Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

LA MULTI ANI..in noul an in care am pasit...

asta noapte am fost si la slujba...dar la ora 0 am fost acasa .....

sunt amortita ca neam culcat abia la 5 juma..si la ora 1 plecam in vizita la ai mei...
sunt zombi

beau o cafe sa ma

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Felicitari, Sophie, bhcg e foarte bun. Sa stii ca mai bine daca nu ai gemeni, ca e destul de greu sa porti un bebe, d-apoi 2.... Si tu esti micuta si plapanda, asa ca sa nu-ti para rau daca nu sunt 2.
Iti doresc o sarcina usoara si sa ne tii la curent.
La celelalte gravidute, tot asa, o sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi si miscareti ca al meu...
Noi suntem binisor, bebe inca mai sta la caldurica, mai avem 2 saptamani conform UM. Luni am eco si stabilim exact cum nasc, ca daca bebe are peste 3,850 (inainte de Craciun avea 3), nasc cu cezariana, se pare... Eu as vrea naturala, dar cel mai important e sa fie bine bebe. Va pup si va tin la curent.
Chiar, are cineva idee, care mai sunt scorurile la o nastere prin cezariana acum?

LA MULTI ANI la toate fetele mele moldovence dragi si un an nou cu multi bebei!
38+ Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

La Multi Ani cu sanatate maxima va doresc pentru 2010.
Sa fiti fericite, iubite, gravidutelor le doresc sarcina usoara, bebici sanatosi, iar aspirantelor, sa nu-si piarda speranta.
Amir...in octombrie pe cumatra mea a ajuns-o undeva la 1700 de lei. depinde de doctor, de spital si multe altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

LA MULTI ANI dragele mele moldovence,anul asta presimt ca vor fi multe gravidutze din randul vostru(eu sper ca toate ).

Amir,fina mea a nascut la cuza voda in noiembrie si scorurile au fost cam asa (1000 ron doctoritei,500 mana a doua si 500 a dat la anestezist(pt anestezist se dadeau cam 2-300 dar ea a dat 500 ca a vrut sa o adoarma ...si nu a avut nici cea mai mica durere de cap dupa operatie).La neonatolog a dat 300 si la asistente 5-10 ron.
Daca nasti prin cezariana sper ca dr ta sa aiba oxitocina ( nu se mai gaseste in romania si nici inlocuitor nu este,eu mi-am procurat din italia...deci nu uita sa o intrebi de oxitocina)

30+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

arina sa dea domnul sa fie asa cum ai zis tu
SA PLOUA CU GRAVIDUTEEEEEEEE IN 2010

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LA MULTI ANI 2010! VA DORESC SA AVETI UN AN NOU MULT MAI BUN SI CU MULTI .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Va doresc un an nou plin numai de vesti bune, asa cum am auzit pe la sfarsitul lui 2009, din partea unor fete de pe aici. Sa dea DD sa avem toate parte de astfel de vesti. Eu una am o mare premonitie ca in anul acesta ne vom indeplini visul.LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

La multi ani dragele mele si un an cu sanatate si cu copilasii mult doriti!

Amir sa nu uiti sa ii spui doctorului ca vrei sa stai intr-o rezerva...sunt conditii mult mai bune, e mai igienic si stai tot timpul cu micutul langa tine....si nu e nici scump....anul trecut costa 50 lei pe zi........mai mult de 3 zile nu stai in spital, chiar daca nasti prin ceza.......dr. tau este un profesionist si va sti ce e mai bine pt voi.....iti doresc nastere usoara si BB mancacios .....

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va invit la , laptic sau ceiut cald.
Iar ne-au lasat astia de la E-on fara gaz. E cam frig in casa, asa ca bagam lichide calde. Sper sa se rezolve mai repede situatia.
Azi mergem la eco sa vedem ce mai face Junior.
Va doresc o saptamana faina.
Anul asta vreau sa vad mai multe gravidute pe aici, asa ca spor la treaba.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata dragele mele, am reusit sa intru si eu...in cele din urma si va urez acum un an numai cu impliniri si bucurii, sa fim ferite de necazuri si de lipsuri.
Amir...tinem pumnii stransi , sa ai o nastere usoara si sa ne povestesti si noua experienta ta, asteptam si poze . Cine este dr tau, la ce spital e?
Vanessa, asteptam vesti de la tine cu nazdraveniile bebelasului.
Sophie,tu ce mai faci, cum te simti
pentru toate fetele

Mergi la inceput