Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

z11 de intarzieree la mine. ceva normal in cazul meu. e imposibil sa fi ramas. simptome nu am de nici un fel. parca ma vad in prima zi din an stand la semafor pe rosu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,
ooo frumusel bhcg....
f frumos din partea dr sa iti scrie el sa te intrebe de rezultat
cit despre banuiala ta si io m-am gindit ca infertilittea inexplicabila la tine are legatura cu calitatea ovocitelor/embrionilor atunci cind ai zis ca nu s-a mai fertilizat niciunul din cei ramasi ,dar cel mai important e ca ai reusit si daca v-or fi si gemeni,hmmm ce zici?...
sa ai o sarcina usoara si la termen dragutza mea

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

LA MULTI ANI si sa dea domnul ca anul ce vine sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi, mai iubitori, mai credinciosi..noi mergem la ora 23 la slujba si apoi ne adunam la o prietena...si sa ni se implineasca dorintele

iar la anul de mosul sa ne gasesaca cu bb in brate sau burtica

sophie vreau sa te intreb ceva care ma macina...cine tia facut injectiile la budapesta incepand cu ziua 6..cum ai procedat

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Acum cat mai am timp, intru sa va urez si eu LA MULTI ANI pentru 2010. Sanatate si bucurii, implinirea dorintelor. Sa fim mai bune si mai ingaduitoare, mai iertatoare. Sa ne gaseasca noul an pline de bucurie in suflete, mai frumoase, mai optimiste in realizarea viselor noastre marete.
Va multumesc ca existati si sa putem sa ne bucuram una pentru fericirea celeilalte.
LA MULTI ANI DRAGI MOLDOVENCE!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

chiar daca nu am mai scris de mult eu tot v-am citit atat cat am putut, am vazut ca sunt gravidute noi si m-am bucurat din suflet

eu va urez un An Nou Fericit plin de , fetele gravidute sarcina usoara si sa aveti grija de comorile voastre iar pentru cele care urmeaza in 2010 sa aveti muuulta incredere si sa nu abandonati lupta

fetele si La Multi ANI!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

La multi ani si un an nou fericit plin de impliniri si bucurii va doresc tuturor!!!
pogonici eu mi am facut singura toate injectiile nu e deloc greu, dar stiu pe cineva care si le facea la clinica, indiferent de ora este cineva la clinica acre iti poate face injectia.
Delphinas poate noul an vine cu o surpriza placuta!
bytzi

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Dragele mele moldovence ,va doresc un 2010 plin de bucurii si impliniri si cu ajutorul Bunului D-zeu o sa ne tinem pruncii in brate:P

Sophie felicitari pt bebe,grija mare la alimentatie si pe cat posibil incearca sa elimini tot ce inseamna nociv(in primele 3 luni placenta nu poate selecta tot ce nu e bun pt bebe ...asa ca tb avut grija sa facem noi lucrul asta)

Amir ...inca putin si iti vei tine bebele in brate,abia astept sa ne impartasesti bucuria ta

30+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Un an nou plin de impliniri va doresc, sanatate si armonie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

LA MULTI ANI 2010

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Asa cum artificiile lumineaza cerul si sampania umple paharele,asa sa va fie luminata viata si plina de impliniri,sanatate,fericire si multi bebei sanatosi si frumosi.LA MULTI ANI!!!

+8
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput