Aspirante optimiste >20 (436)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ramo eu stiu ca cheagurile de sange sunt de fapt bucati din endometrul care se descompune (zic bine?) si se elimina.
e posibil sa fie o dereglare ceva, e si schimbarea asta de la cald la prea frig... si eu am avut un cm total diferit luna asta, dar se mai intampla. spre linistea ta poti consulta medicul.
ai grija de tine si succes pe mai departe.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna seara fetelor,chiar daca n-am mai intrat de joi,recupera-i citind si-mi pare rau pt sperantele care nu s-au implinit dar sper si cred ca cat de curand se vor realiza,COS_MINUTZA fii optimista in continuare si o sa vezi ca o sa treaca toate mai ales chistul ala(ce dimensiune avea?)JOY o sa vezi ca akm de craciun o sa ai parte de bebel si la inceputul lui ianuarie sa ne spui de liniute,la fel la toate va tin pumnii
HAPPYMUM grea incercare ai avut,sa astepti sotul si sa mai vezi si femeia aceea,eu cred ca lesinam pe loc,dar darmite sa-mi vad si sotul cum o scoate,esti puternica de inima!
la noi ninge superb,avem zapada multa-multa,abia astept sa ma plimb cu fetita prin parc si sa ne dam pe derdelus
vape toate si sa aveti o seara minunata,plina de realizari!

7+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ramo cum zice Happy si am si citit eu pe net acele cheaguri pot fi bucati din endometru.Pt linistea ta fa o vizita la medic
Andreea ce mai faci mamico?Cum te simti?Multumesc de incurajariOptimista sunt eu numai ca sunt intr-o ceata totala...Sper sa aflu cat mai curad baiul...Azi am inceput sa iau Dhupastonul.Am hotarat ca analizele le voi face dupa Anul nou.
Sorina multumesc sa dea Domnul sa vi cu vesti bune luna asta
Joy imi pare rau pt Z1
Katy , Happy multi

Asa viscoleste la noi si avem multa zapada
Somnic usor si vise frumoase

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns
astept de ceva timp sa raman insarcinata.
diseara am o programare la medic si sunt in ziua 20 a cm. credeti ca va face rau controlul respectiv in cazul in care acum ar fi nidatia?
n-as vrea sa pierd programarea respectiva si am mari sperante ca poate poate luna asta se intampla.
voi stiti ceva despre asta?

Bun venit si sa dea D-zeu sa vina cat mai repede
Scuze dar abia acum am observat mesajul tauScrie repede vreo 10 mesaje sa te 'vedem' in timp real.Ai fost la medic pana la urma?Sper ca e totul ok
Gata acum chiar ca plec la

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,
Astzi nu am apucat sa scriu pentru ca am fost tare ocupata . Am facut curatenie, am fost la cumparaturi, am facut de mancare.... de toate :).

Acum imediat ma duc sa dorm dar nu inainte sa va citesc si sa va scriu macar cateva cuvinte.

Cozminutza sper di suflet sa afli care e cauza problemelor tale cu cilcu pentru ca daca avem cauza o putem trata si gata. dar asa... nici nu stii ce sa faci.... e foarte naspa si imi pare tare rau. Dar poate acum cu analizele care trebuie sa le faci mai afli ceva.

Joy imi pare tare rau ca au aparut rusii :(... mama lor . Nu pot sa stea acasa si sa nu vina la niciuna din noi? Sunt sigura ca vine si bebele odata cu noul an :).

va pup pe toate si ne auzim maine.

Somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata la toate asiprantele!

va citesc de cateva luni bune dar nu am avut curajul sa va si scriu.
va povestesc pe scurt povestea mea.
pe data de 17 mai 2009 am avut nunta iar pana atunci nu am avut niciodata probleme cu CM. A venit regulat la 30 zile. dar de la nunta nu a mai venit vreo 2 luni,cand am zis ca am ramas gravida pt k aveam toate simptomele. Dar totul s-a sfarsit cand au venit rusii. DUpa care au urmat iar 2 luni lipsa timp in care am facut 1000 de teste de sarcina (pt ca iar aveam toate simptomele de sarcina, inclusiv petele maronii) toate negative. Am facut analize hormonale ecografii, tot ce mi s-a dat, nimic..totul normal nimic suspect. am facut tratament cu duphaston 10 zile dupa care mi-a venit. Urmatoarea luna supriza vine la 32 zile. Eram fericita ca s-a reglat si totul e ok.
dar la 17 zile m-am trezit cu niste pete maronii care pana seara au devenit rosii cu dureri. Eu aveam programare vineri la control, iar asta se intampla joi. am luat no-spa, nimic. da-i cu ketonal, nimic. ajunsesem sa am niste dureri atat de mari incat imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. am zis gata la spital k nu mai pot sta pana asa.
Am ajuns la polizu in garda, unde era si medicul meu acolo (norocul meu) mi-a facut control, eco..internare de urgenta... suspecta de extrauterina.
Cand am auzit am zis k mor...cum sa fiu gravi cand toate testele erau negative. mi-au luat o groaza de eprupete de sange, urina. A doua zi aflu k sunt gravi in 3 sapt jumate(desi nu avea cum).
mi-au facut calmante injectabile dupa care m-am linistit. AU urmat o serie de vreo 4 eco la diversi medici sa vada ce se intampla, toti dadeau din umeri. ziceau : "Clar e extrauterina, dar nu o vedem la eco". pai cum imi spui mie k e extrauterina dc nu o vezi?
Sambata am cerut sa fiu externata pt k mai erau inca 4 femei cu mine in salon toate cu fibroame si trebuiau operate de urgenta si se vaiatau pe acolo si pe mine ma demoralizau si mai mult. MI-au dat drumu aksa timp in care am cautat pe net tot felul de informtii desper bhcg pt ca urma sa mai fac unul luni de dimineata. Stam clar k dc e normala trebuie sa se dubleze dc nu e extrauterina.
Luni de dim mai facem un bhcg luam rez de la 184 cat aveam scazuse la 143. clar nu era normala.
SUn doctorita pt k nu mai era la spital si imi zice, " e ok, da..e sarcina normala.dar mierucri te astept la cabinetul paritcular sa curatam cu asiratorul acolo" Pai cum adica e normala dar cureti acolo?
ma externeaza k nu avea ce sa-mi mai faca, dureri nu mai aveam, sangerari nu prea
Miercuri am mers la elias la alt medic sa mai aflu o parere. Imi face eco se uita pe analize, si imi zice: "da a fost sarcina, dar de max 10zile care nu s-a prins si s-a eliminat singura. nu este nici o probl" la eco deja totul era curat normal.

deci fetelor: eu eram insarcinata in 10 zile(si stiu sigur k asa facsem si eu calculul si asa era) si la testul de sarcina mi-a iesit si a doua liniuta.dc totusi credeti ca sunteti si la urina iese negativ faceti un bhcg ca iese imediat.

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea care e cam lunga, dar trebuia sa ma descarc undeva.
toate fetele si va doresc sa va ajungeti cat mai repede la odisee cu bbi sanatosi de care sa va bucurati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor. La inceputul anului cand eram activa pe forum erau "membre" mai multe fete pe cae nu le-am vazut zilele astea: de exemplu Lalala sau Beatrice (cred) care era balerina si reusise sa ramana insarcinata. Mai stiti ceva de ele?

http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello fete,

Mai am 2 zile pana ar trebui teoretic sa mi vina uratii, dar ma arde nerabdarea sa fac un test si sa-mi stric odata ziua...bine ca nu mai am farmacie langa mine ca sa iau un test, ca au dat faliment.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

neatza fetelor. La inceputul anului cand eram activa pe forum erau "membre" mai multe fete pe cae nu le-am vazut zilele astea: de exemplu Lalala sau Beatrice (cred) care era balerina si reusise sa ramana insarcinata. Mai stiti ceva de ele?

lala e graviduta
beatrice naste in aproximativ 4 saptamani
balerina eu stiu ca este buburuza si are deja baiatel mare - 5 lunite

verifica lista din primul mesaj, acolo o sa vezi mai multe fete ce mai fac...
tu?

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Lala e gavrida...ma bucur. o sa o caut sa o felicit. Eu intru in noul an singurica dar surprinzator de optimista.

Mergi la inceput