Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

mi am facut testul de sarcina si e negativ , de fapt in dreptul celei de a doua liniute se vede ,se intuieste o umbra, ceea ce tot negativ inseamna. Am vb la Synevo in Suceava si se pare ca fac bhcg cu rezultat in aceeasi zi, poate reusesc sa ajung miine la SV, mai mult ca sa ma linistesc de tot ca sperante nu prea mai am, am 14 zile de la ET ceea ce inseamna ca daca as fi gravi orice test de sarcina ar trebui sa arate asta deja.

sophie

Din cate stiam eu la testul de sarcina daca linia a 2 a e o umbra pala inseamna pozitiv, la testul de ovulatie daca a 2 a linie este pala inseamna negativ. Pupici!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

sophie poti sa faci testul la suceava la Policlinica Bethesda, langa bazar ,si ai rezultatul in aceeasi zi, il poti vedea pe pagina lor de internet, dupa ora 17. Costa 44 lei, te duci dimineata (nu mai stiu intre ce ore se recolteaza, parca de la 7 la 9, 30) fara sa mananci si cu CI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

multumesc mariadan, sa vad daca reusesc sa ajung la SV, sotul e la munca si eu nu prea m as baga la volan pe vremea asta, plus ca m a cam luat raceala si s cam ametita de cap.Intre timp am mai executat un test Barza care a iesit pozitiv, dar stiu ca acest test mai da si rezultate fals pozitive , dar m am hotarit sa nu ma mai stresez, daca Dumnezeu vrea ca bebele meu sa fie acolo va fi, daca nu , nu, asa ca stau linistita momentan si incerc sa nu ma mai stresez.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

SOPHIE bine gandit. Ai grija de tine si comporta-te ca o . Pt raceala ai voie sa iei doar paracetamol si doar daca altfel nu se poate. Eu am mancat lamaie cu miere si am baut ceai cald ( nu fierbinte) cu lamaie. Multa bafta.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

sophie daca tot nu poti sa ajungi la SV, fa la un laborator din Botosani, stiu ca era si un lab. care dadea rez. in 3 zile, dar nu mai stiu care. Suna la toate pe rand. Stiu ca 3 zile e mult, dar ......
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,ma voi ruga pt tine

si io stiam ca la synevo da rezultatul in aceeasi zi la orice analiza hormonala ,parca costa 35 ron

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va astept la sau laptic cald.
Cum stati cu treaba? Eu nu prea am avut timp sa fac multe. Dar maine toata ziua e pentru asta.
Joi o sa fac mancarea , iar seara il asteptam pe mosul. Azi trebuie sa cumpar si niste cadouri.
Sa aveti spor la pregatiri.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Neata.
vin si eu la un ceai de coji de ceapa in speranta sa-mi recapat vocea pana la intalnirea cu Mosu.
Cu pregatirile stau bine. Am pregatit umplutura de sarmale si cea de drob. Racituri voi face miercuri.
Azi voi croseta sarmalele si voi face o prajitura. poate imi ramane timp sa ma vopsesc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sophie76ce pot sa iti spun ca sa te incurjez, ca de data asta am facut si un test de pipi cand mi-a iesit primul beta de 30, ce e drept l-am facut seara si nu a iesit pozitiv. Macar de la beta din Pregnyl si tot ar fi trebuit sa iasa ceva roseataa colo, asa ca testele poate nu ies pozitive laun beta mic, ma refer sub 100, sub 50, DD stie.
Numai analiza din sange e mai concludenta. Tin pumnii in continuare, ca tu chiar ai nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

kittate-ai bagat si tu printr-e moldovence???
da,trebuie sa o incurajam pe sophie ca o sa fie bine

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput