE RUGAM MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neata fetele si LA MULTI ANI!

Va doresc un an cu sanatate, cu reusite profesionale si familiare si un an care sa va aduca infinite bucurii si impliniri! si bineinteles un an care sa ne aduca copilasul mult dorit

Eu am ratat luna asta, pt ca cu 2 zile inainte de perioada mea fertila mi-am scos o masea de minte cariata care incepuse din senin sa ma doara ingrozitor.....a trebuit sa iau antibiotic dupa extractie, asa ca astept urmatoarea ovulatie...in rest, am un optimism debordant si simt ca anul acesta se va implini minunea de a fi mamica

Va doresc tuturor sanatate si optimism si sa ingrosam cat mai repede randurile gravidutelor si a mamicilor.....apropo, imi doresc de ceva vreme sa fiu in odiseea sept-oct.....
va imbratisez cu drag

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,va ofer ,laptic ,cornuletz si ce mai doriti voi....
Mvb ,multa bafta si sa dea DD sa-ti auda gindurile si sa-ti implineasca dorinta de a fi mamica.Speram ca o sa auda si rugaciunile noastre....

Mergi la inceput

Ariana va fi un an bun pt toate fetele.....ai sa vezi ce minune o sa traiesti si tu si cat de minunat e sa fii mamica.........gandurile bune si frumoase sunt toate ascultate si indeplinite

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Ariana va fi un an bun pt toate fetele.....ai sa vezi ce minune o sa traiesti si tu si cat de minunat e sa fii mamica.........gandurile bune si frumoase sunt toate ascultate si indeplinite

simt si eu ca va fi un an bun si ca bb va veni,sa avem incredere si totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Salutare!
La multi ani !Un an nou binecuvantat cu bebei sanatosi si frumosi!

Eu astept ianuarie sa vad ce si cum.Deocamdata ma mai lupt cu raceala care ma tine de 3 saptamani!Sunt calma si astept sa treca.

Altfel, alergiile au inceput inca din prima zi a anului.Ii multumesc lui Dumnezeu sa imi place mult sa gatesc si atunci le fac pe toate in casa(inclusiv condimentele).

Am fost la dr si a spus ca pot face bebe.Mi l-am dorit f mult acum 7 ani,dar sotul meu a spus ca eprea deveme.Acum sper sa nu fie prea tarziu.

Mergi la inceput

MVB, sa te auda DD si sa fim la odisee cu toate.
In noaptea de rev, cand m-am gandit la bb si ca sarcina tine 9 luni mi-am dat seama cat de scurt este un an.
Daca vrem bb anul asta ar cam trebui sa-i dam bataie.

Mergi la inceput

Polo eu in prima noapte de Craciun am visat ca am ramas insarcinata......am avut un vis atat de real, ca in vis am savurat din plin bucuria asta.....

Mergi la inceput