Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 14
nichi spune:
LA MULTI ANI !
In sfarsit am reusit si eu sa intru ,va pup pe toate si va doresc un an nou fericit si cel mai arzator vis sa se implineasca,la toate.
Pupici multi!
bytzi spune:
La multi ani si anul 2010 sa va indeplineasca toate dorintele ,sa aveti sanatate si bucurii
amir,nastere usoara si un bebelus sanatos
sophie,ce mai face gravidutza
bitza,bafta multa la fiv ,sper din suflet sa le urmezi pe gravidutzele noastre
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
sophie76 spune:
Buna dragele mele moldovence 
Eu am tras o sperietura mare, pentru ca simbata dupa amiaza am descoperit pe chilot o secretie rozalie si apoi niste firisoare mici de singe
. Am sunat imediat dr. si Duminica dimineata am fost la Iasi la eco unde s a vazut un sac embrionar (desi initial a zis ca parca vede 2
) dezvoltat in conformitate cu virsta sarcinii.Mi a facut eco abdominal (cica cel transvaginal nu e indicat in sarcina) si nu s a putut vedea inca activitatea cardiaca la acest ecograf , m a chemat si vineri sa mai facem un eco si sa speram ca atunci ii vom vedea si inimioara. Alte indicatii au fost sa mi iau in continuare tratamentul si sa stau linistita, ca urmare saptamina asta imi voi lua un concediu medical. Multumesc lui Dumnezeu secretia a incetat si de citeva zile au debutat si ceva greturi , cam asta e situatia mea ![]()
sophie
vanessa80 spune:
SOPHIE la noi s-a vazut sacul si inimioara la aproape 6 sapt, la eco intravaginal. Sacul era de 10 mm si Junior avea 3,4 mm. Se vedea clar cum ii pulseaza inimioara.
Azi la eco intravaginal de 12 sapt are Junior 5,65 cm si 142 batai/minut. Am mers si am facut si dublu test si am repetat toxoplasma.
SARCINA USOARA la toate 
si spor la facut 
celorlalte.
AMIR nastere usoara si multa sanatate. 
12+
Delphinas spune:
sophie ma bucur ca esti bine. ai grija de tine. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pogonici1977 spune:
uf..fetelor ec afceti
eu azi am tras un bocet la serivici.fara sa ma vada nimeni.cand am auzit ca colega mea de birou a ramas insarcinata..recunosc ac e mai mare decat mine cu 2 ani are 33 si cateva luni si astepta acest copil de mai bine de 2 ani...
dar tot durere e ptr mine..nu suportam sa vad gravidute
of daaca as putea as da timpul inainte sa fac operatia apoi FIV
in rest am inceput din plin la munca
va steptam cu liniute si urmaeza la gravidute bitza acuma
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
mvb spune:
Fetelor ia uitati ce am citit in ziarul www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html" target="_blank">Adevarul despre maternitatea Cuza Voda....in josul articolului este si un filmulet video....va rog sa cititi si sa ascultati marturia mamicii Elena
E in ton cu ce intrebase dimineatza Amiras......amiras sanatate si nastere usoara
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Delphinas spune:
buna dimineata dragelor.
Poftiti la o
sau un ceiuc dupa preferinta.
Mvb...multumim de articol. Intr-adevar foarte trist. Desi platim asigurari de sanatate, fara spaga nu se uita absolut nimeni la tine. Si daca nu te recomanda cineva, toti sunt ocupati si nu au timp de tine. Intreg sistemul sanitar e la pamant.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la compot de mere.![]()
Treaba cu spaga in spitale va fi si mai si incepand din februarie. Sistemul sanitar va intra in colaps ( daca desteptii care ne conduc nu vor da bani mult mai multi la buget). Si atunci o sa trebuiasca sa platim din buzunarul nostru spitalizarea care e cam 150-200 ron/zi, medicamente, doctori, asistente, infirmiere...
Am o prietena care e medic rezident( cu un salar de 850 ron), lucreaza in sistem de 4 ani si acum e gravida. S-a dus sa isi faca analizele pt sarcina cu bilet de la medicul de familie. Analizele sunt GRATUITE. Cand a ajuns la un laborator SURPRIZA...la CAS Iasi figura ca fiind NEASIGURAT. Desi teoretic analizele trebuiau sa-i fie gratuite din 3 motive, practic a platit 120 ron pt ele. Asa ca va dati seama ce varza e in tot sistemul nostru de sanatate.
Suntem condusi de o adunatura de oameni, care habar nu au ce se intampla in lumea reala. Ca sa iti dai copilul la cresa sau la gradinita tre sa mergi cu 1-2 ani inainte si sa dai spaga la directorul gradinitei ca sa te treaca pe o lista de asteptare...
Asta e tara in care traim.
12+