Bazarul de ratuste - In graba...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

qsar, sanatate multa baietelului tau!

la noi ninge!!!!!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Confirm intrarea a 20 $ (18,92$ cu comision) de la philip cu urmatorul mesaj: "eu sunt philip de pe dc. as vrea un tricou de dame marimea L cu decolteu in V".

Qsar, sanatate baetelului!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Qsar, sanatate multa baiatului tau.
Imi cer mii de scuze ca n-am reactionat mai devreme, dar n-am mai apucat sa mai intru pe forum. Din pacate la mine dureaza un pic mai mult timp viramentul, pentru ca banca mi l-a acceptat pentru luni (ca zi de plecare a banilor din belgia), imi cer mii de scuze. Asa ca pentru mine, chiar nu-i nici o problema daca tricoul ajunge la anu, nu vreau sa incurc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Confirm intrarea banilor lui Adis 220 lei Multumesc!"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Uraaa, am mai identificat un user, cred ca e vorba de Kay-200 lei.
Confirm intrarea banutilorFetelor va rog din suflet sa mentionati - pt bazar ratuste si sa imi trimiteti si pe PM datele ca altfel imi e relativ dificil sa va identific.Multumesc mult"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

am depus si eu azi
probabill se proceseaza miine
completez si formular sper tot miine

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Buna,Am vorbit cu Qsar si m-a rugat sa va scriu si sa va salut in locul ei deoarece s-a aglomerat cu ceva treburi si ajunge destul de greu la computer.Avand in vederea perioada sarbatorilor vom extinde intreg proiectul catre luna ianuarie. Atunci vom finaliza toate procedurile.Intre timp am fost din nou la banca si am o noua lista de confirmari pe care o voi afisa in cel mai scurt timp."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Asa cum scriam mai sus, iata si urmatoarele confirmari de plati:Vikinga 100 euro
Mslara 100 lei
Bulinuta27 50 lei
Deany 160 lei
Marina 150 lei Mai exista doua persoane neidentificate. Va rog sa ma atentionati daca exista nereguli.Multumesc mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Eu am trimis prin paypal 23$ echivalentul a 60 RON pt 1 tricou....

29+ viitoare mamica de David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Dragilor,

Eu sunt in mare fuga si graba si viteza. De maine intra toata lumea in vacanta. O sa ma fatzai si eu incolo si-ncoace si ma intorc in Bucuresti tocmai haaat, la anu', pe 3 ianuarie. Intre timp, in masura in care voia avea confirmarea platilor, o sa fac online comanda de tricouri, dar le voi primi abia in ianuarie. Cand mai prind un moment si daca voi avea net pe unde umblu, o sa mai intru sa va curentez tin la curent.

Mergi la inceput