Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 11
pysypisi spune:
In cele din urma....am ajuns si eu pe aici...si ma bucur sa vad ca draga noastra Sophie este graviduta

Felicitari din suflet draguta,ma bucur nespus pt reusita ta
eram sigura ca ai sa vii cu beta mare.De acum ai grija de tine si de puiutul tau
Eu o sa merg la Bucuresti la eco pe data de 4 ianuarie,abia astept sa-mi vad iarasi puiutul si sa aud cum ii bate inimioara.
Va doresc din tot sufletul ca in anul urmator sa reusiti toate sa deveniti gravidute si sa traiti aceste momente de nedescris.

+7
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pogonici1977 spune:
sophie..zimi te rog ce analize ai facut ptr FIV..stii de ce te intreb...daca ai facut cariotipul si cele de trombofilie??
mie dct kovacs mia dat lista de analize de la el..si pe acea lista nu apar cariotipul si trobofilia..tu ai mai facut si alte analize??
te rog zimi si mie
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV la budapesta....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o
.
SOPHIE beta HCG-ul e foarte ok. In privinta progesteronului nu iti fa griji. Multa bafta si sarcina usoara in continuare.

11+
pogonici1977 spune:
cele 3 gravidute sper ca nu ne parasesc atat de curand,....pentruca avem nevoie de incurajarile voastre
avand in vedere ca sunt atat de fericite treb sa ne sprijiniti si noua moralul
va rugam sa nu ne lasati singure
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
sophie76 spune:
pogonici eu nu mi am facut nici cariotipul si nici analizele de trombofilie, pe astea din urma cred ca s ar merita sa le faci ca sa ai un tratament adecvat, despre cariotip nu stiu ce sa spun, eu nu l am facut ca nu prea aveam pe unde, eventual la Bucuresti sau la Budapesta.
I am scris si lui Kovacs de rezultatul analizelor, el a fost foarte dragut si inca de saptamina trecuta vazind ca nu spun nimic mi a scris el si m-a intrebat cum ma simt si daca mi am facut testul, acum i am trimis rezultatele analizelor si mi a raspuns ca sunt OK valorile si sa l tin informat . Am vb si cu doctorita mea si mi a zis la fel, si a ramas ca saptamina viitoare sa ne vedem la eco, ufff am niste emotii!!!!
sophie
vanessa80 spune:
POGONICI nu iti fa griji, ca nu va parasim. 
Si noi mergem la eco pe 4 ianuarie. 
11+
vasilasanita spune:
Buna!
Am o intrebare la voi!
Mi am facut azi progesteronul, z22, 24.07nmol/l (valori de referinta 5.3-86).
Mi am facut analiza fiindca ma temeam ca am progesteronul mic. Mi l facusem in faza foliculara si iesise mic, sub limita.
Acu vad ca se incadreaza in interval, dar totusi intreb nu trebuia sa fie mai mare(intervalul e f larg)?
Pupici si multumesc!
Dumnezeu ne va ajuta!
sophie76 spune:
vasilasanita, stai linistita progesteronul tau e bun , stiu ca medicii se declara f multumiti pt un progesteron mai mare de 10-15, acum nu mai stiu cum e exact cu unitatile astea de masura , m am uitat pe analiza mea si eu am avut in Z21 progesteronul 13,6 ng/ml.
sophie
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 vasilasanita, stai linistita progesteronul tau e bun , stiu ca medicii se declara f multumiti pt un progesteron mai mare de 10-15, acum nu mai stiu cum e exact cu unitatile astea de masura , m am uitat pe analiza mea si eu am avut in Z21 progesteronul 13,6 ng/ml. sophie |
Mersi! 7.56 ng/ml imi da, la transformare. Deci e sub 10 in cazul asta.
Dumnezeu ne va ajuta!