Aspirante optimiste >20 ani (437)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Ylari, scumpa hsg se face si la cainete particulare. sper din tot sufletul sa nu ajungi la hsg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va urez si eu : CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI SA AVETI UN MOSH CRACIUN DARNIC!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimneata fete dragi!
va mai amintiti de mine?
in primul rand vreau sa imi cerca nu am mai intrat la voi si nu am mai scris dar sa stiti ca v-am citit aproape in fiecare zi
vreau sa va urez din toata inima Craciun Fericit si fie ca sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului sa isi "arunce "vraja ei si peste voi si noul an sa va aduca mult dorit!
sa fiti sanatoase, pline de putere pt a duce pana la capat visul vostru de a deveni cat mai repede mamici!
Un an Nou plin de bucurii si impliniri!!
La Multi Ani!

asa creste bebicu
alein 16 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Deja am dat cateva telefoane, sper sa-l conving pe sotz sa faca spermograma pe 28 sau 29, vad ca nici nu costa o avere, mai rau ptr el e cu recoltarea
M-am interesat si de HSG, eu nu ezit nicio clipa, o fac sa stiu ca e facuta si sa scap de grija. Mie nu mi-e frica de durere. Tot ce sper e sa nu fie endometrioza asta nenorocita de vina, ca nu scap de laparoscopie.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare la fete si de la mine alaturi de -ici de molipsire.
Ylari imi pare rau ca a iesit negativ, dar eu zic ca mai ai o sansa, poate e prea devreme si bb vrea sa te tina in suspans. Pana nu vezi rosu, eu zic ca trebuie sa il luam in calcul si pe bb .
acum...va urez si eu un CRACIUN FERICIT si tot ce va doriti sa se implineasca, bucurii si multa sanatate. Si la anu" sa vina la toate bb-le mult dorit.
Va de o mie de ori...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 4+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ylari...nu ne-ai dezamagit deloc.
Eva iti va da putere...uite-te la ea sa vezi ce scumpica ai langa tine...e Craciunul mami,Hai sa l petrecem cu bine.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ylari, scumpa, capul sus si mergem inainte! Foarte bine ca te-ai interesat de analize. Din cate stiu HSG nu doare Pastreaza-ti increderea in DD si va fi bine. Bucura-te ca este ajunul Craciunului si ai alaturi de tine o familie minunata.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Se ia binecuvāntare
Se adauga un strop de soare
Si o pulbere de stele
Se amesteca-ntre ele
Se mai pune bunatate
Si iertare de pacate
Iar IUBIRE?
Cāt cuprinde.
Si de la Isus Hristos
S-aveti un Craciun frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sorinake , ce frumooooos...
Joy, merci si tie

CRACIUN FERICIT FETELOR, SA VA ADUCA MOSHU BUCURII SI ANUL NOU SA VINA PENTRU TOATE CU BEBELE ASTEPTAT!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!

SA VA ADUCA MOSU MULTE CADOURI SUB BRAD IAR CASA SA VA FIE PLINA DE VOIE BUNA!!!

Nikolici si Karinutza pisicutza

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput