Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolici spune:
joy da un semn...spune-ne ca nu au venit uratii
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici joy da un semn...spune-ne ca nu au venit uratii Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Esti draguta
Am facut de dimineata un test si nimic
Uratii inca n-au venit dar luna asta am luat utrogestan (ultima doza pe 15) si nu stiu sigur cum imi va reaction corpul (progesteronul inhiba menstruatia). Teoretic astazi ar tb sa vina.Uff... recunosc ca mi-am facut sperante mari luna asta La 10 zile de la ovolatie am avut o pata crem-maro si credeam ca e nidatia

Pana nu vin uratii mai e o speranta dar cred ca ar fi tb sa se pozitiveze testul pana acum.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Am fost la medic.Vesti bune si rele
Cele bune ovare curate(cel st are un chistulet),uter normal toate bune si frumoase doar ca nu isi explica lipsa menstruatie(vestea proasta
).Mi-a dat Duphaston 2 pe zi timp de 5 zile dupa aceea o luna Yasmine
Intre timp trebuie sa-mi fac prolactina,TSH-ul si glicemia.Nelamurirea mea e pt ce glicemia
Am intrebat cand sa fac analizele si a zis ca oricand ca tratamentul nu le va influenta
Azi la lucru am avut o zi plina si nu v-am citit decat pe fuga si normal ca nu am retinut nimic
asa ca va rog sa ma iertati
Oricum va dau multi multi 
Noapte buna si somnic usor
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
natalia17 spune:
Buna viitoare mamici! Sunt si eu o o aspiranta la titlul de mamica. De vreo 2 ani de zile nu ne mai protejam, nu am incercat tot timpul sa avem un bb, insa si asa nu am ramas pana acum.
Mi-am facut niste analize si mi-a iesit prolactina marita din ziua 13, insa ciclul meu e regulat, la 27-28 de zile. Dupa ce am luat juma de an Dostinex si Duphaston le-am oprit, la dr nu am mai fost si am zis ca ce-o fi o fi. Am incredere in D-zeu ca imi va da si mie un bb intr-o zi.
Eu acum sunt in ziua 11 si de 2 zile am secretie ca albusul de ou. Poate prestam in seara asta si se lasa cu ochisori
Va pup
nikolici spune:
natalia bine ai venit si sedere scurta la aspirante...locul nostru e pe la odisei![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
happymum spune:
natalia bine ai venit pe forum. sa scrii 10 mesaje repede ca sa iti apara in timp real.
fetelor va salut si va transmit numa de bine.
nu am disparut. doar ca am fost super ingrijorata din cauza de sot inzapezit pe la buzau vreo 2 zile aproape. azi-noapte a ajuns acasa, teafar si sanatos, multumesc lui Dumnezeu.
in rest cam totul e ca de obicei.
astazi am vazut un accident de masina in fata blocului. o duba a dat cu spatele si a prins o femeie sub roti. am sunat la 112, femeia a plecat spre spital. sotul a ajutat sa fie scoasa de sub masina, zice ca respira. dar apoi nu mai stim nimic. vreau sa cred ca o sa traiasca si o sa se faca bine. nu pot sa accept altfel.
of...
va pup si aveti mare mare grija de voi cu zapada asta.
Blog
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
In Cluj inca ninge de numa si e o zapada ca in povesti. Noi avem noroc ca nu bate vantul si e destul de ok cu traficul.
Happymum imi pare tare rau ca ai avut parte de atatea peripetii in ultimele zile. ma bucur ca a ajuns sotul tau acasa cu bine-asta e cel mai important si speram si nou ca femeia cu accidentul se va face bine.
Natalia si eu am probleme cu prolactina si numai cand prolactina e foarte mare. numai atunci ai probleme cu ciclu. dar sa stii ca prolactina marita inhiba ovulatia asa ca ar fi tare bine daca te-ai duce sa iti mai refci analiza cand poti. Si daca nu te duci la doctor du-te macar si fa analiza sa vezi cam pe unde stai.
Dostinexul e foarte bun si daca zici ca ai luat inseamna ca s-ar putea sa nu mai ai nici o problema cu prolactina si sa fie ok. Eu am avut-o de 4 ori mai mare si am facut tratament 3 luni si a scazut la limitele normale.
Joy21 spune:
'Neata fetelor!
Pe-aici ningeee. Ca sa nu zic ca viscoleste. Poftiti la
, suc si lapte cu miere.
Eu sunt in asteptare de CM, testul e tot negativ. Life goes on.
mA fAc MaRe 
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet![]()
David Lloyd George
Joy21 spune:
Natalia, ukume24, bine ati venit! Sper ca DD sa va daruiasca un bebe (sau mai multi) cat de curand.
Nicole, cum mai stai cu simptomele? ![]()
Se mai testeaza cineva zilelele astea?
mA fAc MaRe 
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet![]()
David Lloyd George
nikolici spune:
joy usoare dureri in ovarul drept.dar parca la fiecare secretie care o simt...zic gata mi-a venit si fug sa verific
si ma mai linistesc.Trebuie sa iau si in calcul ca nu e sa fie acum de mosu,,,astfel voi fi mai putin dezamagita...oare?