Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 8
Katy82 spune:
Buna fetele! Chiar daca nu sunt foarte vorbareata, sa stiti ca eu va citesc! Ony si noi tot de 7 luni incercam. Lasa ca vine si la noi
. 

toate fetele.
Joy ce m-as bucura sa vina
cu un
luna asta. Iti tin pumnii.
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
cos_minutza spune:
Buna seara
Anca eram suparata ca nimeni nu mi-a raspuns la mesajul meu,oricum am zis ca am fost eu mai sensibiloasa dimineata
Imi cer iertare daca am suparat pe cineva
Stiu foarte bine cum sta treaba cu raspunsurile,si eu la randul meu daca nu stiu ceva nu raspund!!!Nu iau in fiecare luna Duphastone,am luat cand am mai patit-o cu dereglarea si da dupa cele 5 zile mi-a venit ciclul.Am mai facut TSH si prolactina anul trecut care au iesit bine.Acum mi-a dat sa le repet si in plus mi-a mai dat sa fac si glicemia(care nu pot sa-mi dau seama ce legatura ar avea cu dereglarile mele
)HSG are legatura cu trompele cumva
?Nu am facut nici asta.Multi
Nikolici stiu ce zici de multe ori si eu asa procedez daca stiu raspund daca nu atunci nu!!!

Katy 
Joy sper sa apara linutele
Eu ma pregatesc sa merg la o zi de nastere si pe la 22 avem chef la firma(pt asta au ei bani ca pe noi ne trimit in concediu fara plata
)
Cu riscul ca ma repet imi cer scuze pt mesajul de dimineata
!Stiu ca sunteti niste dragute si intodeauna am primit un raspuns la nelamuririle mele daca ast stiut si va multumesc din suflet

O seara cat mai placuta sa aveti!!!!
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
happymum spune:
cosmi 
HSG asa stiu si eu, se vede permeabilitatea trompelor. e nevoie sa faci pana la urma? nu doare, iti baga o substanta de contrast si te urmareste pe ecograf. iti da si un cd mi se pare. a, si trebuie sa ai un tampon la tine pentru eventuale scurgeri. stiu de la fetele care au facut ca nu e dureros.
acum sper eu sa fi retinut corect. daca nu, si am gresit ceva, ma iertati va rog.
de glicemie... pai diabetul este una din cauzele nereusitei unei sarcini.
si eu mi-o urmaresc, ca e cam sturlubateca si sare in sus rep'jor ![]()
e bine sa o tii in limitele normale. bea bors, ajuta de minune. sau argila decantata dimineata, ajuta iar.
te pup si nu mai fi supi. se intampla sa nu se raspunda din diferite motive. uite eu,, nu am intrat.
hai, curaj...
Blog
sorinake spune:
Cosmi, Happy are dreptate, HSG verifica permeabilitatea trompelor si uterul. Eu am facut 3 hsg-uri. in mod normal, durerile pe care le simti sunt ca la ciclu, niste crampe, dar daca trompele sunf infundate...din proprie experienta iti spun ca sunt crunte. oricum, nu dureaza decat cateva secunde. poti cere sa-ti faca anestezie locala sau totala. depinde unde faci. succes!
cos_minutza spune:
Happy,Sorinake multumesc
Deci HSG are legatura cu trompele...Nu trebuie sa fac cel putin inca
Sper sa nu ajung la asa ceva
Deci si din cauza glicemiei pot aparea tulburari de ciclu...nu cred ca as avea probleme cu ea,nici macar nu mananc dulciuri si nici diabet in familie nu avem.Sau poate fi si de la altceva
Sa stiti ca imi doresc sa iasa ceva in neregula la analize asa macar as sti din ce cauza nu imi vine menstruatia
Daca si alea ies ok chiar o sa fiu in ceata totala
Am venit de la marele chef nu prea a fost cine stie ce
Maine nu cred ca apuc sa scriu ca ai mei taie porcul si trebuie sa ma prezint si eu(nu ca as fi de mare folos
)
Un weekend minunat va doresc!!!!
Va 
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
sorinake spune:
neatza, fetele!
Cosmi, sa dea DD sa nu ajungi acolo si sa ramai gravi repejor! 
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Sorinake.html
Joy21 spune:
Z1! Uff, mi-e o ciuda....
Rusii astia 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet![]()
David Lloyd George
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Z1! Uff, mi-e o ciuda.... Rusii astia ![]() Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe ![]() Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |

ramo_e spune:
Buna,
Eu nu prea scriu dar va citesc constant...as avea o problema si as fi recunoscatoare daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.Am un ciclu regulat de 25 zile, acum 4 zile mi-a venit cm; in Z1 a fost f putin(2-3 picaturi),Z2 la fel,Z3 a fost mai mult si seara am observat si cateva cheaguri de sange,in plus am niste dureri de burta si spate care imi trec doar daca stau in pat.In mod normal cand imi venea cm imi era f rau in primele 2 zile,aveam niste dureri insuportabile si ma indopam cu pastile.
Intrebarea mea este daca a fost sarcina si au fost acele cheaguri de sange,poate sa mai fie ceva?
Scz ca m-am intins atat de mult,sper sa aveti rabdare sa cititi.
Katy82 spune:
Buna fetele!
Ramo poate fi si de la o raceala, nu neaparat sarcina. Oricum doar un doc iti poate raspunde la intrebare mai ales ca fiecare organism reactioneaza diferit!
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu