Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 10
pogonici1977 spune:
sophie dar neai parasit gata??? nu mai vii pe la noi??
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV la budapesta....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
sophie76 spune:
pogonici
, nu v am parasit, dar zilele astea tot am mai fost plecata de acasa si nu am avut cum sa intru pe net.
Eu inainte de FIV nu am ramas niciodata insarcinata, cauza... infertilitate inexplicabila, eu banui o pb de calitate a ovocitelor si/sau a embrionilor ., la tine daca problema e de natura tubara ,ai sanse foarte mari sa reusesti!
sophie
sophie76 spune:
aa, am reusit sa mi fac si testul de singe, bhcg mi a iesit 5534 mUI/ml iar progesteronu >190,8 nmol/L.Testul l am facut ieri la 21 zile de la ET, stie cineva s ami spuna daca sunt OK? amir mai esti prin zona? 
sophie
eveline spune:
Sophie, nu ai valori de referinta pe buletinul de analiza?
Uite eu ce am gasit:
http://www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html
Dupa interpretarea asta se pare ca esti undeva in sapt 6 de sarcina![]()
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 aa, am reusit sa mi fac si testul de singe, bhcg mi a iesit 5534 mUI/ml iar progesteronu >190,8 nmol/L.Testul l am facut ieri la 21 zile de la ET, stie cineva s ami spuna daca sunt OK? amir mai esti prin zona? ![]() sophie |
valori de referinta la progesteron http://www.synevo.ro/progesteron/
Dumnezeu ne va ajuta!
pogonici1977 spune:
sophie..doamne nu stii cat ma bucur ptr tine....am zis eu ca reusita ta va insemna si reuista mea....
si poate ne vom inrudi mai stii...
abia astept sami zici ca iai auzit inimioara puiului
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV la budapesta....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
sophie76 spune:
fetele, intr adevar sunt la mijlocul saptaminii 6, progesteronul pare a fi un pic cam mare ,probabil trebuie sa mai diminuez din doza zilnica de utrogestan, momentan iau 6/zi intravaginal, sper sa reusesc azi sa vb si cu medicul meu si sa ma lamuresc.
sophie
pogonici1977 spune:
sophie iai scris email dct kovacs si iai spus de reuista ta???
sami zici ce tia raspuns..ptr orice REUSITA A DCT E O BUCURIE SI O PERFORMANTA A LUI