Aspirante optimiste >20 (436)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelro am si eu o intrebare.

Sunt in ziua 22 si ma dor sanii si mi-i simt umflati si nu inteleg de ce. Eu am ciclu de 31 de zile asa ca mai e un pic pana ar trebui sa imi vina. E normal sa ma doara atata de devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Citat:
citat din mesajul lui onybony

katy de 7 luni incerc, si am fost la doctor, iau si utrogestan si acid folic, si nimic..offfff

Mosule luna asta vreau sa raman

Offf, mai Onybony, eu incerc de aproape 7 ani si tot nimic! Am facut de toate si degeaba! Stiu ce inseamna disperarea, lacrimile, dezamagirile! Capul sus si zambetul pe buze, chiar daca ti-s ochii plini de lacrimi!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

offf sorinake.....ce mult a trecut la tine, multumesc ca imi dai putere , o sa vina si vremea noastra si sper ca a ta mai repede ca a mea

Mosule luna asta vreau sa raman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

joyhai cu vestile azi....da???TIN PUMNII!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Ukume, la mine de exemplu, sanii se umfla si incep sa doara exact dupa ziua ovulatiei. Depinde de persoana, de nivelul hormonilor! Mai asteapta putin si fa un test de sarcina!

Onybony, sa fie la toate atunci cand ne dorim!

Mergi la inceput

Sorinake multumesc mult pentru raspuns. S-ar putea sa ai dreptate si sa fie si la mine la fel.Adica sa ma doara fix dupa ovulatie. Oricum astept cu nerabdare sfarsitul luii sa vedem daca a iesit ceva luna asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

andreea e posibil sa fie de la brocriptina cu atat mai mult cu cat nu reusesc sa tai pastila asta mica si rotunda in doua si drept urmare iau doze usor diferite in fiecare seara.

Ukume pe mine ma dor saniicu 10 zile inainte de ciclu dar nu a fost asa de la inceput. Chiar ieri vorbeam cu o prietena ca incep sa am din ce in ce mai multe simptome neplacute inainte de ciclu. De cateva luni observ ca am sfarcurile sensibile inainte de D DAY. Ciclu e din ce in ce mai scurt si mai putin abundent si multi dr au spus ca nu e in regula dar nici nu mi-au dat o solutie.

http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp

Mergi la inceput

Anne mary ti-ai facut analiza de prolactina?
Eu am avut probleme cu prolactina si aveam cam aceleasi simptome numai ca mie mi-era foarte crescuta si nu mi-a mai venit ciclu de loc cateva luni.
cam astea sunt simptomele. Nici eu nu suportam sa imi ating sfarcurile si ma dureau sanii destul de des.

Mergi la inceput

prolactina acu` 2 luni era usor marita. Luna asta trebuie sa refac analizele dar cand ma aflu inca sub tratamentul cu brocriptina. Numai ca Z14 o sa fie 30 decembrie. Am sanse sa imi faca cineva analizele cu simt de responsabilitate?

Mergi la inceput

Bromcriptina o iei pentru prolactina nu?
Mie mi-a dat doctorita dostinex. Am tot citit si cica e mai bun decat brocriptina. Eu am avut prolactina de 4 ori valoraea maxima ceea ce e foarte mare si mi-a scazut ci dostinex. Acum mi-am facut din nou si era usor marita asa ca am mai facut un tratament de o luna. la mine a dat rezultate dostinexul .

Mergi la inceput

eu nu stiu de ce nu mi-a dat si mie dostinex caci am auzit ca are mai putine efecte negative. Din fericire nu mi-a fost deloc rau. Mi-a provocat si imi provoaca inca o stare de somnolenta si moleseala. Sper insa sa imi iasa analizele bine si mai sper sa imi fi micsorat chistul de 4 cm pe care-l detin

Mergi la inceput