Aspirante optimiste >20 ani (437)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

ce fac fetele??

ylari, doamne ajuta sa fie bb!! iti doresc din tot sufletul! dar vreau sa iti spun ca Tb poate scadea si cu cateva ore doar inainte de a venii uratzii. eu asa am patit luna trecuta, am avut intarziere, mi-a venit in z36 si pana in ultimul moment am avut TB 37,2....:( :(
offf nu vreau sa crezi ca sunt rea si iti spun astea cu rautate! dar nici nu vreau sa vad ca suferi tare dupa aceea daca nu e bebe.

de cate zile TB e ridicata??daca temperatura bazala se mentine ridicata mai mult de 18 zile este semn de sarcina.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ylari 37,3 TB si nici urma de rusiiEu cred ca trebuie sa incalzim un pic agitatele,poate ai ovulat mai tarziu si de aceea nu s-a pozitivat testul!!!
Sorina sa de bunul D-zeu sa fie cu succes IA si samburelul sa se prinda la mami in burtica
Mamipui imi pare rau dar sa nu-ti pierzi spernata da?Fii optimista
Joy,Aalinutza multi

Eu am primit de la mos banuti,bluza gen rochita care are curea pe solduri + colanti,un pulover si un parfum.Eu zic ca a fost destul de darnic

O zi minunata va doresc!!!!

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cosminuta , chiar ai avut un mos darnic... sa le folosesti sanatoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,

Craciun fericit tuturor.

Eu sunt tare necajita. Azi am fost la biserica si m-am rugat la DD sa-mi dea si mie un bebelus si cand am ajuns acasa mi-au venit rusii. Z1 :(- sunt suparata si dezamagita. aveam asa mari sperante ....
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

CRACIUN FERICT,PLIN DE IUBIRI,MULTA SANATATE CU IMPLINIRE IN VIATA SI AM VORBIT CU MOSHU SA VINA CU COPIII LA MAMICI CE-SI DORESC SA IUBEASCA INGERASI MICI SI DRAGALASI!IERTATI-MA DACA NU VA PLACE COMPOZITIA MEA DAR NU MA PREA PRICEP LA VERSURI
n-am putut sa intru ieri(iertati-ma)am avut o gramada de treaba si pot sa spun ca nici azi nu terminai dar mai fac si alta data caci numai pot,sunt super ostenita!
MAMIPUI,imi pare rau dar nu-ti pierde speranta!o sa fie luna viitoare,n-ai de unde stii!
YLARI eu zic sa mai incerci maine inca un test ca se poate sa fie o ovulatie mai tarzie si sa se pozitiveze mai tarziu
SORINA bafta multa si sa te vad cat mai curand cu poze de vesti bune!
cos_minutza,elena,roxi,ancadragoman,happymum,bb_yasmi va pup pe toate si pe cele care nu le-am mentionat ca ma lasa neronulsi va doresc din tot sufletul ca aceste sarbatori sa va aduca in dar mult bebbeu asteptat,sanatate intregii voastre familii si multa-multa fericire,vape toate inca o data!

8+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cosminuta , chiar ai avut un mos darnic... sa le folosesti sanatoasa!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna fetelor,

Craciun fericit tuturor.

Eu sunt tare necajita. Azi am fost la biserica si m-am rugat la DD sa-mi dea si mie un bebelus si cand am ajuns acasa mi-au venit rusii. Z1 :(- sunt suparata si dezamagita. aveam asa mari sperante ....
Va pup pe toate

Imi pare rauO sa vina el bebe si la noi odata,ai sa vezi.Hai capul sus si bucurate de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

CRACIUN FERICITin contiunuare.

Ylari, pana nu vezi roshu este o speranta, mai ales ai zis ca ai CM ceas.
Mai fa un test zilele astea daca nu vin si sa speram ca nu vor veni 9 lluni de acum inainte.

fetele si SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE.

Sorinake ai facut IA ???? Nu ne-ai mai zis nimic.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor!!!
Joy, fetelor, luni ma gandeam sa fac un nou test daca nu apar uratzii pana atunci.
Cosmi scumpa mea ce Mos darnic ai avuuut!!! Bine, recunosc ca si eu nene, am primit un telefon supermisto (eu sunt obsedata de telefoane mobile) si geaca asta mi-a luat-o sotzul ieri. Sotul meu niciodata nu a fost de fata cand am facut un test. Doar ii spuneam eu cum a iesit. Dar ieri era acasa si cred ca l-a impresionat tare dezamagirea mea. Aveam niste lacrimi mari si grele si printre suspinuri (nici n-aveam voce) i-am zis ca speram sa-mi aduca Moshul ce i-am cerut... Si de-aia cred ca mi-a aduc si geaca, fiindca asta nu era pe lista moshului, dar sa ma faca sa uit... Dragul de el
Mdaaaa...
bb_yasmi stai linistita scumpa mea ca nu ma supar deloc. Incerc sa raman si eu ancorata in realitate. E bine ca imi spui toate astea ptr ca sperantele si mintea mea sa nu zburde mai departe.
Mamipui, dar ce s-a intamplat scumpa mea, tu parca aveai un test pozitiv??? Cum de au venit uratzii???????
Ukume, of imi pare rau ca si tie ti-au venit uratziiiii... Mama lor...

Pupici tuturor!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Elena, am facut ieri. Acum, asteptam. Vom vedea!

Mergi la inceput