Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 9
pogonici1977 spune:
mai dar unde umblati.
il mai cautai pe mosul??
noi suntem la ai mei parinti..dar tot imi fac timp sa va salut si pe voi
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
amir10 spune:
Sophie, ce ti-am spus eu... Bravo tie, ma bucur ca ai reusit, meritai dupa cat ai asteptat. Chiar ca a fost darnic Mos Craciun cu voi. Ai mare grija de tine, primele saptamani sunt cele mai importante. Fara stres, si daca se poate ia-ti un medical in ianuarie, ca sa stai linistita acasa (eu vorbesc care am fost la servici pana in saptamana 37...).
Pogonici si Delphinas, fiti atente ca voi urmati...
Va doresc la toate sarbatori cu liniste si bucurii.
Mai avem 3 saptamani.
36+
Radu Mihai
vanessa80 spune:
SARBATORI FERICITE! Bucurie si zambete in toate casele.
SOPHIE FELICITARI si sarcina usoara. Cand mergi la medic?
Week-end placut si sa nu sarbautoriti exagerat.
![]()
Noi plecam cateva zile pe la rude.
11+
nichi spune:
CRACIUN FERICIT tuturor si sa vi se implineasca toate dorintele !
SOPHIE felicitari ,sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de astea 9 luni.
Pupici la toate fetele 
Delphinas spune:
Craciun fericit va doresc. atat cat a mai ramas.
Sophie...felicitari...ai reusit!!!
LA MULTI ANI Stefaniilor si Stafanilor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
sophie76 spune:
va multumesc tuturor pentru urari, sper ca Dumnezeu sa ne indeplineasca tuturor dorinta de a ne tine copilasii sanatosi in brate!!!

Inca nu m am hotarit la ce dr sa merg, probabil ca voi merge la Iasi la medicul la care am mers si pina acum. Am sa o sun miine sa stabilim prima intilnire, pina vad inimioara (inimioarele) la ecograf am foarte mari emotii , sper sa ma ajute Dumnezeu si totul sa fie bine pina la capat!!!
sophie
pogonici1977 spune:
sophie...vreau sami te intreb ceva
tu inainte de fIV ai mai ramas vreodata insarcinata??
asta e prima data cand tia aparut un test cu II liniute???
voi ce diagnotic ati avut inainte de FIV???
iti pun aceste intrebari ptr a vedea cate sanse o sa am eu
ceti ziceam eu..ca vei reusi...si capul sus ca kovacs pe unde pune mana e de bine...
la mine mai e pana ajung la FIV..pana dupa pasti nu ma opera..deci FIV cel mare va fi abia in iunie...
la mine la servici sunt apele fff agitate si apoi treb sa ne mutam in casa noua..
deci intai casa apoi proiectul bebe...
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
eveline spune:
Felicitari Sophie, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara iti doresc!
Eu deja am simptome de CM, of, ma dor salele si altele...poate o veni minunea mea la anu de acum...
bitza20 spune:
sophie ,AI REUSIT
.... ma bucur enorm pentru tine va fi un inceput de an cu totul special pentru tine,un nou capitol din viata ta poate cel mai frumos...FELICITARI. Iti doresc multa sanatate tie si bebelasului(lor)din burtica 
pogonici1977 spune:
sophie..te rog sa nu uiti de intrebarile mele....
daca ai stii cat ma bucur ptr tine..nuti imaginezi..caci la anul pe vrmea asta eu ar treb sa fiu cu bebe la purtattor daca fac FIV in iunie si tu cu un bebe in brate deja
si la final vor fi 2 pui de KOVACS