Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 6
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arinaa pysypisi,asa cum spunea si amir(pupici amir si lui bebe mic)durerile de spate sunt obisnuite in sarcina(intinderea ligamentelor si nu stiu ce hormon sunt vinovate de asta)deci nu tb sa te panichezi.e suficient sa iei no=spa daca ele devin insuportabile,iar in cazul durerilor de burtica tb musai sa iei no=spa pt relaxarea uterului.Ca veni vb de dr din iasi ,eu merg la Dumitrascu Irina(o gasesti la cab dr onodfriescu-vis-a-vis de billa,sau la ecoexplora-pe langa maternitatea Cuza Voda,mai e si la ominiclinic-dar gravidutzele prefera sa le vada in astea 2 locuri).Acum hai sa iti spun ca si in Barlad poti fi vazuta de prof.dr Dragomir(s=a deschis o clinica vis-a-vis de spitalul nou e o stradutza care permite intrarea la blocuri-e pe partea stanga). poop dragelor mele moldovence 28+ RARES |
Mersi frumos!

Vad ca astazi nu ma mai doare deloc

Sunt sigura ca voi aveti dreptate iar eu m-am alarmat iarasi degeaba...dar nu mai conteaza important este sa fie totul ok.
Iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine

+7DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
, laptic sau ceiut.
SOPHIE te asteptam cu vesti. 
Noi ( adica eu si Junior
) am intrat in concediu. Azi trebuie sa fac listuta cu cumparaturi si cu meniul pt Craciun. Mai trebuie sa cumparam si niste globuri, si bradul bineinteles ( dar asta e treaba sotului).
PYSYPISI cum te mai simti?
Eu nu mai am dureri de spate si am inceput sa reduc si doza de Arefam. Ieri am reusit performanta sa mananc de 3 ori.
10+
sophie76 spune:
fetelor, nu mi am facut testul de singe pt ca la mine in oras nu am unde sa l fac, laboratoarele care zic ca l lucreaza de fapt trimit la Bucuresti cu rezultat in cel putin o saptamina,iar cu sarbatorile astea poate mai mult si pe vremea asta nu prea mi vine a face acum o excursie pina la Iasi.Asa ca astept sa mi fac un test de sarcina normal, mi am cumparat deja unul dar nu am curaj sa l fac 
( am un pitic pe creier, eu pina acum de cite ori mi am facut test de sarcina, imediat venea CM
)
Eu am avut zilele trecute dureri ca la menstruatie de am zis ca sigur imi vine, am avut si ceva dureri de spate ieri, azi nu mai am nimic, nici sinii nu prea i mai simt.
vanessa,pysypisi sanatate multa voua si aveti grija de bebei.
amir mai ai un pic 
pogonici sa aveti multe bucurii in casa noua si s-o umpleti de copii zglobii.
sophie
bitza20 spune:
sophie76, de synevo de la Bt spui ca da asa de greu rezultatele? Da oare daca vii in SV la un laborator particular, nu da mai repede. Nu stiu cum e drumul de la BT la Iasi dar stiu ca de la SV la Iasi e ok drumul.Cand trebuie sa faci testul? Sunt cu sufletul alaturi de tine 
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui sophie76 fetelor, nu mi am facut testul de singe pt ca la mine in oras nu am unde sa l fac, laboratoarele care zic ca l lucreaza de fapt trimit la Bucuresti cu rezultat in cel putin o saptamina,iar cu sarbatorile astea poate mai mult si pe vremea asta nu prea mi vine a face acum o excursie pina la Iasi.Asa ca astept sa mi fac un test de sarcina normal, mi am cumparat deja unul dar nu am curaj sa l fac ![]() ( am un pitic pe creier, eu pina acum de cite ori mi am facut test de sarcina, imediat venea CM )Eu am avut zilele trecute dureri ca la menstruatie de am zis ca sigur imi vine, am avut si ceva dureri de spate ieri, azi nu mai am nimic, nici sinii nu prea i mai simt. vanessa,pysypisi sanatate multa voua si aveti grija de bebei. amir mai ai un pic ![]() pogonici sa aveti multe bucurii in casa noua si s-o umpleti de copii zglobii. sophie |
Draguta sa stii ca nici la Iasi nu ti-l da in aceiasi zi ci doar peste 4-5 zile,iti spun asta la sigur pt ca am fost eu la Iasi degeaba.Doar la Bucuresti ti-l da in aceiasi zi.Eu te sfatuiesc sa nu faci testul de sarcina deoarece poate sa-ti dea eroare.Fa un mic efort si cand se imbunatateste vremea mergi si fa testul de sange.Oricum eu sunt sigura ca vei veni cu beta mare,durerile de burta ca la cm sunt normale,si la mine sanii se pleostisera...ce mai ...aveam toate simptomele de cm si uite ca m-am agitat degeaba si acum sunt insarcinata.Chiar am avut si ceva scurgeri rozii si maronii si dr mi-a spus ca acele scurgeri erau din cauza ca am avut mai multi embrioni si s-au pierdut.Asa ca iti doresc mult succes si beta mare

sophie76 spune:
mi am facut testul de sarcina si e negativ 
, de fapt in dreptul celei de a doua liniute se vede ,se intuieste o umbra, ceea ce tot negativ inseamna. Am vb la Synevo in Suceava si se pare ca fac bhcg cu rezultat in aceeasi zi, poate reusesc sa ajung miine la SV, mai mult ca sa ma linistesc de tot ca sperante nu prea mai am, am 14 zile de la ET ceea ce inseamna ca daca as fi gravi orice test de sarcina ar trebui sa arate asta deja.

sophie
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui sophie76 mi am facut testul de sarcina si e negativ ![]() , de fapt in dreptul celei de a doua liniute se vede ,se intuieste o umbra, ceea ce tot negativ inseamna. Am vb la Synevo in Suceava si se pare ca fac bhcg cu rezultat in aceeasi zi, poate reusesc sa ajung miine la SV, mai mult ca sa ma linistesc de tot ca sperante nu prea mai am, am 14 zile de la ET ceea ce inseamna ca daca as fi gravi orice test de sarcina ar trebui sa arate asta deja.![]() ![]() sophie |
daca se vede asa ca o umbra...ai sanse sa fie pozitiv. dar cel mai relevant e testul de sange
incearca pe cat posibil sa nu te mai stresezi asa. nu iti face bine absolut deloc. mai rau iti face.
linistete-te...tot cum vrea Cel de Sus va fi.
si incredere.eu sunt racita cobza....nu mai pot.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
eveline spune:
Sophie, fruntea sus...pana nu faci testul de sange nu are rost sa te descurajezi..stiu, e simplu de spus greu de facut insa pana maine nu e mult, nu?
Si uite asa am aflat ca la Suceava se face testul asta, eram ferm convinsa ca nu se face nicaieri. De curiozitate intreb, oare cat costa?
Mie ar trebui sa-mi vina CM pe 31 dec...de Revelion...of, pot avea un Revelion de vis sau....
Va pup pe toate!
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui sophie76 mi am facut testul de sarcina si e negativ ![]() , de fapt in dreptul celei de a doua liniute se vede ,se intuieste o umbra, ceea ce tot negativ inseamna. Am vb la Synevo in Suceava si se pare ca fac bhcg cu rezultat in aceeasi zi, poate reusesc sa ajung miine la SV, mai mult ca sa ma linistesc de tot ca sperante nu prea mai am, am 14 zile de la ET ceea ce inseamna ca daca as fi gravi orice test de sarcina ar trebui sa arate asta deja.![]() ![]() sophie |
Vezi....de asta ti-am spus sa nu faci test de sarcina...acum incearca sa te linistesti,pt ca daca esti insarcinata poti sa faci foarte mult rau lui bebe.Incearca sa te linistesti pana nu faci testul de sange nu ai de unde sa stii daca esti sau nu.Mie nu degeaba mi-au spus de la clinica sa nu fac test de sarcina ci test de sange....Nu mai tin minte...mi-a spus ca nu stiu ce din urina ar putea da eroare din cauza tratamentului sau ceva de genu...Asa ca fruntea sus si mergi cat mai repede sa faci testul de sange,nu stiu de ce dar eu presimt ca ai sa vii cu beta mare.

vanessa80 spune:
SOPHIE eu am facut testul la Medicaltest si am avut rezultatul in aceeasi zi. Eu zic sa nu te descurajezi. Mergi si fa testul de sange.
10+

RARES