Aspirante optimiste >20 (436)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Multumim de cafelutza :)

Joy multumesc mult de urari si iti doresc sa iti dea si tie DD cati copilasi vrei si toti sa fie frumosi si sanatosi ca mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Multumim de cafelutza :)

Joy multumesc mult de urari si iti doresc sa iti dea si tie DD cati copilasi vrei si toti sa fie frumosi si sanatosi ca mami si tati.

Cred ca 3 vreau Dar deocamdata ne straduim pentru bb2.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

joy usoare dureri in ovarul drept.dar parca la fiecare secretie care o simt...zic gata mi-a venit si fug sa verific si ma mai linistesc.Trebuie sa iau si in calcul ca nu e sa fie acum de mosu,,,astfel voi fi mai putin dezamagita...oare?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Pe mine m-a durut ovarul drept la ovulatie si dupa ovulatie ceva vreme. Dar mai e pana la CM, nu? Ai zis ceva de 22-25 parca.

La mine dezamagirea e la fel de mare oricat as incerca sa ma "pregatesc". Macar ca nu tine mult ca tb sa ne reapucam de treaba la cateva zile dupa cm

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

cred ca asta e cel mai fain si ne face sa trecem mai usor peste dezamagire-faptul ca nu ai timp de suparari ca vorba aia tre sa te pui iar pe treaba :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Salut!!!

Eu sunt un pic suparataSe pare ca am scris cu 'cerneala invizibila' asearaNo o sa-mi treaca,poate sunt eu mai sensibila astazi
Tin pumni la toata lume sa fie

Va pup

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Salut!!!

Eu sunt un pic suparataSe pare ca am scris cu 'cerneala invizibila' asearaNo o sa-mi treaca,poate sunt eu mai sensibila astazi

Va pup

Cosmi, ai dreptate, am citit dar am uitat sa-ti raspund! Uite, , ne ierti?

Eu zic ca e de bine ce ti-a zis doctorul. Important e ca ovarele sunt bine. Si eu am avut un chist pe un ovar si a disparut de la sine. Sper ca tratamentul sa-ti regleze cm si dupa luna cu yasmine sa vina ! Despre glicemie, nu ma prea pricep. Data viitoare nu uita sa lamuresti la dr. toate neclaritatile. Si eu cand merg la dr. ma inhib si nu mai intreb tot ce as vrea uneori.

mA fAc MaRe

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Joy multi Multumesc de raspunsChiar am vrut sa o intreb da ne-am luat cu altele si am uitatIn legatura cu supararea mea mi-a si trecut(la mine nu tine mai mult de 5min)

O zi frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Buna seara!!!

Am fost la medic.Vesti bune si releCele bune ovare curate(cel st are un chistulet),uter normal toate bune si frumoase doar ca nu isi explica lipsa menstruatie(vestea proasta).Mi-a dat Duphaston 2 pe zi timp de 5 zile dupa aceea o luna YasmineIntre timp trebuie sa-mi fac prolactina,TSH-ul si glicemia.Nelamurirea mea e pt ce glicemiaAm intrebat cand sa fac analizele si a zis ca oricand ca tratamentul nu le va influenta

Azi la lucru am avut o zi plina si nu v-am citit decat pe fuga si normal ca nu am retinut nimicasa ca va rog sa ma iertati

Oricum va dau multi multi
Noapte buna si somnic usor

daca pui 5 zile duphaston o sa vina si menstruatia ,asa patesti in fiecare luna?
HSG ai facut?Hormonale?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Salut!!!

Va pup

nu inteleg ce vrei sa spui

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cos minutza, imi pare rau de ce am citit...de multe ori nu sti ce sa raspunzi. Dar am citit cerneala ta care nu era invi

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput