Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 13
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Primiti cu www.youtube.com/watch?v=f6DIvqUKmxs" target="_blank">colinda?![]()
Ylari poate e totusi devreme pt test...cum au zis si fetele pana nu vezi rosu mai ai o speranta.Eva e o scumpa

Sorina ai facuta IA?
Craciun fericit plin de bucurii alaturi de familiile voastre va doresc!!!Mosulica sa va aduca daruri multe!!!!
Pupici tuturor aspirantelor si gravidutelor care ne viziteaza
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
Alinutzaa spune:
Craciun fericit!!!!
Va pup cu drag pe toate
si va doresc un Craciun cald si luminos alaturi de cei dragi. Un brad frumos si un Mos bogat! Si sa dea Dumnezeu ca in curand sa va bucurati cu toatele de un samburel in burtica, sa se goleasca subiectul asta si sa va mutati toate la odisee!
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
18+
Handmade by Alina
happymum spune:
buna dimineata la Mos Craciun!
Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit. Craciun Fericit si un An Nou mai bun!
Va multumesc pentru un an alaturi, va multumesc pentru sfaturi si pentru umarul pe care am plans uneori, va multumesc pentru zambetul adus pe fata mea alteori si va doresc tot ce e mai bun pe lume sa vi se intample.
cu mult mult drag, gina/happymum
Blog
YLARI spune:
Neatza fetelor scumpe!!!!!
Ce v-a adus Moshul??? Mie mi-a adus o geaca superbaaa, o sa pun poze!!!
La multi ani Cristinelor, ca e ziua voastra de nume!!!!
Pupici multi.
Aoooleeeeu, era sa uit: momentan nici urma de rushi dar ma cam doare burtica si sfarcurile (ce ciudat) iar TB este 37,3!!!!!!!!!!!!!!
Va tin la curent, nu va las asa in suspans!!! Eu intelesesem ca RB scade inainte de CM... eu luna asta 37,3 nu am avut pana acum...... ce ciudat!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
mamipui spune:
buna dimineata fetelor.ylari imi pare rau pt test.noi suntem in ziua 3 a cm.de pe 27 incepem iar in forta cu closty.e ultima luna apoi renuntam.cu andrei la fel am patit .mi-a venit pe 24 .imi venea sa mor.si pe 7 ian am ramas.poate asa se intampla si acum.simtome de sarcina am si acum chiar daca cm e destul de normal.asta e.
va urez din suflet sarbatori fericite si sa ni se indeplineasca la toate dorintele
prima zi a cm 23.12
Joy21 spune:
Craciun fericit! Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va umple sufletul de bucurie,sa va aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa va lumineze in continuare pasii in viata.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamipui buna dimineata fetelor.ylari imi pare rau pt test.noi suntem in ziua 3 a cm.de pe 27 incepem iar in forta cu closty.e ultima luna apoi renuntam.cu andrei la fel am patit .mi-a venit pe 24 .imi venea sa mor.si pe 7 ian am ramas.poate asa se intampla si acum.simtome de sarcina am si acum chiar daca cm e destul de normal.asta e. va urez din suflet sarbatori fericite si sa ni se indeplineasca la toate dorintele prima zi a cm 23.12 |
Imi pare tare rau. Pastraza-ti totusi speranta si nu renunta.

mA fAc MaRe

David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Neatza fetelor scumpe!!!!! Ce v-a adus Moshul??? Mie mi-a adus o geaca superbaaa, o sa pun poze!!! La multi ani Cristinelor, ca e ziua voastra de nume!!!! Pupici multi. Aoooleeeeu, era sa uit: momentan nici urma de rushi dar ma cam doare burtica si sfarcurile (ce ciudat) iar TB este 37,3!!!!!!!!!!!!!! Va tin la curent, nu va las asa in suspans!!! Eu intelesesem ca RB scade inainte de CM... eu luna asta 37,3 nu am avut pana acum...... ce ciudat!!!! YLARI EVA mea ticker POZE |
Facem galerie iar?
Mie mi-a adus mosul un aparat foto semi-profi si carte

mA fAc MaRe

David Lloyd George
sorinake spune:
CRACIUN FERICIT! Sa ne dea DD multa sanatate ca restul le-om face noi!
Gata, facut IA, aseara! ![]()
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui happymum buna dimineata la Mos Craciun! Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit. Craciun Fericit si un An Nou mai bun! Va multumesc pentru un an alaturi, va multumesc pentru sfaturi si pentru umarul pe care am plans uneori, va multumesc pentru zambetul adus pe fata mea alteori si va doresc tot ce e mai bun pe lume sa vi se intample. cu mult mult drag, gina/happymum ![]() Blog |
Happy foarte frumos ai scris

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica