Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 7
ukume24 spune:
Multumim de cafelutza :)
Joy multumesc mult de urari si iti doresc sa iti dea si tie DD cati copilasi vrei si toti sa fie frumosi si sanatosi ca mami si tati.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Multumim de cafelutza :) Joy multumesc mult de urari si iti doresc sa iti dea si tie DD cati copilasi vrei si toti sa fie frumosi si sanatosi ca mami si tati. |
Cred ca 3 vreau
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici joy usoare dureri in ovarul drept.dar parca la fiecare secretie care o simt...zic gata mi-a venit si fug sa verific ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Pe mine m-a durut ovarul drept la ovulatie si dupa ovulatie ceva vreme. Dar mai e pana la CM, nu? Ai zis ceva de 22-25 parca.
La mine dezamagirea e la fel de mare oricat as incerca sa ma "pregatesc". Macar ca nu tine mult ca tb sa ne reapucam de treaba la cateva zile dupa cm

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

David Lloyd George
ukume24 spune:
cred ca asta e cel mai fain si ne face sa trecem mai usor peste dezamagire-faptul ca nu ai timp de suparari ca vorba aia tre sa te pui iar pe treaba :)
cos_minutza spune:
Salut!!!
Eu sunt un pic suparata
Se pare ca am scris cu 'cerneala invizibila' aseara
No o sa-mi treaca,poate sunt eu mai sensibila astazi

Tin pumni la toata lume sa fie 
Va pup
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Salut!!! Eu sunt un pic suparata Se pare ca am scris cu 'cerneala invizibila' aseara No o sa-mi treaca,poate sunt eu mai sensibila astazi![]() ![]() Tin pumni la toata lume sa fie ![]() Va pup ![]() Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica![]() |

Cosmi, ai dreptate, am citit dar am uitat sa-ti raspund! Uite,
, ne ierti?Eu zic ca e de bine ce ti-a zis doctorul. Important e ca ovarele sunt bine. Si eu am avut un chist pe un ovar si a disparut de la sine. Sper ca tratamentul sa-ti regleze cm si dupa luna cu yasmine sa vina
! Despre glicemie, nu ma prea pricep. Data viitoare nu uita sa lamuresti la dr. toate neclaritatile. Si eu cand merg la dr. ma inhib si nu mai intreb tot ce as vrea uneori.Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

David Lloyd George
cos_minutza spune:
Joy multi
Multumesc de raspuns
Chiar am vrut sa o intreb da ne-am luat cu altele si am uitat
In legatura cu supararea mea mi-a si trecut(la mine nu tine mai mult de 5min)
O zi frumoasa!!!!
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Buna seara!!! Am fost la medic.Vesti bune si rele Cele bune ovare curate(cel st are un chistulet),uter normal toate bune si frumoase doar ca nu isi explica lipsa menstruatie(vestea proasta ).Mi-a dat Duphaston 2 pe zi timp de 5 zile dupa aceea o luna Yasmine Intre timp trebuie sa-mi fac prolactina,TSH-ul si glicemia.Nelamurirea mea e pt ce glicemia Am intrebat cand sa fac analizele si a zis ca oricand ca tratamentul nu le va influenta![]() Azi la lucru am avut o zi plina si nu v-am citit decat pe fuga si normal ca nu am retinut nimic asa ca va rog sa ma iertati![]() Oricum va dau multi multi ![]() Noapte buna si somnic usor ![]() Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica![]() |
daca pui 5 zile duphaston o sa vina si menstruatia ,asa patesti in fiecare luna?
HSG ai facut?Hormonale?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Salut!!! Eu sunt un pic suparata Se pare ca am scris cu 'cerneala invizibila' aseara No o sa-mi treaca,poate sunt eu mai sensibila astazi![]() ![]() Tin pumni la toata lume sa fie ![]() Va pup ![]() Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica![]() |
nu inteleg ce vrei sa spui

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
nikolici spune:
cos minutza
, imi pare rau de ce am citit...de multe ori nu sti ce sa raspunzi. Dar am citit cerneala ta care nu era invi![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)