Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

kitta, bytzi , multumesc din suflet pentru gindurile voastre bune!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Sophie, gata cu prostiile.... Ce mai, esti insarcinata, obinuieste-te cu gandul si nu te mai frasui. Asa mi-a iesit si mie la primul test de urina, doar o umbra mai rozulie. Cele mai sigure dupa parerea mea sunt cele de la Surecheck, tip caseta. Barza da rezultat fals pozitiv doar daca e citit mai tarziu de 15-20 minute.
Ia si iti cumpara un Surecheck si il fa dimineata din prima urina. Deja ai 2 zile intarziere, asa ca gata, totul e clar.
Cam pe 31 august - 1 septembrie, ai sa tii in brate un pui Fecioara sugaret si alintat.
Felicitari si schimba-ti semnatura cat mai repede.

36+ Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Sophie, n-ai mai facut testul de sange?

Eu numar AMR-ul..stiu ca-s absurda, mai e o saptamana, dar stiu ca voi ma intelegeti cel mai bine...
Si cand am conceput-o pe Bia, la fel faceam...si luna dupa luna de la capat...pana cand s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata

poftiti la o cafeluta ca si azi mai avem treba nu

eu azi treb sa mai fac ..tortuletuul ptr nepotelul meu ca maine implineste 8 ani...
friptura si in cele din urma sal impodobesc

apoi plecam cu

la multi ani si craciun fericit

sophie unde esti graviduto..cati bb vei avea..stim sigur ca esti viitoare mamica si o fericita graviduta

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

mai dar va rapit mosul nu mai scrieti si pe aici????????

CRACIUN FERICIT..si sa nu uitam sa rugam pe bunul dumnezeu ca la anul s ane aduca si noua darul mult asteptat

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Craciun fericit tuturor !!! Sper ca Mosul a fost darnic cu toata lumea !!
Eu astazi dimineata mi am mai executat 2 teste de sarcina, un Sure check si un Barza, ambele pozitivate imediat fara dubiu
toate fetele , stiu ca ati fost cu gindul la mine si v ati rugat pentru mine, sa dea Domnul sa ni se indeplineasca tuturor marea dorinta de a ne tine copilasii sanatosi in brate!!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,bravo dragutza ai reusittttt,felicitari din tot sufletul,sa ai o sarcina usoara si fara probleme

tuturor fetelor va doresc un craciun fericit cu bucurii si sanatate

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

felicitari sophieeeeeeeeeeeeee

ai vazut ca ai reusit??

iti voi urma exemplul si eu la anul..te ajung din urma si voi face si eu un pui de kovacs..eu vreau o fetita

poate tu vei face un baiat si eu o fetita..si maine poimaime ne inrundim..cuscrim..ca de lumea e mica..

si avand in vedere cas pui de kovacs...e f important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

Craciun fericit tuturor !!! Sper ca Mosul a fost darnic cu toata lumea !!
Eu astazi dimineata mi am mai executat 2 teste de sarcina, un Sure check si un Barza, ambele pozitivate imediat fara dubiu
toate fetele , stiu ca ati fost cu gindul la mine si v ati rugat pentru mine, sa dea Domnul sa ni se indeplineasca tuturor marea dorinta de a ne tine copilasii sanatosi in brate!!!!

sophie

Felicitari Sophie! Am prezis bine!!!!!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Craciun Fericit!
Sophie ma bucur enorm pentru tine. Poate o sa ne intalnim sa imi dai si mie niste sfaturi. Mosu a fost darnic cu tine.Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi.Vad ca incetul cu incetul se cam ramane insarcinate, deci doar trebuie sa avem rabdare si sa ne asteptam randul.
Un Craciun de poveste va urez la toate!

Mergi la inceput